Лакове за нокти - 151

• 29 174
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Много ми хареса този дизайн със синьо-зеленото, не успях съвсем да го докарам, но ето моят прочит Grinning Номерът на лака е 59.

Ще оставя линк с по-детайлни снимки, но нещо Инстаграм пак се бъгна и не ми дава да качвам...
А до днес бях с Еси Sheer Silhouette, който абсолютно оправдава името си Grinning

# 691
Арабеск, твоят прочит ми харесва повече! Grinning👏💅

# 692
Арабескче, страхотен ти е прочита. Heart

# 693
Пекна малко слънце и аз избухнах с Джапанката Laughing

Много са красиви неоните на Чайна, ама имат отвратителни четки и се точат като дъвка. Кошмар са за лакиране Sad А който не е виждал на живо Джапанката, очеизбождащ неон е и по-скоро на тази снимка е близко до реалността :
Скрит текст:

# 694
Имам Джапанката във вариант гел лак, пак е много трудна за нанасяне и малко по-различен нюанс от оригинала. Не знам защо Чайна Глейз се излагат с тези разлики...

# 695
Имам Джапанката във вариант гел лак, пак е много трудна за нанасяне и малко по-различен нюанс от оригинала. Не знам защо Чайна Глейз се излагат с тези разлики...
То и на нормалния лак са различни партидите. Едната е по-оранжева, а другата по-розова. Не знаеш коя ще ти се падне като поръчаш Simple Smile

# 696
Много ми хареса този дизайн със синьо-зеленото, не успях съвсем да го докарам, но ето моят прочит Grinning Номерът на лака е 59.

Ще оставя линк с по-детайлни снимки, но нещо Инстаграм пак се бъгна и не ми дава да качвам...
А до днес бях с Еси Sheer Silhouette, който абсолютно оправдава името си Grinning

Арабеск, страхотно се е получило!

# 697
Ами...то и в кварталния супермаркет не може да влезе човек! 😅 Почти нищо ново нямаше, но моето око веднага съзря няколкото нови лака...
Скрит текст:

Тези два харесах:

Този Revers много ми напомня за ГР Рич калър 45! Топът придава бляскав "перлен"/шимърен ефект.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 08:25 от dolce miele

# 698
Ей, голяма зарибявка с тия лакове, значи. Joy Долче, много са ти яки придобивките. Heart Eyes
Пп Днес като ходих за поредната порция лакове в ДМ, номер 020 от матираното Ши беше изкупено. Предния път от Елитис пък се изкупи Бел 06. Чете се тая тема, чете се и заразява ли, заразява с мерак за покупки. Joy

# 699
Джаста, така ще да е 😃 А някои от нас минават и за второ шишенце от някои лакове... 😅
Специално за Арабеск: на предишната снимка на втория ред на блистера отляво е комбинация от тези 2 лака; ако не си изхвърлила Crystal Light, идеален е върху нюдове, мисля, че и върху черно/тъмни лакове ще е доста интересен:
Скрит текст:

# 700
  • Варна
То по принцип няма много цветове на Бел в Елитис. В Лили е по-богат избора. В ДМ също не зареждат по много бройки и често.
И аз си чакам втора джапанка и тръпна в очакване дали ще е същата или различна Grinning

# 701
В близкия мол в ДМ изобщо няма лакове на Бел! 🙂 Само в Лили.
"Phosphorescent top" как го разбирате? Аз реших, че трябва да свети в тъмното, дали? 😅

# 702
То по принцип няма много цветове на Бел в Елитис. В Лили е по-богат избора. В ДМ също не зареждат по много бройки и често.
И аз си чакам втора джапанка и тръпна в очакване дали ще е същата или различна Grinning
Тина, откъде я поръча? Чудя се и аз дали да не се запася с още една бройка, но ако ще е от по-розовата не искам, че имам няколко такива неонови Чайни.

# 703
  • Варна
Осмичка, от nailpolishdirect.co uk има я в комплект с пуул парти, който ми е много любим, за към 6 лири. Предния път поръчвах от ибей.юк, друг продавач. Сега като че ли ми се иска да пристигне по-различна, но едва ли.
Долче, да, в ДМ няма Бел, коментирах поста на Джаста, че бързо свършват показваните тук лакове. Моите наблюдения са, че тези магазини по принцип нямат голямо зареждане от съответните марки.

# 704
  • В полите на Пирин планина
Essie of quarz&Revolution pro Pillow:

https://www.instagram.com/p/CQMN073rkBw/?utm_medium=copy_link

Общи условия

Активация на акаунт