ОСМИ клас 2020/2021 - Време не остана до финала, и осмокласната година - отлетяла!

• 32 093
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
За един месец си струва, защо да не извадите карта. Трябва да имате удостоверение от училище (може би в канцеларията има бланка)
В понеделник на връщане от училище, и сама ще си извади карта. Сега, на гарата, може да попитате къде и какво ви трябва.
Ще се справи и сама.

# 241
  • Sofia
Аз се отказах да предлагам книги. В един момент се чувствах като пълна досадница в това отношение. Преди 2 седмици доживях малко чудо - отишла и си купила две книги на английски сама😎 Едната е прочетена вече.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 13:18 от Vesana

# 242
За новите карти за ГТ: Смениха му я още миналия месец, като ходих да я презаредя. Необходимо е да носите актуална снимка за сканиране. На него му сканираха тази от ученическата лична карта, която носех за удостоверение, че е ученик. Нищо друго не са ми искали.

# 243
  • гр.София
Благодаря за отговорите.БДЖ картата важи до октомври. Вадили сме,  но сега не намирам Уверение конкретно за БДЖ, но ще питам на гарата, а щерката сама ще си го придвижи в канцеларията на училище.
За ГТ - странно, аз заредих преди седмица старите ни карти , а вече бяха обявили новите.

# 244
За ГТ - странно, аз заредих преди седмица старите ни карти , а вече бяха обявили новите.
Ако не са били изтекли, а е имало още кредит в тях няма как да ги сменят. Сменят само вече изтеклите.

# 245
  • гр.София
Изтекли бяха, даже един ден карахме на билети. Сега ще имам готовност.И съм чела-недочела, мислех,че става дума за виртуални карти, а нашите пластики - семеен пакет за цялата градска  си остават.

# 246
  • Някъде в Европа...
Колко хубаво сте написали усещането да си мъжка майка. Точно това чувствам и аз и е много гъделичкащо. Както казах, никога не съм си и помисляла за момиче. Въобще не се виждам женска майка, убедена съм, че постоянно щяхме да се караме. Свикнала съм в мъжки свят (при това униформен) и определено смятам, че в мъжки колектив се работи много по-лесно и комуникацията с мъжете е много по-успешна - с малко думи, точните, без обяснения. Абе, щастлива съм, че си имам момче.
Просто майка, моето мнение като човек, изучавал ИЕ в университета, е, че на нейно място бих избрала италиански. Някак си по-приложим е по нашите географски ширини. Ако смята обаче да се развива в Испания, може би португалски е по-удачно.
Отказах резервациите за Боровец и Самоков другия уикенд за велосъстезанието. Решихме, че ще спим в София.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 13:40 от AIR

# 247
  • у дома

Днес с още 4 приятелки се разходихме в гората до един водопад-супер си изкарахме по женски.

# 248
  • София
Ние лека полека излазваме от онзи "мини" ремонт.
Ужасно уморени, гледахме по ТВ филм тип щуротия. По манга комикс. Чак е удивително колко добре им се получават на французите дори подобни глупости. Умряхме от смях. 😃

Споделям за франкофоните:

Nicky Larson et le parfum de Cupidon

# 249
  • София
Аманда, невероятно пишеш и наистина това е талант!
Сани, аз си преиздадох картата за ГТ. Става много бързо – от старата карта ти сканират снимката (изобщо не ми поискаха нова), искат ти имейл или телефон и ти дават пластиката. Нищо не попълваш. Ученическите карти също подлежат на смяна, но няма срок. При презареждане ще го правят.
Просто майка, браво на Ани. Възхищавам се на мотивацията на такива деца. И аз съм за италианския.

# 250
Аманда, честит рожден ден на Иво! Да ти е жив и здрав, все така очарователен и свободомислещ! Е, на теб пък здрави нерви, че не е лесно Simple Smile

# 251
Честит рожден ден на Иво и на ston! Да са здрави, щури и щастливи!

# 252
  • у дома
Честит рожден ден на Иво и на ston! Да са здрави, щури и щастливи!
Да са здрави и да покоряват всички върхове в живота си!

# 253
  • София
Днес пак празници имаме тук Simple Smile Да са живи и здрави и Иво на Аманда, и Стон!

# 254
Честит да е Иво на Аманда! Здрав да бъде и късметът да е винаги с него!🧙‍♂️

Ston, честита да си, момиче! Всичко, което ти е на сърце, да ти е в ръце!🧙‍♂️

Общи условия

Активация на акаунт