Паническо разстройство - 49

• 30 674
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Добре, де. Питам за нещо конкретно. Проблемът, който имах преди да ги започна, сега се е завърнал с много по-голяма сила. Възможно ли е да се дължи на спирането и ще утихне ли ?

# 106
Добре, де. Питам за нещо конкретно. Проблемът, който имах преди да ги започна, сега се е завърнал с много по-голяма сила. Възможно ли е да се дължи на спирането и ще утихне ли ?
Аз ли не обяснявам добре, хората ли не схващат? Няма да се реши самичък проблема. Без медикаменти ще се утежни. Кръвно като не лекуваш или диабет, да не би да си минават самички? Същото е и с тревожността. Само на зле отива.

# 107
Пояснявам. Ще утихне ли нещото с по-голяма сила да е. Не самото нещо.

# 108
Георги, защо за Б12 казваш, че цианокобаламин е най добрата форма? Аз винаги съм мислила, че Метилкобаламин е по усвояемата форма?!

# 109
Пояснявам. Ще утихне ли нещото с по-голяма сила да е. Не самото нещо.
Не, няма да утихне, дори ще се засилва. Натъртвам, че това е мое мнение, базирано на 24568 спирания на АД през годините.

# 110
След спирането му се чувствам по-жизнен и с по-свежа мисъл. Само този скапан страх, дето се завърна с по-голяма сила (едно такова натрапчиво, което то ме плаши) ме спира да действам по определените ми цели.

# 111
Георги, защо за Б12 казваш, че цианокобаламин е най добрата форма? Аз винаги съм мислила, че Метилкобаламин е по усвояемата форма?!
Не го казвам аз, а науката Simple Smile Смята се, че се усвоява в червата непроменено. Но и метила е добър, просто е една идея по слаб. Няма разлика много.

Анонимен, свеж, жизнен и когнитивно укрепнал е в началото, заради адреналина. После почва обратен ефект. Ти си знаеш, положението е такова, че страха не отминава сам, а адреналина постепенно те смачква.

# 112
Аз също съм на мнение, че едва ли ще утихне, ако страхът е наистина толкова голям. Аз съм в процес на спиране на АД и имам синдром на отнемане, но според док е нормално. Важното е организмът и мозъкът да са се научили през времето на лекуване да овладяват кризите.
Изобщо не е лесно. С АД зле, без АД зле, изобщо тези състояния са неприятни.

# 113
Не казвам да утихне, просто да не е толкова силен. Да ми даде възможност за борба.

# 114
Не казвам да утихне, просто да не е толкова силен. Да ми даде възможност за борба.
Това ще стане едва когато АД е дал своя дан в лечението. Дотогава няма как да стане.
Колко време го приеш?

# 115
Не знам какво е дал, сигурно нещо,  но имам други идеи в главата си за действие. Имам предвид, че съм по-зле отколкото преди да го пия и ме интересува да се върна малко назад към обикновено зле, хаха. Та, дали е период на отнемане.

# 116
Според мен 1. не е период на отнемане (по описанието ти) 2. АД не е бил подходящ. На мен по същата причина ми смениха АД.

# 117
Не знам какво е дал, сигурно нещо,  но имам други идеи в главата си за действие. Имам предвид, че съм по-зле отколкото преди да го пия и ме интересува да се върна малко назад към обикновено зле, хаха. Та, дали е период на отнемане.
Ако си по-зле от приема му, значи не е правилният АД.

# 118
Аз да споделя нещо ново, което от скоро ми се случва, да видим при някой имало ли е нещо подобно и какво изобщо е. От известно време вечер като заспивам, но не всеки път, на няколко дни се случва и докато заспивам и се стряскам. Снощи почти цяла вечер ми ставаше така и не можах да се наспя. Обаче самото стряскане не е като обикновеното все едно пропадаш, което предполагам на всеки се е случвало, аз го усещам като все едно нещо ми става на сърцето и за 1 2 секунди всичко ми е много странно и нереално. Първо реших че са екстрасистоли, обаче не е това, защото пробвах като се сетресна веднага слагам ръка на пулса и си е нормален. А и тях си ги знам как ги усещам, също и вечер обикновено нямам. Обаче самото стряскане е много неприятно и естествено в моята глава вече се въртят идеи какво ли може да е, но вече ми е неудобно пак да ходя на кардиолог, като най-вероятно не е от там. Някой имал ли е нещо подобно и знае ли какво е? Надявам се да се разбира какво точно се опитвам да обясня, че стана бая завъртяно. 😃

# 119
Това е дереализация с кардиофобия. Но има възможност да е и апнея. Обаче това трудно ще се хване.

Общи условия

Активация на акаунт