Октомври с есенни листа света нашари, послушно бебе ще люлея през ЯНУАРИ!!!

• 13 568
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
На мен ми пада кръвното от притеснение като ходя по лекари, ама може пък при различен организъм да е различно. Опитвай се да мислиш за хубави неща и се стягай колкото може по- малко за да е спокойна и беборанка...Стискам палци да се оправиш и по спокойно newsm53

# 166
  • София
Dobito, дано се отрегулират нещата и ти се размине... Но дори и да полежиш - търси позитивните страни - нали така ще е най-добре за малкото човече...
Знам, че е лесно да се каже, но трябва да се подкрепяме, а ние тук всички те подкрепяме!!!!! Hug

# 167
stiliana1, честит ви празник с твоята щерка, да ти е много послушна и ти също да я слушаш! Да ти е здрава и безгрижна!  nbirthday
Аз също много се притеснявам като заседна пред кабинета на докито. Пулсът ми определено се учестява. Мисля си: Какво ли ще ми каже този път, всичко ли е наред? По принцип имам ниско кръвно около 90/60, напоследък взе да ми се нормализира и то без да пия кафе или да приемам разни ободряващи храни и напитки. Не знам на какво се дължи - на самата бременност или на притеснението пред кабинета, по-вероятно е да е от бременността.

# 168
  • София
Добито, мен също ме бяха уплашили така в началото с високо кръвно.  Tired Лекарката ме вика няколко дни подред и ми го мери и записва, докато се увери, че е било моментно състояние. Ние също имаме електронен апарат у дома - не са съвсем точни, но стават. Мойто го носех при онези контролни замервания и винаги даваше малко повече от реалното кръвно.
Аз лично като съм попътувала права в адския транспорт, предредили са ме 2-3 жени при гинеколожката и за капак и притесненията за беба и ей ти го високото кръвно!  ooooh! Спазвай диетата, мери си редовно кръвното (2-3 пъти на ден) и гледай да не се нервираш прекомерно. Сигурна съм, че на следващия преглед нещата ще са обнадеждаващи!  Hug

# 169
  • София/Варна
ninishte, и аз утре сутрин съм на преглед ... малко се забавих тоя месец, ама от миткане така става Wink
Аз пък се притеснявам за ниското си кръвно - на всеки следващ преглед стойностите са все по-ниски. Лекаря ме кара да пия кола или да ям шоколад, ама и двете неща са ми "против религията" Wink. За последния месец успях да кача само килограм и съм много горда с това  Laughing.

# 170
ЗДРАВЕЙТЕ. АЗ СТРАДАМ ОТ МНОГО НИСКО КРЪВНО В КОМБИНАЦИЯ С ВИСОК ПУЛС 100-105. Е ВЕ4Е ОПРЕДЕЛЕНО МИ ЛИЧИ ЧЕ СЪМ БРЕМЕННА- В НАЧАЛОТО МИ СЕ РАЗМИНА ПОВРЪЩАНЕТО И КИСИЛИНИТЕ / КОЕТО НЕ Е МАЛКО/ НО СЕГА СЪМ КАТО " СТАРА БАБА" ТУК МЕ БОЛИ, ТАМ МЕ БОЛИ . Е. ИМА И ДНИ В КОИТО СЪМ ПО- ДОБРЕ.А И КАТО СЕ ГЛЕДАМ НЕ МОГА ДА СЕ ПОЗНАЯ ДО ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ ИМАХ СЪВСЕМ МАЛЪК КОРЕМ, А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ СТАНАХ КАТО " БАЛОН" Laughing Laughing ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НЕ СЪМ КАЧИЛА И 1 ГРАМ / НО ДА КАЖА ЧЕ АЗ И СЪМ СИ ПЪЛНА ПОНАЧАЛО/

# 171
stiliana1честита ти рожденика newsm59 да е жива и здрава и много да е щастлива.
tsvetaние миналата година се отоплявахме с климатик в хола и най-голямата сметка ни беше 70лв. аз ползвам и сушилня и тя гълта много ток.Мъжъми точно с това се занимава и чакам да дойде и моя ред да ми монтира в спалнята и детската.Само да ти кажа че да ти пестят ток трябва да са инвертурни но сигурно го знаеш.
Днес бях консултация и всичко е наред 100% е момче stork-boy.Пораснал е и се е обърнал с главата на долу 1055кг е станал въобще всичко е наред отдавна не се бях чувствала щастлива. newsm44

# 172
  • София; Дружбето
Мерси a.nedeva за отговора. Инвертор е Панасоник, ама нещо ни е страх да го ползваме още, че да не ни отрежат главата после от енергото Crazy Новините, че бебето върви по план действат наистина отпускащо и успокояваще .И аз цял ден съм нахилена Mr. Green

# 173
  • София
Добър ден!
Снимки няма!  Crossing Arms Нъц! Явно девойката не успява да ги прати или не знам какво!  newsm78 Яд ме е, че не й взех ни поща, ни телефон, ни дявол!  ooooh!

Днес влизам в 7-я месец и хем ми е едно такова хубаво, че времето тече, хем малко ме затриса шубенцето!  Blush Тази нощ сънувах, че кърмя. От мен струеше кърма, едвам успявах да я попия.  Crazy Шантава работа значи! Хайде хубав ден на всички!  Heart Eyes

# 174
Ним, подготвяш се, значи Grinning за майка-кърмачка.
А моя бебо днес щеше да пробие шкембето ми през пъпа Joy ръка ли беше или краче, не знам, но така стърчеше, много се смяхме с Ники Joy

# 175
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Здравейте бремеметки Grinning Отдавна не съм писала,нямах компютър.

Първо да се запиша при мамите с МОМЧЕТА Grinning Grinning Grinning

Още от самото начало го видяха,но не бързах със заключенията.Миналата седмица обаче бях при Мазнейкова , в новата и болница/ много ми хареса,като на луксозен хотел Sunglasses/, бях на 3Д Sunglasses и фетална морфология.И първото което се видя,беше голямата пишора Laughing

Но най-милото беше,че се видя личицето на младежа,и не можете да си представите - аз видях копие на Алекс Laughing Laughing Laughing Но не когато беше бебе, а сегашният Алекс Laughing Laughing
Може би защото аз много исках близнаци, и май-ще си ги имам Laughing Laughing Laughing Много съм щастлива Laughing Laughing

Тумбачето вече ми е огромно/то от самото начало си тръгна/ Mr. Green
За моя радост,добре съм с килограмите за сега, надявам се,сега на финала да не ка4а много Praynig

Онзи ден оба4е ми се случи нещо много неприятно.Разправях се с майстори/само да кажа,4е за пореден път идваха,гледаха и мериха тази моя баня,щяха да започват на следващият ден,аз ходя като луда с Алекс да търсим пло4ки,вани,сложни схеми - и накрая пак не дойдоха!!!!!!!!!!!!!!! Единствено банята ми остана от ремонта, и не мога и не мога да намеря майстори и това си е Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad/

Та то4но момчетата от В и К бяха дошли да си кажат тежката дума,и изведнъж аз усещам как ушите ми започват да пищят,става ми черно пред очите,облива ме пот,и започвам да се блъскам в стените....Алекс бяга около мен,хората ми говорят нещо, а аз само се моля да си тръгнат,за да не падна пред тях/което сега ми се струва глупаво,защото по-добре да падна пред тях,и да ми помогнат,ама аз да не ги притесня..../...Тръгват си те,аз ве4е не 4увам и не виждам нищо,само си спомням,4е легнах и как Алекс ме попита защо гледам така....Представям си как съм изглеждала......Явно съм заспала/само да кажа 4е нямаме мебели в новият апартамент,та съм спала на твърдо/, и намерих Алекс,сгушен до мен,и той заспал.....Страшно много се изплаших,първо 4е ми стана така,второ 4е бях сама с детето, и там никой няма да ме намери...........Таткото ни е в чужбина от 1 месец, там ще е до Нова година със сигурност,за след това се бори да се върне,съвсем сами сме,и това като стана,направо си се изплаших...а не съм от страхливите Sick Sick Sick

Сега съм добре.Мазнейкова ми каза да пия Пренатал,нови витамини,доволна съм. Хемоглобина ми е много нисък - 89? - та и желязце си пийвам... Мажа си се като луда,за тези пусти стрии, оба4е започнах да усещам болки между краката като вървя - подготвят ми се кости4ките Laughing
Гърбът и той се прави на интересен и ме наболява,ама днес ве4е съм решила да отида на йога за бременни,та да раздвижа старите кости,4е тепърва запо4ват болките Mr. Green

В4ера една бременна приятелка ми каза,4е ходила на масаж за бременни,помагало и много да не задържа вода, а масажистката била в център за бременни, и само на бременни правила масажи,така 4е си знаела работата Laughing Мисля да го пробвам скоро,4е имам нужда от нещо такова Laughing Laughing

# 176
magnoliamm внимавай миличка, пази се почивай повече. Заради ремонта да не направиш някоя беля, моля те. От опит знам че баня и тоалетна е най-трудният ремонт. Ние го правихме май месец а беща ми в момента се мъчи с майстови, брат ми и сам - същото като при теб - "ще дойдем утре.." а уттри и други ден никакви ги няма, един от "майсторите" даже си оставил дрехи и инструменти там и го няма от 2 седмици. А като имаш пред вид че бащта ми се занимава - демек - мъж. Няма ли кой да ти помага с това - приятел, роднина. Моля те, внимавай  Praynig

# 177
Добър ден!
Снимки няма!  Crossing Arms Нъц! Явно девойката не успява да ги прати или не знам какво!  newsm78 Яд ме е, че не й взех ни поща, ни телефон, ни дявол!  ooooh!

Днес влизам в 7-я месец и хем ми е едно такова хубаво, че времето тече, хем малко ме затриса шубенцето!  Blush Тази нощ сънувах, че кърмя. От мен струеше кърма, едвам успявах да я попия.  Crazy Шантава работа значи! Хайде хубав ден на всички!  Heart Eyes
    Точно преди една седмица и аз сънувах,че кърмя!Не успях да открия съновника си,за да видя какво би могло да означава това.
    Кръвното задължително ли се мери при бременни?Аз,да ви се призная,до сега не съм си мерила кръвно!Нито личната ми е споменавала за това,нито двете ми гинеколожки!Сигурно трябва да имаш оплаквания,за да ти се мери,или?

# 178
magnoliamm , сигурно ти е ниско кръвното, а и в комбинация с този нисък хемоглобин, заради това ти се е случило това нещо. Хапвай си повечко сладичко, аз така се преборих с тези предприпадъци(макар че при теб си е било направо припадък).
Я дай координати на тази масажистка за бременни че много се запалих.

# 179
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
magnoliamm внимавай миличка, пази се почивай повече. Заради ремонта да не направиш някоя беля, моля те. От опит знам че баня и тоалетна е най-трудният ремонт. Ние го правихме май месец а беща ми в момента се мъчи с майстови, брат ми и сам - същото като при теб - "ще дойдем утре.." а уттри и други ден никакви ги няма, един от "майсторите" даже си оставил дрехи и инструменти там и го няма от 2 седмици. А като имаш пред вид че бащта ми се занимава - демек - мъж. Няма ли кой да ти помага с това - приятел, роднина. Моля те, внимавай  Praynig

Опитвам се да се пазя, ама явно тогава ми е дошло много....

Надявам се вси4ки да сте добре, и бебоците ни да са едни наистина специални 4ове4ета Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт