Анатомията на Грей- II част

• 18 001
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Изи може да се върне, но още не е събрала смелост. А вие пък ... 8 милиона, за какво по-напред?  Crazy

# 31
  • Варна
Тя сигурно ще направи някоя глупост и ще ги дари за нещо...пфу, да ги дари на мене Crazy

# 32
  • Ботевград
 Hug
Записах се!

# 33
Тя сигурно ще направи някоя глупост и ще ги дари за нещо...пфу, да ги дари на мене Crazy

Аз съм скормна само 1 милион да ми дари  Mr. Green. Другите да ги прави каквото иска  Laughing

# 34
Рони Бонбони,страхотна си!Благодаря  bouquet  bouquet Peace

# 35
  • в къщи
Добре,за Изи разбрах.А сега ми кажете откъде аджеба,да си намеря субтитри за 1,2 и 3-та серия.Уж пишеше,че сериите са със субтитри,пък няма нищо?!Извинете за невежеството,но ми е за първи път. Embarassed(да тегля,де)

# 36
  • Варна
За трета серия още не са излязли мисля, но по принцип може да следиш в http://subs.unacs.bg и форума към него Peace

# 37
  • София
Добре,за Изи разбрах.А сега ми кажете откъде аджеба,да си намеря субтитри за 1,2 и 3-та серия.Уж пишеше,че сериите са със субтитри,пък няма нищо?!Извинете за невежеството,но ми е за първи път. Embarassed(да тегля,де)

http://subs.unacs.bg/search.php?page=3&task=1&umovie=grey

# 38

Ала,хайде да делим Winkи на мене ми трябват Grinning

По въпроса с парите и аз мисля,че Изи няма да ги оползотвори за себе си Peace

# 39
  • Варна
Да, както ства по филмите.В реалния живот надали някой би се отказал от толкова пари, или поне не от всичките до стотинка Wink

# 40
И аз да се включа Peace

# 41
Привет от още един фен!
 Кога да очаквам 5 еп., че нещо не мога да им схвана периода на появяване.

# 42
Привет от още един фен!

ами , че май в петък излизат.... newsm78

# 43
Благодарности на Рони и от мен!!!!  bouquet

# 44

Привет от още един фен!

ами , че май в петък излизат.... newsm78
Благодаря,  Simple Smile и моите подоздрения са такива. Ще чакам с нетърпение. Една серия от този филм ми действа така разтоварващо. Интересно ми е и забравям за грижите по децата.

Общи условия

Активация на акаунт