Лунна диета - тема 4

• 60 874
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Издържах,доволна съм 👍
Сега се навечерях добре,нямах търпение 😁

# 391
И аз издържах днес (от вчера 16ч я почнах) и даже сега видях, че е 19ч станало 😁 Ще я изкарам до утре сутринта пък да видим.

# 392
  • Sofia
Прималява ми в тези жеги и не бих могла за повече от 24ч.
Преди малко получих сърцебиене 😥
А покачването на градудите продължава 🥵

# 393
Здравейте,
Аз нещо се обърках в датите.
На 20 цял ден нищо не ядох и вечерта салата с краставици,домати и авокадо,няколко блокчета оризовки и малко ядки.Но на 21 бях цял ден на два чая.Днес чак на обед ще хапна някаква салатка.
Записвам се за да започна на време другите фастчета Hug
Супер се справяте всички,много сте вдъхновяващи!
Спорен и усмихнат ден желая Kissing Heart

# 394
  • Sofia
Гледа се и часът в който започва,не само датата.

# 395
Гледа се и часът в който започва,не само датата.
Знам Doli,че се гледа и часът.Ако знаех,че датата е лунна щях да проверя и да го спазя Hug
Бях се заблудила,че започва на 21 юли Grinning

# 396
  • Sofia
Аз съм си ги отбелязала на един голям календар и няма как да не видя кога и в колко започва.В телефона също го имам.

# 397
довечера в 20:54 Hands Ok Hand
да си знаете... Simple Smile

# 398
Днес съм на фитнес и ще карам на 2 фреша, знам, че не е много ок, но по-добре от нищо.

# 399
Пия лекарства. Как да лунувам. С лекарствата какво да приемам ? Има ли друг в подобна ситуация ?

# 400
Здравейте! Аз за първи път ще се пробвам да правя лунната диета. Не знам колко ще изкарам, като знам, че хич не издържам на глад. Заредила съм се с чай, краставици и диня, ако глада стане непоносим. Знам, че не е по канона, но за първи път ще пробвам да гладувам 24 часа, защото сега мисля да карам до утре сутрин, ама ще видим...
Имам да свалям едни 5 кг. и доста см., които качих след ковид, който изкарах през декември '21г. От няколко месеца опитвам, но нищо не помага, което е необичайно за мен. Обикновено само при спирането на хляба имах ефект, а сега съм спряла много храни и пак никакъв ефект. Пробвах какви ли не режими -нищо. Сега остана това, дано има ефект.
(Леко съм обезсърчена, ама пустия инат ме бута напред да опитвам и да опитвам отново).

# 401
  • Sofia
Добре върви засега...на вода,чай и кафе..ще си направя сега сок от един безвкусен пъпеш и в 21ч.може и да хапна нещо леко като салата 🤔

# 402
  • София
И аз за сега удържам. Кафе, вода, чай и 200 мл фреш.

# 403
И аз за сега съм добре, само на вода. Останаха 5 часа и нещо, ще издържим. 😉

# 404
  • Sofia

Много вкусен стана фреша от пъпеш,добавих и парче джинджифил за аромат и парливост 😋

Общи условия

Активация на акаунт