ОСМИ клас 2020/2021 - Време не остана до финала, и осмокласната година - отлетяла!

• 32 050
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • София

Ето го набора в полет. Благодаря на AIR за линка със снимките.

# 661
  • София
Ама страхотни са ви колоездачите! Като от реклама по Eurosport. 😍

# 662
  • Пловдив
Страхотни деца! Оги и съотборници! Дано донесат много успехи на себе си и на България!
Аз не мисля, че има чак такива проблеми с образованието 1-4 клас. Тя математиката особено е елементарна, не случайно е любима на повечето деца, които после осъзнават, че не са баш математици.
По-скоро са някакви родителски амбиции, недоверие, а понякога и желание за математическа паралелка или МГ или добро представяне на състезания, ей така за спорта и за начесване на егото. Не знам, по мои наблюдения, нали вися в даскалото всеки ден с децата и учителите на малките, ми стараят се, сигурна съм, че децата се научават. Последните години много амбициозни станахме родителите, какви семпли деца (говоря за 7 клас) като гледам родителите какво си мислят, че трябва да учат, ум да ти зайде. Съвсем не е синхрон с възможностите. Та, за това и уроците. Факт е, че и аз исках набора да учи в специализирана паралелка в 5клас, ама толкова бях неориентирана и наивна, та се надявах със знанията от училище може да стане. Ха ха ха. Глупава жена. Но, това е друга тема защо и кому е нужно изпитите да са с различен от материала в училище. Сега си знам урока и ми е ясно, че трябват уроци. От 3 клас още.

# 663
  • Между гори и планини
Каква екипировка само! Ами ако те засърби ухо, или нас по време на полет?
Имам приятел професионален водолаз, разказва, че при едно дълбоко и дълго гмуркане с метален скафандър,  под водата открил, че си има за компания комар. Докато изплува е бил нахапан здраво 😂

# 664
Прекрасни са ви момчетата, AIR, green_dawn, ston! Да продължават да се занимават с желание и най-вече да са здрави и без травми!

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 20:27 от denyil

# 665
  • Някъде в Европа...
Грийн, 😃, ако искаш ми вярвай, но на място бях впечатлена от каската ви. Показвах я на моите хора, казвайки им "вижте, каква интересна каска". Браво и за вашето представяне. Много добри са ни момчетата, имайки впредвид, че нямат професионалната подготовка на състезателите от отборите. Много ме е яд наистина, че в нашия град няма отбор. На крачка съм да говоря с водача на севлиевския такъв (много добър отбор) за условията да тренира с тях - това ни е най-близкия. Ще попитам синковеца като се прибере дали се познава с твоето момче 😉. Мислите ли за байк феста в Пампорово? Наборът много иска, то и аз, де, но транспортът ми се явява голям проблем, та мисля варианти 😞
Доня, нищо не ги сърби, повярвай 🤣...По цял ден ходят и с "броните" - моят я слагаше директно на голо под джърсито. Пък маратонките им са подковани като коне с едни железа, защото ги "закопчават" за педалите и тракат 😃

Благодаря ви, момичета, за милите думи. Както казвате, най-важно е да преминават през терените без травми, сериозни падания и на финала колелата да се нуждаят само и единствено от нормалната диагностика...

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 20:39 от AIR

# 666
  • София
AIR, каската е плод на артистичната част в него. Сам си я прави със стикери.
На всички ни се ходи в Пампорово, но днес си продаде колелото, та ако до две седмици се сдобие с ново, сигурно ще сме там.

# 667
Летящите момчета ми напомнят на каскадьори❤ Много со готини❤
На Ston младежът е като супер Марио🙂Браво!

Аз се учудих за уроците от втори клас, признавам си. Но съм убедена, че всеки има своята причина да действа по определен начин и да се справя с образованието както намери за добре.

# 668
Уникални са момчетата!!! Ахнах направо - снимките са като от HD спортен канал Simple Smile

Скрит текст:
luba_rizova, ако щеш вярвай ама на занималнята в 3 клас дойде младо девойче - тотално неграмотно. Не преувеличавам. Милата ни учителка учи децата сутринта - те попиват, разбират,  всичко точно. Идва следобеда и правят упражненията за домашна. Проверява ги девойчето и хоп - вярно зачерква и слага грешно. За правопис говоря и за елементарни неща по биология от сорта, че не змията пълзяла, а жабата!!! Изчаках половин срок и отписах от занималня. Въобще не коментирам, че хлапето взе да ме разпитва за Националната лотария... И аз викам - е какво за тия билети?! Оказа се, че дамата явно на аванс си купува 10-15 билета и цяла следобед търка, докато децата правят домашните... Абе филм беше работата.. Освободиха я след 1 година, де. Ама..
.

# 669
  • София
Допълвам, че утре ще имам сили да гледам младежа на Ston.
В момента ми идва да се пльосна на леглото и да заспя. Бяхме днес в отпуск с ММ и цял ден сме с едни майстори, и ох, ужас, ама поне стана добре.

# 670
Какво майсторите, Red?

# 671
  • София
Не питай, Биси, не питай. 😁
След месец ремонт, днес смениха 7 врати. Има още довършителни дреболии. Иде ми да се гръмна вече.

# 672
  • Някъде в Европа...
Бисе, мълчи, мълчи, че като нищо може и с такова желание да ме сюрпризира 🤣. Засега е само до след две години да спуска пак хълмовете, но на кросов мотор 🙄....
Грийн, значи съм стократно по-впечатлена за каската..Бравооо! Предполагам е доволен за продажбата, щом и на състезанието го е спазарил 😉. Пожелавам да смени с мечтаното..
Ред, съчувствам, но стискай зъби - накрая ще е красиво и новичко!
Силвър, снимките са на професионален фотограф, които е снимал всички и наистина са уникални.Не знам откъде синковецът му е изнамерил профила. Няма ги още качени в страницата на организаторите на състезанието.

# 673
  • София
На мене така ми се пада с ремонтите, понеже в нашия частен случай нещо инициираме двамата, после аз го измислям, разширявам и усложнявам; после организирам и инспектирам понеже нали аз съм човекът с претенции. И изобщо крайният ефект е, че сама си създавам казуси и допълнителни проблеми. И май ще взема да се спра вече. А и много драматично за котката. Преди години направо сме се изнасяли, ама сега подобно нещо е доста тежко за Тереза. Та и нея я мислим през цялото време. Днес изкара повече от половин ден в гардероба, че там се чувства на сигурно място. 🙄

# 674
  • софия
Можеш ли да спреш дървото да се разлиства, ред?

Общи условия

Активация на акаунт