ОСМИ клас 2020/2021 - Време не остана до финала, и осмокласната година - отлетяла!

• 32 047
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ех, Звънче! Hug

# 676
Ред, щом измисляш и разширяваш, значи имаш идеи и е хубаво да ги видиш осъществени, щото иначе ще приключи ремонтът бързо, но ти  няма да си доволна🙂
Седем врати си е добро попадение откъдето и да го погледнеш🙂( и е любимото ми число). Абе, късметлийски ще е ремонта, да знаеш.

# 677
  • София
Ама какви сте ми любими тука, утешителки такива! ❤️

# 678
Много ми се стори бройката на вратите, почнах да броя вкъщи колко са:smile:
Red, супер е по това време да правиш ремонт. После ще си почивате лятото, ще се връщате на хубаво и ново място, а за зимата ще сте подготвени да ви е уютно.
И ние имаме нужда от сериозен ремонт, но не ни се жертват отпуски за целта и само отлагаме.
Аз си признавам, че по ред причини не ми се занимава с математиката. Предпочитам да ходят на уроци, за да си мисля, че нещо правя. А всъщност те просто не са математици и може да се поддържа едно средно ниво, но нищо повече. Не ги и виждам да се занимават с такива професии, които изискват задълбочени познания по математика.
Моят дребосък е на зелено училище и днес нито веднъж не ми се е обадил. А бяха такива прилепени бебета и малки деца....
Страхотни спортни младежи показвате. Впечатляващо е всичко, което правят.

# 679
  • София
И моят дребен е на зелено, с което реално годината за него свърши. Не знам как го направи с всичките видове шарени оценки в това число и двойки, но завършва с 5.75 и няма оценка под петица на всички присъствени изходни като математиката и английският са му пълен брой точки.

# 680
  • София
Здравейте, момичета!
Нямам нищо интересно за казване, но ви чета и се радвам на хубавите емоции покрай децата и ремонта на Ред 😘.
Навън е едно хубаво, лятно и така ми се иска да се разхождам в някое морско градче и да ми е лятно и безгрижно Nature Sunny Swimmer.

# 681
  • София
Зазу, ти къде си, че ти е лятно? 😂

# 682
Зазу, при нас е хладно, няма слънце. Едно такова  нацупено е времето днес.
Зазу може да е някъде по островите, ама си трае, за да не ни дразни😉

# 683
  • Между гори и планини
При нас юни е сякаш сме на тропиците. Много топло и слънчево,  но всеки следобед дъжд. Но така се раждат манатарки ( а зеленчуковата градина е нещастна).
Първи час български,  изпитала го е устно. Има 5! Доказа й, че не е преписвал докато бяха онлайн. Вчера частната учителка го пече на шиш час и половина,  има ефект 😊 Днес и утре здраво математика,  и в четвъртък класното. После пак минава на български. И да се свърши вече!

# 684
При нас днес изходно ниво по БЕЛ. Вчера имаше по рисуване. Не мисля, че ще имат повече контролни. По математика май ще правят само тези, които искат да си повишат оценката.

# 685
Излязох на балкона да проверя дали рязко не се е стоплило и просто да е мрачно. Проверката показа, че Зазу не е в западната част на София Simple Smile.

# 686
В източната е топло и влажно, да:smile:
И слънце си имаме.

# 687
  • София
Николета днес има контролно по география, другата седмица класно по МАТ, щяло да е два дни, единият ден алгебра, другият геометрия и май поприключват с контролните. Но реално още вчера ми заяви, че е приключила с ученето, тъй като по мат досега никога не е учила отделно преди контролно и с приключването на разказвателните се чувства във ваканция. Докога трябва да ги оформят?
Ники е нещастна, защото по химия щяла да има 5 за годината, има шест за първи срок и пет за втори, но годишна пет и трудно го преживява, а ние останалите вкъщи се забавляваме с "драмата и".
Днес май са и на последен урок от школата по английски в АВО, много са доволни и двете и най-вероятно догодина ще си продължат там.
Страхотни са всички спортисти и състезатели, много благодаря за всички споделени снимки и видеа.
Аз нещо последните дни не съм в настроение, покрай ремонта на къщата и някои семейни проблемчета, но съм убедена, че с оправянето на времето и настроението ще ми се подобри. Simple Smile

# 688
  • Между гори и планини
Майка ми във Варна така се радва на дъжд! След като язовир Цонево беше почти празен есента. Аз, след като преди 2 дни палах камината, днес съм по потник и шорти. От работа в градината изгорях и дори се обелих (кооператорски тен)

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 11:28 от Доня Дафина Черешова

# 689
A при нас вече втори ден пече слънце и е топло Simple Smile Фук, Фук
Е, снощи поваля малко, но съвсем за кратко. Добре е вече. Миналата седмица излизах с тънката си пухенка една вечер. Срам, не срам, облякох я, нищо, че беше 02.06 🤣

Общи условия

Активация на акаунт