Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 396
  • 633
  •   1
Отговори
# 570
По-скоро е някаква измама. И аз съм получавала такива. Директно блокирам и докладвам профила.

# 571
  • София
Скрит текст:

Това вирус ли е?

Както са обяснили и другите, това е измама (Скам), обикновено целят взимане на лични данни, банкови карти и да навредят максимално. Нито от Инстаграм, нито от Фейсбук изпращат подобни съобщения, ако нещо сте нарушили, то ще имате нотификация, която няма как да сбъркате.

Как върви рийчът и алгоритъмът при Вас в Инстаграм? Наблюдавам някакъв спад и по-трудно достигане до аудитория, особено когато растат последователите.

# 572
  • Somewhere far away
Когато коментираш снимка примерно, някой друг вижда ли коментара освен теб и човека на когото коментираш и съответно другите които също са коментирали ?

# 573
Да, много е слаба активността….всякакви опити прилагам и не се получава.

# 574
Когато коментираш снимка примерно, някой друг вижда ли коментара освен теб и човека на когото коментираш и съответно другите които също са коментирали ?
Вижда се, да.

# 575
  • Somewhere far away
Хора, които  не следват лицето на което коментираш как ще го видят- не мисля че могат.

# 576
Ако профилът е заключен не, но всички останали виждат.Ако е отключен- виждат всички.

# 577
Хора, които  не следват лицето на което коментираш как ще го видят- не мисля че могат.

Както във ФБ се вижда, така и в инстаграм.

# 578
Вчера бяха успели да ми влязат в пощата и от там ми влезли в инстаграма -сменили парола и сложили нова поща.
Някак успях да си върна пощата и за кратко влязох в инстаграма и уж смених чуждата поща и парола,но сега ми дава на влизане този прозорец и не знам какво иска изобщо.

# 579
Ами явно този, който ти е сменил паролата е активирал и двуфакторната автентикация, т.е. вече освен с парола, се влиза и с код, който само другия човек има. И като цяло ми е чудно как за кратко си влязла в ИГ без да знаеш ни парола, ни код... Сигурна ли си, че ти не си си я активирала тази двуфакторна и да си забравила? Виж на Try another way дали няма опция да ти пратят sms.

# 580
Инсталирате си автетификатор, например google authentificator както са ви предложили или др. Регистрирате новият имейл, после ви дава код валиден 5-10 мин, този код го въвеждате в този прозорец и би трябвало всичко да е наред.
Други приложения също изискват такъв тип автентификация при определени условия.

# 581
Здравейте! Искам да попитам нещо относно Инстаграм. Писах си с човек в Инстаграм. По-точно бизнес страница, даже се бяхме последвали. Вече не мога да открия този профил в търсачката, не се следваме. Сигурно ме е блокирал. Но чатът между нас все още стои и имам възможност да му пиша.

# 582
Здравейте! Искам да попитам нещо относно Инстаграм. Писах си с човек в Инстаграм. По-точно бизнес страница, даже се бяхме последвали. Вече не мога да открия този профил в търсачката, не се следваме. Сигурно ме е блокирал. Но чатът между нас все още стои и имам възможност да му пиша.
От чата може да отворите профила и да видите дали ви е блокирал. Не би трябвало да можете да му пишете, ако е така.

# 583
От чата може да отворите профила и да видите дали ви е блокирал. Не би трябвало да можете да му пишете, ако е така.
И аз така си мислех. В чата мога да му пиша, като ми излиза като потребител в Инстаграм, а не с името си. През чата отварям профила, но не мога да видя публикациите му, както и последователите му.

# 584
fen4e33, още от първия ви коментар си помислих, че човекът ви е блокирал..
Чатът в инстаграм не наподобява Месинджър и не показва, ако някой е перманентно недостъпен.

В чата мога да му пиша, като ми излиза като потребител в Инстаграм, а не с името си. През чата отварям профила, но не мога да видя публикациите му, както и последователите му.
Приложението Вайбър работи на същия принцип, между другото. Дори някой да те е блокирал, можеш да му пишеш и пращаш съобщения. Иначе другият нищо не получава.

Общи условия

Активация на акаунт