Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 548
  • 633
  •   1
Отговори
# 360
Някой има ли проблем с отварянето на приложението?

При мен се отваря за секунди, след което връзката пропада и се затваря от само себе си. Проблемът се появи около 18ч. тази вечер и продължава до момента. Рестартирах телефона нееднократно, но не се оправя.

# 361
При мен няма проблем.

# 362
  • София-Младост
Актуализирай приложението.

# 363
Здравейте! Заедно с информацията за избора за рекламите четох, че от март месец догодина ( мисля) ще има някакви допълнителни профили по 6 (лева трябва да е) всеки. Някои дали има повече информация затова?

# 364
  • София
Много ви бгодаря за отговорите, да проверл съм, със сигурност двама от преподавателите искат да се комуникира само  по инстаграм, та ще пиша до директора на училището, но за всеки случай питам първо дали е възможно да се използва само чата в някакво друго приложение.Защото всеки ден детето ми губи поне по 2 часа в приложението без да е необходимо, което за мен не е ОК и съм решил да и го махна от телефона та...
Говорихте ли с директора, какво стана? Интересно как се развиха нещата

# 365
Здравейте, днес вече за десети път получавам известие някаква си "florapellinio ви покани да се присъедините към каназала за излъчване на живо la nostre chiaccherre" . Давам изтриване и след 10 мин пак същото известие. Влезнах блокирах и тримата членове, докладвах групата като спам и няма и няма промяна. Ще се побъркам вече!

# 366
Здравейте, днес вече за десети път получавам известие някаква си "florapellinio ви покани да се присъедините към каназала за излъчване на живо la nostre chiaccherre" . Давам изтриване и след 10 мин пак същото известие. Влезнах блокирах и тримата членове, докладвах групата като спам и няма и няма промяна. Ще се побъркам вече!

Сигурно са някакви хакери . И при мен става така понякога . Но вие си вкл. двуфактовото за всеки случай . Би трябвало да не ви излизат след като сте ги блокирали ..

# 367

Сигурно са някакви хакери . И при мен става така понякога . Но вие си вкл. двуфактовото за всеки случай . Би трябвало да не ви излизат след като сте ги блокирали ..
Какво е това двуфактово?

# 368
  • София
За чат ли става въпрос, в който те добавят? В настройките има опция да направиш така, че да ти пишат и да те добавят към чатове само хора, които следваш. Ако не я намериш тази настройка, пиши, ще я потърся.
Също има и настройка да те тагват само хора, които следваш. Понеже много ме тагваха на някви реклами.

# 369
Да, за чат е

# 370
  • София
На мен ми е на английски, но ако ти е на български можеш да си преведеш:
От настройките- how can others interact with you  - manage message settings
При others on Instagram избираш  don't receive requests ако не искаш да ти пишат непознати
И
Who can add you to groups - избираш only people you follow

# 371

Какво е това двуфактово?

Ами има го в настройките отвори и разгледай . Това е да те свързва към телефона и когато искаш да влезеш и си си забравила паролата да въведеш тел. номер и да получиш код . Същото го има и във фейсбук . Така ще е по трудно на хакерите да ти разбият профила .

# 372
Защо сред публикациите на последваните от мен ми излиза публикация на акаунт, който не съм последвала?

# 373
  • Berlin
Бих учудила, че е само един. Инстаграм от известно време предлага постове от акаунти, които не следвате и които евентуално биха се харесали. Т.е. предлагат ви съдържание на база какво харесвате/следвате.

# 374
Това ми е ясно и го знам, че ми предлага нещо, но това е в общия поток. Това е в таб За вас.
Аз говоря за следното - отивам на таб Последвани, където трябва да ми излизат публикации само от тези, които съм последвала.
Блокирах акаунта, защото по никакъв начин не изчезваше и си реших проблема.

Общи условия

Активация на акаунт