Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 303
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Догодина само 25 държави ли ще видим на финал? 🤔 Или има и друга опция?

# 121
То тази година от големите 5 само Италия и Франция се справиха чудесно, останалите бяха последни позиции. Не стига, че си купуват местата да отидат на финал, а и пускат слаби песни, които нито жури, нито публика оцени. Нарочно ли го правят?

# 122
Догодина само 25 държави ли ще видим на финал? 🤔 Или има и друга опция?

От доста време се говори, че Казахстан ще дебютират и на голямата Евровизия след вече тригодишното им участие в Детската Евровизия. Може EBU да ги поканят директно на финал догодина, както направиха с Австралия през 2015г. Съмнявам се, че ще случи, EBU не изглеждат особено навити да канят Казахстан въобще, а камо ли на финал директно.
След победата на Германия през 2011 в Дюселдорф 2012 на финал участват само 25 държави.

# 123
Моля ви се, 25 е достатъчно, иначе ще откараме до 6 сутринта Grinning

# 124
На всички е ясно на кой Казахстан ще даде 12 точки.

# 125
  • Вестерос
Аз преглеждам участията на Манескин в екс фактор през 2017, имат много яки представяния.

# 126
  • в сърцето на един мъж...
Аз преглеждам участията на Манескин в екс фактор през 2017, имат много яки представяния.

Останах зяпнала като го видях Давиде на токчета и да танцува на кол Simple Smile Аз на такива токове бих се пребила, той танцува като професионалистка Simple Smile

# 127
  • София
О, аз им прегледах доста неща и съм им фен определено Simple Smile

# 128
  • Вестерос

Останах зяпнала като го видях Давиде на токчета и да танцува на кол Simple Smile Аз на такива токове бих се пребила, той танцува като професионалистка Simple Smile
Да и аз Grinning Той е обаче Дамяно Тъй се казва.

И относно ориентациите им, че се коментираше Victoria self-described as bisexual, Thomas as hetero, Damiano as hetero but "curious", Ethan as "sexually free".[36] Damiano is in a personal relationship with Italian model Giorgia Soleri.[37]

# 129
  • в сърцето на един мъж...
Оф да бе, той нали е Дамяно Давид Simple Smile Сори

# 130
Не че ме вълнуват сексуалните предпочитания на членовете на Maneskin, обаче съм изненадана, че единствения обявил се твърдо за хетеро е Томас. Той ми се виждаше най-съмнителен /не намирам по-подходяща дума, извинете Blush/ Но може би просто е по-емоционален. Големи сълзи ронеше при обявяването на победителите.

# 131
  • София
И аз точно това се чудех. Този, дето изглежда най-не, се определил като хетеро. Живи и здрави да са, не че това е важното. Може всички да са добри музиканти, но голяма част от успеха им се дължи на харизматичния вокал. Той просто има този Х фактор, както му викаха. Опитах се да си ги представя с Томас като вокал или дори чаровния барабанист - не мога. Дамиано (или Дамяно?) запълва сцената. На пресконференцията камерите само него следяха, даже по едно време се замислих, че може на другите да не им е много приятно, че са в сянка. А и девойката е лидер. Другите просто свирят.

# 132
Томас е дечкото на групата, най-младият член Simple Smile Той е и първият победител в Евровизия, роден през 21 век.

# 133
  • Вестерос
Томас е китаристът, който Дамяно целуна. Итън е барабанистът, който си порева яката Grinning Виктория им е май като лидер наистина, на интервюто с Ники тя говореше като цяло. Съгласна съм, че Дамяно им прави групата Wink

Даже се чудя защо не са спечелили Фактора, първият дали е бил някакъв много добър хмм ще го проверя,

# 134
Четох, че Виктория се справяла най-добре с английският и затова основно тя говори...

Общи условия

Активация на акаунт