Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 282
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Ще видим какво ще стане. Постовете за групата изчезнаха от фейсбук, Туитър и Инстаграм акаунта на БНТ. Кристиан Костов е пуснал това

# 616
Аз пък съм на коренно противоположното мнение за Полша - много ми харесва изпълнението на живо, а студийната версия ми е някак стерилна.

И на мен ми хареса много вокалното му изпълнение на живо, но ми се стори, че изражението на лицето му през цялото време беше доста статично, неекспресивно, изглеждаше все едно му е скучно  на сцената. Сякаш не даде много от себе си, за да изрази песента си по най-добрия начин. Може би ще е различно на Евровизия.

Причината за това изражение е, че е бил яко болен и отпаднал.

Вече сме 4ти при букмейкърите. Какво се случва?

# 617
Кристиян отрече и почнахме да падаме в залозите. Явно някой пуска кьорфишеци, но поне беше забавно.

# 618
Кристиян отрече и почнахме да падаме в залозите. Явно някой пуска кьорфишеци, но поне беше забавно.
На мен ми се струва, че не отрича

# 619
Отрича.В туитър е писал ,че сега хората ще си помислят,че не му е позволено да говори,но той не знае какво става.А е доволен от реакцията но хората естествено.

# 620
Реално никъде не е отрекъл. Или поне не в туитър или инстаграм. Постовете са му малко като "не знам какво се случва, но съм аз". Ще видим.

Поли Генова е публикувала снимка от работния процес преди два дни.

# 621
Реално никъде не е отрекъл. Или поне не в туитър или инстаграм. Постовете са му малко като "не знам какво се случва, но съм аз". Ще видим.

И аз така мисля, твърдо не отрича, но и не потвърждава. Ще видим. Този цитат е от песента на IMP, човекът в гръб ми прилича на Кристиан или на Славин.  Thinking

# 622

Кой работен процес? Свързано ли е с Евровизия?
Интересно ми стана днес с тези загадки...😃

# 623

И аз това се зачудих. Първо Кристиан, сега и Поли Grinning Положението е пълна каша.

# 624

Записва песен в студиото. Но кога е направена снимката (дали преди 2 дни или 20, не знам). Дали е за Евровизия - на този етап не е невъзможно.

# 625
А къде е публикувана тази снимка на Поли...фейсбук?🙂

# 626
А къде е публикувана тази снимка на Поли...фейсбук?🙂

инста

# 627

И аз така мисля, твърдо не отрича, но и не потвърждава. Ще видим. Този цитат е от песента на IMP, човекът в гръб ми прилича на Кристиан или на Славин.  Thinking
В лице е и е стопкадър от изпълнението му през 2017. Кристиян е.

# 628
# 629
Фен, който е имал достъп до профилите на БНТ Евровизия, е публикувал всичко: https://eurovisionfun.com/en/2022/02/bulgaria-a-fan-created-this … 4_I447cQWmbBPlCHA
Жалко... не знам след всичките тези събития Врабевски и IMP още имат наглостта да се явяват.

Общи условия

Активация на акаунт