МАЙското дете обича без да го държат, сам́о да тича (78)

• 11 439
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Сиска честита ви кола  car003  car003
Кали ,радвам се ,че Филипо е добре.
На Ники и растът зъбки и е малко кисела, но иначе сме добре.
Банкнотата ще ти я приемат.
Браво на Силия, тя е голямо момиче.

# 166
  • Варна
Сиска, честита ви кола. Не се притеснявай ще ти приемат банкнотата и залепена.
Браво на госпожица Силия, че и харесва в яслата.
Калина, радвам се че Филип е добре. А за яденето радвай се че хапва детето. При нас е обратното и е много неприятно да се опитваш да нахраниш някой, който не иска.
Иви2000, дано всичко вече да е наред с очичките на Теа. А на тия с обувките им извий врата да направят обувки за детенцето.
Аниа, това да се чува, да е по-добре Мари и да оздравява.
Дианка и Иво като не става на неговата и почва да удря и да се тръшка. Какво да ги правиш теленца.
Валя, честит джип и на вас.
Уви на Ивчо не му мина и от днес е на антибиотик. Прегледа го едно местно светило и каза, че утайката му е повишена, а гърлото му е много зачервено. Така че ще пие Аугментин. Каката и тя го пие това. Почнахме да пълним касите на аптеките. Sick
Сложих две снимки на Иво в албумчето и разгледах сложените.  Кога станаха такива големи тези деца.

# 167
Здравейте!
Искам и аз да се включа в тази тема, съжалявам, че късно я открих  Sad
Аз също съм от майските майки, да ви представя и главния герой. Това е Мартин, роден е в 5:02, 3895 гр, 55 см в Берлин. Много спокойно момченце, което реве само от инат, а болката си я изтърпява. Имаше до 11м колики, че беше малко лакум. Проходи на 1год. 2мес и има 13 зъба, последният е днешен.
Ще се радвам, ако мога да увелича броя на юнаците Grinning
Дано ни приемете Hug

# 168
Kremenchen ,привет!Добре дошла в отбора  bouquet и се готви-есен и зима сме много приказливи! FlutterТи голям юнак си родила,да ти е здрав и жив! Wink

Много се изкефих на снимките,децата ни са страхотни сладури!
Валя,качи снимки на снахата,да я видят и други колко е хубава. Heart EyesПисала си ,а не си се отчела в албумчето. Crossing ArmsЧестита ви джипка!Сега искай почивка в Швейцарските Алпи,че да я пробвате! Party

# 169
Kremenchen, добре дошла!!! Hug

Дидке, виж как бързо се поправих-веднага качих 3 снимки на Иса в октомврийското албумче.....а за Алпите заедно ще ходим Peace да пробваме джипките.....

# 170
Добро утро! Flutter
Ей Хъгси,виждам че си тук!Как сте бе муци!Домъчня ми за теб!
Валя,браво-Иса е голяма сладурка и каква буйна косица има! Heart EyesЗетя от към коса е рехав,ама нали е мъж! Whistling
Вчера почти цял ден изкарахме навън,дано да се задържи няколко дни така!

# 171
  • София
Здравейте мами, много отдавна не съм писала.

Ние вече много дърдорим, разбира му се на Ицана какво бърбори и прави изречения от 2 наааай-много 3 думи от сорта "мами ела", "тати тани" (тати стани), "йейо гооооол" (лельо да играем с топката на гооол) и такива.
Май всички деца в този период ги вършат подобни като чета в май-ската тема.

Спомням си , че някоя мама беше споменала, че е ушила чувалче за сън от поларено одеяло, само с презрамки. Не помня коя, но моля ако прочете постинга ми да даде указания как се шие и ако може и снимка, за да покажа на майка ми да ушие и за нас. Не искаме да спим в купен чувал, тясно ли му е не знам, но пък с одеяло много се отвива, вече нестина даже.
Благодаря предварително!  Hug
Диана - ние го владеем същия номер, става прав и започва да крещи "мами мами мами мами" до магарешки рев и докато не стана. И ние го вземахме при нас, точно като вас - нож с 2 остриета - не искаше да спи почти в лелгото си и започна да се буди все по-рано с подобно "мами мами мами" и ние пак при нас. Спяхме на по 1 кълка и цялата бях издрана и аз - точно така ни дърпаше ушите и "бип бип" на носа Simple Smile
Лека ни за сега е следния (по патило от майка ми и аз съм била същата ) - приближихме леглото му до нашето и като се рамрънка нощем подавам му ръчичка и той заспива доволен. Може да опитате и вие. В комбинация с това запиваме и с един "мотоу" (мотор) и един "татоу" (трактор) . За сега няколко нощи удържаме фронта така.
 Аз пак да си кажа - моля мамата, която уши такова чувалче да ме светне за кройка и някакви подробности. Иначе аз качвам снимки тук, ако някой има желание да ни разгледа http://www.bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=3546

Лек ден на всички и приятни моменти с дечицата  Hug

# 172
Kremenchen welcome
Вале честита ви придобивка travel безаварийно пътуване с нея
Много са сладки всички дечица на снимките и толкава са пораснали Heart Eyes

# 173
Привет  Hug
Kremenchen, добре дошла в отбора. HugХубаво е , че бургаските мами се увеличаваме. Peace
Валя, честит ви джип. WinkБезаварийно пътуване и много разходки ви пожелавам. SunglassesРазгледах снимките - Иса е невероятна чаровница. :love.
В този ред на мисли - всички дечица са големи сладури и наистина много са пораснали. PeaceДа са ни живи и здрави. Heart Eyes
Юлинга, привет. smile3503 за паричките не се притеснявай - приведи ги, когато можеш. thumbsup
Франзелке, добре дошла отново в редиците ни. waveyЩе се радваме, ако пишеш по-често. smile3521И нацелувай набора Фипо.  love001
Тарталетке, браво на Силия. Hug
Сиска, личи си, че голям помощник имаш - и зимнина даже прави, че и капачката на буркана завива умело. newsm03Пък и няма спор, че е завиден танцьор. PartyНацелувай го от мен и от целувача Вали.

# 174
Ксения,ти на колко време си поливаш циганчето? Blush(какво ли ще си помислят другите мами  Laughing-питам си за едно цвете Wink)

# 175
Питке мари взех,че се вслушах в съвета ти и аз турих ко да е там Mr. Green

# 176
Здравейте от нас!

Вчера си направихме един готин излет на Балкана. Супер беше! 2 от снимките са на аватара и в подписа ми. Другите тия дни ще ги кача. Балкана е разкошен, макар че повече ми харесва напролет Sunglasses

Тук времето е направо лятно...

Валя, честито ви возило и от нас!

Ania, как е Мари днес? Дано бързо и мине...

Деспина, как пък ви не оставиха тия болести на мира бе.... #2gunfireДано бързо се оправят дечицата ти!

Kremenchen, добре дошли! Сега ще ви включа в списъка Hug

Льонеберя, мислих си за вас, че отдавна не сте се разписвали с Ицко. Мамата, която щеше да шие чувалче беше Гуш. Ако не сте се свързали вече, пиши и ако искаш.

Сиска, личи си, че голям помощник имаш - и зимнина даже прави, че и капачката на буркана завива умело. newsm03Пък и няма спор, че е завиден танцьор. PartyНацелувай го от мен и от целувача Вали.
Laughing Laughing Heart Eyes Вали наистина е един виден целувач Laughing

Наистина много са порастнали дечицата FlutterКриси и Ники приличат на едни големи девойки вече. Данчо много музикално го раздава LaughingДиди, за какво се хвана той на прощъпулника? Да не би да е бъдеща музикална звезда Wink Вали пък все още ми се вижда един сладък бузанчо и като гледам и той денси като Дени - щракайки с пръсти JoyНаси е невероятен чаровник. А Алекс, о Алекс...боже, какви мигли.... Heart EyesПламенка, кажи от кой ги е взела. Тя като порастне ще пести от спирали за очи, защото няма да има нужда LaughingИвчо пък прилича на един здрав и силен малък мъж, не мога да повярвам че толкова често тормози майка си с болести!Иса колкото пъти я видя, толкова пъти ми се иска да започваме с опитите за момиченце Simple SmileИскам да връзвам и аз такива опашки. В нашия блок има едно момиченце, набор на Дени, което много прилича на Иса. Ей сега като се прибирахме я видяхме и беше със абсолютно същите опашчици - по същия начин се бяха подвили косичките и същите сладки бузенца Heart EyesКалоянчо пък с този поглед...направо ще припадат мадамите като ги погледне Simple SmileМного е готин с новата прическа! А Анна-Мария  такава чаровна усмивка има, че направо се нахилвам и аз като я гледам Laughing Нали не пропуснах някой.....Наистина са разкошни дечицата ни! Много би ми било интересно да сравня всяко детенце на сегашните снимки и тези като новородено - голяма промяна сигурно има при всички!

Лек ден!

# 177
Ей Папи,много пораснала момата! Flutter
Сиска,страхотен аватар! FlutterНа прощапулника се хвана за една фигурка на Троянския кон,която беше наречена от баба му за археолог или историк!Ние сме от бъдещата интелигенция Mr. Green

# 178
  • София
Сиска   благодаря ти. Аз ви чета, но не остава време да пиша.  Благодаря, за информацията за Гуш и за това, че не сте ни забравили  Hug

# 179
  • София
Льонеберя, аз щях да шия такова чувалче, но в крайна сметка си останахме да се завиваме с одеалото и не се отвива. Иначе аз смятах просто да прегъна одеалото на две по ширината, да му сложа ластик/връзка около гърдичките и презрамки. Дано поне малко съм ти помогнала.

И аз качих снимки на Ема в албумчето. Всички дечица са толкова сладки! А Анна Мария и Ема си приличат като сестри, особено на снимката след баня на Анна Мариа чак аз щях да объркам собственото си дете.

Общи условия

Активация на акаунт