UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 925
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 435
Немската машина превключи на режим "Мачкай". Simple Smile

# 436
Германия вече пристигна на европейското Hands Muscle

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 20:33 от Donna Paulsen

# 437
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Чудесен мач  Heart Eyes Beers Soccer

# 438
  • Другата България
Колко е резултата?
Браво на Унгария и на Тесла!

# 439
  • София
Колко е резултата?
Браво на Унгария и на Тесла!
2-4 много ми хареса мача. Ей такива мачове обичам.

# 440
Те това са моЙте хора! Няма да крия, много ми е кеф Joy Малко се бях спекла покрай тяхното спичане срещу Франция, но днес ми напълниха душата. Пък, че ступаха така точно Португалия, ме прави двойно по-щастлива! Черпя ви с по една биричка Beers Аз понеже не пия, ще гаврътна едно коктейлче Tropical Drink Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 21:33 от Ели-Мели

# 441
  • Далечният изток
Наздраве Beers и честито на всички, викали за Германия! Чуден, чуден мач се получи, знаех си Simple Smile Ееее, не познах резултата, но все пак познах кой ще победи Simple Smile Дано и следващият не е скучен!

# 442
Сега, ако Полша направят някоя изненада срещу Испания, добре ще завърши деня. Испания са ми безкрайно симпатични и любими, редовно си викам за тях, но и преди съм писала, че харесвам неочакваните обрати.

# 443
Идвам да вкарам малко смях преди мача.
Гледайте какво правят братушките с кока колата Joy Мисля, че Роналдо е поискал вода, защото не може като славяните да си отвори едната бутилка с другата Sunglasses
https://m.youtube.com/watch?v=-Qbe4jFxq2o&ab_channel=TJSportsUSA

# 444
Мисля, че Роналдо е поискал вода, защото не може като славяните да си отвори едната бутилка с другата Sunglasses

Ами не може, да... Знаех си, че не е на 100% перфектен Joy

Аз пък си мислех сега Кока Кола да използват немците за реклама от сорта на Германия бие, щото пие кола Joy

# 445
  • София
Германия днес бе добра познатата ни машина. Честито на феновете им. Но проблемите във фаза защита остават и това всъщност е големия проблем, всичко останало си го имат. Simple Smile

Иначе стана шоу, много голове, хубав футбол на скорост.

Роналдо с нов рекорд. Този чове с всяко излизане на терена поставя по някакъв рекорд.
Сега пък изравни Мирослав Клозе с 19 гола от световни и европейски първенства общо. Simple Smile

# 446
  • Другата България
Йес!
Аз бях за Германия и предвидих победа.
Аз доволен.
Роналдо не е моя човек.
Никога не е бил.

Сега засядам и естествено - само Испания.
Въпреки че май Серхио няма да е на терена, а на него вече съм фен.
Барселона,  еееех......Heart

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 21:52 от Merri_An

# 447
За този мач не мога да си избера фаворит, затова ще стисна единият си палец за Полша. Много са ми на сърце и аз не знам защо. Знам, че тук повечето сте за Испания, затова не ме бийте много. Simple Smile

# 448
  • Далечният изток
Ама много са симпатични полячетата, и то всички, много са готини Simple Smile Обаче съм за Испания....

# 449
За този мач не мога да си избера фаворит, затова ще стисна единият си палец за Полша. Много са ми на сърце и аз не знам защо. Знам, че тук повечето сте за Испания, затова не ме бийте много. Simple Smile

Е, и аз като стисна един палец за поляците, тамън са били в този мач Grinning

Общи условия

Активация на акаунт