При употребата му не усетих никакъв аромат, нищо не ме „хвана” за носа, както обикновено се случва, докато почиствам банята с препарат, съдържащ белина! За сметка на това, след това, влизайки за бърз душ, усетих приятен аромат. Може би, когато съм пръскала, просто обонянието ми е свикнали бързо и не усетих нищо, не знам, но е факт, че без да използвам нищо друго, банята ухаеше свежо и приятно.
Не съм сигурна, дали ще успеете, да видите белите следи от варовик по плочките – това е нещото, което ме изкарва извън кожата ми всеки път. Обикновено, подсушавайки банята с перо, такива следи не остават, но няма как да влизам след всяко ползване от децата. ...А на тях не им прави кой знае какво впечатление, че да започнат да се отнасят по-сериозно към молбите ми за подсушаване.

Както вече споменах по-горе, АСЕ Мус с белина се нанася изключително лесно – не са необходими гъби, кърпи, четки и прочие – просто пръскаш и миеш с душа. При по-упорити замръсявания пише, да се остави да подейства няколко минути, но след като напръсках всички повърхности, просто ги изплакнах. Водата в Пловдив е изключително твърда и за да избегна белите „капки”, които остават след мокрене и като една „технологична” домакиня, си имам робот за прозорци, който ползвам и в банята. Пуснах го, за да подсуши след плакненето, а резултата е чудесен – отразяващи плочки, без петна и освежени фуги! При това – без никакво чакане и търкане от моя страна!

Резултатът от почистените фуги най-много се вижда на пода, където преди почистването те червенеят, а след почистването просто греят в зелено! При това, пак повтарям – без никакво търкане!

Продължих с почистването около тоалетната чиния - там винаги ми е било мъка, защото мястото отстрани е труднодостъпно и съответно достигането с препаратите, които съм ползвала до момента е било голямо приключение. При това – с доста повече препарат като количество, отколкото АСЕ Мус с белина използвах.
И тук не се разочаровах - без търкане резултатът е отличен!

Последното място, на което приложих АСЕ Мус с белина е стойката, за четката и за тоалетната хартия. Там вече включих и четка с твърд изкуствен косъм в действие.

Резултатаът е отличен, но често – не съм и очаквала, да не е така

АСЕ Мус с белина може да се използва и върху тъкани като белина! За съжаление, вкъщи няма нищо бяло, върху което да го приложа и не мога да дам реален отзив, но предвид това, върху което го използвах – не се съмнявам в безупречния резултат и там!
Оценката ми за ACE Мус с белина е 10/10! И 11 дори бих дала! Определено е препарат, който задължително ще присъства в шкафа ми от тук нататък!
Изключително удобната опаковка под формата на спрей позволява, да се достигат и най-труднодостъпните места, без характерната и дразнеща миризма на хлор, въпреки съдържанието на белина. Действащ бързо и най-важното - без необходимост от търкане!
В следващият ми пост ще представя на ACE хигиенизиращ гел!
След ревюто ти почти съм навита да ползвам препарата за тъмно кафявите ми плочки и теракот.
Притеснена съм да не стане нещо на плочките и теракота и все не смея да купувам агресивни препарати.