ОСМИ клас 2020/2021 - Време не остана до финала, и осмокласната година - отлетяла!

• 32 100
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря ви, момичета!
ston, да си жива и здрава. Все така с радост да обикаляш по планинските пътеки. И да се радваш на деца,  мъж, куче, коте и приятели:blue_heart:
Осигурихме захар за подарък, но не беше лесно. От петък пазаруваме по различни поводи, един път излизах само аз, друг път ММ, на третия и двамата заедно и все забравяхме захарта. Снощи излязохме конкретно с такава цел и купихме пет пакета с различни видове - кафява, бяла, на бучки и т.н  Каза, че и миналата година си бил пожелал захар, но ние не сме му обърнали внимание:smile:. Сега трябва да мисля как да я крия от дребното, че при него сладко няма да повлияе добре. Има и други подаръци:blush:
 Новото е, че за менюто днес си е избрал да присъства тофу. И по някое време трябва специално да ходим да му търсим тофу, защото в кварталните магазини няма. Тортата е "Гараш" по негова поръчка.
Няма да празнува, само иска вечерта да излезе с приятели в парка. Предполагам, че ще ги почерпи нещо в градинката.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 09:35 от Amanda.D

# 256
  • София
Аманда, жив и здрав да ти е рожденикът! Много късмет, усмивки и успехи! 🍀🎂🥳 Стон, честит рожден ден и на теб! Бъди здрава, щастлива и обичана! 🌺

# 257
  • о`майна лунна нощ е
Много сладко почва седмицата! Честити да са Иво и ston! Здраве и много постигнати цели им пожелавам.

# 258
Аманда, да ти е живо и здраво момчето!
Стон, бъди благословена!

Вчера, пак имахме весел разговор с младежа:
- Спри с тази игра! Имаш класно тази седмица!
- Не, другата!
- Не е ли на 02.06? (Шмърциплянку, благодаря!)
- Тъй ли?

Но, го разбирам! След домашното по БЕЛ, на тема "Какво е искал да каже автора?"  и аз щях да си прегриза единият крак Simple Smile
(А ето и обекта на размисли Simple Smile , само 2 минути)

https://www.youtube.com/watch?v=5BFFsZAB2rY

# 259
Аманда, да ти е жив и здрав рожденика! Balloon
Да те усмихва и много поводи за радост да ти носи.

Стон, честита да си! Здраве, вълнуващи емоции и сбъднати мечти ти желания! Flowers Four Leaf Clover

citron, то пък моят младеж като знае кога му е класното да не мислиш, че се е престарал с решаването на задачи? Реши си домашното и с това счете, че работата е приключена.
А учителката им по БЕЛ много ми допада. Страхотна е! Дано е една и съща за целия период на обучението им. Наистина се опитва да извлече някаква различна от техническа мисъл из главиците им. Simple Smile
И е доста внимателна и съобразителна. Днес се надявам да им върне контролното за да видя какво есе е сътворил моят литературен корифей. Joy

# 260
  • София
Честити да са Иво и Стон! Heart Eyes
Да са много, много щастливи!

# 261
  • гр.София
Живи и здрави да са рождениците! Да запазят свободния си дух!

# 262
  • София
Честити да са Иво и ston! Да бъдат сбъдващи мечти за себе си и другите!

# 263
  • у дома...
Честито на Стон и Иво.
Стон, жива и здрава да си. Още много върхове и планини те очакват.
Аманда, нека Иво бъде все така себе си - прекрасен младеж със свое разбиране за живота! Много щастлив и успешен да е.

# 264
  • София
Впечатлих се. Не мисля, че и много зрели хора биха могли да изразят смислено с думи своята интерпретация на вероятната мисъл на автора. Пък за деца да не говорим. Или може би моя не го виждам да се справи.

# 265
  • София
Бети, чудни деца. Да са ти живи и здрави!
Младежът днес и утре е на състезание по плуване. Изтъргувахме участието срещу това да научи определен брой думи по немски. Спази си го в последния момент на косъм. Като видя, че иначе ще хартиса и на никакво състезание няма да ходи.
Явно си намери някакъв свой начин за учене на думи, който да не му действа отблъскващо като писането на обределен брой пъти всяка. И леко потръгват нещата.
И аз бях с второкласника на състезание по плуване. Вие на кое състезание бяхте?

# 266
Здравейте,
Да подхвана въпроса за летните занимания.
Някой ходил ли е на летен лагер в Американския университет в Благоевград и може ли да сподели отзиви?
Благодаря!

# 267
Честит празник на Иво и ston! Живи и здрави!

# 268
  • София
Аз дори не знам, че има такъв лагер.

Честито на днешните рожденици!
Четейки за захарта, отново си мисля колко са презадоволени днешните деца, че дори подарък не могат да си измислят. Дано не ни излезе през носа някой ден.

# 269
  • София
Благодаря за отговорите.БДЖ картата важи до октомври. Вадили сме,  но сега не намирам Уверение конкретно за БДЖ, но ще питам на гарата, а щерката сама ще си го придвижи в канцеларията на училище.
За ГТ - странно, аз заредих преди седмица старите ни карти , а вече бяха обявили новите.

Вадих карта за БДЖ за 50% намаление преди 2 месеца. В училището казаха, че нямат бланки, уверението е универсално. Купих от една книжарница (беше за у-ще и за ВУЗ), попълних го и девойката си го занесе в училище за печат. Трябва и снимка при ваденето на картата, важи до октомври.
За картата за градския транспорт - при презареждането за месеца са й я подновили с новата пластика, ползвали са старата снимка, а там е в 4-5-ти клас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт