Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 347
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Аз гледах един клип на присъстващ в публиката. То се виждат зелените фонове, хич не е толкова впечатляващо колкото на ТВ.

# 181
Във вокалистчето има много тестостерон, не знам откъде ви хрумна, че е гей......само като го види човек какво присъствие има на сцена и му става ясно, че е голям мъжкар. Е, шашав навярно и харесващ оргиите, но интересен. Готини са....а ние пратихме едно детенце на фона на това.Joy

И хубавите обувки харесва,май видях червена подметка демек лубутенки 😀😀😀😀

# 182
За Швейцария ми е по-интересно (глупости Rolling Eyes) кой е решил да го опакова така.
Може и по-добре от това
Скрит текст:
И определено е фен на танца на Лорийн
Еуфорияяяяя

# 183
  • Вестерос
Eто го Инстаграм, има и за луната снимки
https://instagram.com/marvindietmann?utm_medium=copy_link

За Швейцария съм се объркала, но ето на кои са били

Кипър, България, Испания, Естония, Чехия, Австрия, Хърватска, арт директори са

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 10:05 от Tiffany А

# 184
  • в сърцето на един мъж...
Аз предлагам на направо да прекръстим темата на Måneskin 😃 Аз лично съм много тежко влюбена...

Не си сама Simple Smile На мен ми харесва това, което представят на сцената. Иначе в инстаграма му си е нормално момче Simple Smile Има страст явно към хубави обувки Simple Smile
Аз много искам поне веднъж да успеем на тая Евровизия и да дойде в България, да я подготвим, да се представим, обаче трудно ни се получава Sad Детската не я гледах, но отзивите бяха добри, явно можем да се представим добре. Лошото е, че все нещо ни спира и все не ни достига.
Вики според мен трябва да намери собствен стил, не да имитира Били. Има много талант, много сила и глас и трябва да му намери най-доброто приложение. Такива имитации и бози не са за нея. Малко пауър си трябва.

# 185
  • DE
Не разбирам това напъване да спечелим. Ясно, че всеки иска, но някои участват от години и печелят само веднъж(Португалия) или като Италия след 30 години въпреки, последните години са все сред фаворитите.
Трябва си късмет и разбира се добра песен. Да пращаме участник па все някога може да се случи Grin
Това, че за няколко години влизаме в топа си е само по себе си постижение.
От няколко дни си тананикам TIX - Fallen Angel не знаех за историята му и ми стана тъжно.

# 186
  • София
Песента на Тикс е приятна, тук реагираха май не много положително на нея. Не знам каква му е историята, не съм и гледала полуфиналите, но ми попадна част от представянето му тогава и се виждат тиковете с очите. Явно затова после е решил да пее с очила. И той се прави на идиот, с тази лента и прическа, иначе е симпатично момче.

# 187
  • Radnevo
https://www.youtube.com/watch?v=HtUH9z_Oey8 https://www.youtube.com/watch?v=VJDJs9dumZI Оставям ви малко хубава музика, че препратките към Били Елиш, като начало и край на този тип музика не свършват. И още нещо по-съвременно https://www.youtube.com/watch?v=MwpMEbgC7DA.
Колкото до италианците, не ме впечатлиха, рокаджии като много други,  синът ми абсолютен фен на такава музика, каза - "Не ми пускай аматьори".

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 15:38 от sanian

# 188
Не разбирам това напъване да спечелим. Ясно, че всеки иска, но някои участват от години и печелят само веднъж. Трябва си късмет и разбира се добра песен. Това, че за няколко години влизаме в топа си е само по себе си постижение.
Не виждам нищо лошо в това да участваме за победа. Но това, разбира се, не гарантира първото място. Но ние трябва да си се стараем.
Смешно ми е обаче, че някои сънародници дотолкова са се разглезили от добрите ни постижения, че дори пишат нелепи неща като това, че "за пореден път не сме ПОНЕ в топ 3"! 🤣🤣🤣 Представяте ли си, не стига, че не печелим, ами и в топ 3 не сме били... 😄😄😄 И не е само единичен случай, толкова сънародници се тюхкат, че не сме спечелили...
От самото начало не мога да се оттърва от чувството, че италианците са позьори. Седнали са, помислили са хубаво и са решили как да изглеждат на сцената, та да "лъхат на секс" (така ли беше изразът Joy )...Явно им се получава, но ето, в живота си казвате, че били съвсем нормални.
Тикс според мен се класира на финала и заради това, че свали за момент очилата, и заради историята с Ефенди. Е, вероятно и крилата са помогнали 🙂 Сценичното му представяне нямаше нищо общо (поне за мен) с посланието от видеоклипа.
Elwing, Тикс по принцип си пееше с очилата, просто ги свали за няколко момента на сцената. Изобщо не му беше за цел да крие тиковете. Точно това е историята в клипа му- за Синдрома на Турет и как като е бил малък са се държали зле с него и е получавал подигравки.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 16:40 от dolce miele

# 189
https://www.youtube.com/watch?v=a1qVOREvNwM
Клипче от финландците, някъде на 5.30 обявяват , че Италия печели, финландците супер много се радват и са във вихъра на щастието, че са 6ти (второто най-високо класиране на Финландия след Лорди) Simple Smile) После ги има да се прегръщат с италианците.

# 190
  • Вестерос
Е хайде сега и аз съм рок фен, ама друго мисля... За мен не са аматьори 🙄

Малко статистика
https://eurovision.tv/story/vital-statistics-2

# 191
Италианците хич не са помислили специално за Евровизия как да позират Simple Smile Ако погледнеш участията им от 2017 до сега, сценичните костюми, начина им на презентация, държането им на сцена, всичко е изпипано от началото още. Имат определено много възможности пред тях.
За финландците и аз се радвах много, много добре се справиха Simple Smile

# 192
Aма не е коректно да се сравняват с големи и доказали се групи.Всеки е почнал от някъде и минал през развитие.
Все едно Тиесто с Питер Гебриел.

# 193
Аз смятам, че имат още какво да покажат и време да се утвърдят Simple Smile Ще видим как ще се развият, аз определено ще ги следя. Млади са още Simple Smile

# 194
Ето тук се вижда зеленото - наистина изглежда малко грозно:

Общи условия

Активация на акаунт