Октомври с есенни листа света нашари, послушно бебе ще люлея през ЯНУАРИ!!!

• 13 521
  • 286
  •   1
Отговори
# 285
Мим4о, аз също работя от вкъщи, не съм си пускала още болничен, но декември ще трябва.
Да, но аз съм болничен и се водя рискова бременност. Ако можеше да си работя вкъщи, бих ходила и на работа - и там съм си самичка в офиса и техниката ми е под ръка. Докато не проимах проблеми мислех да си работя до последно, но не било писано...
Моят мъж не е от хъркащите, също се случва много рядко когато е подпийнал или преуморен. Странно, но снощи му се случи и аз го сръчках да се обърне. Сега Mimi_81 като каза и се сетих. Иначе наистина много рядко му се случва. А моят сън е толкова лек, че преди като имахме котка винаги я усещах нощем като се качи на холната маса.
Моята свекърва също е настинала, прехвана я от свекъра. В събота излизахме с тях и човека се стараеше да стои по-далече от мен. А вчера тя се обади 2 пъти по телефона, но то така не прехваща Grinning. Друг е въпроса, че ми се развика за проблем, който касаеше сина й, а след това ми се извини, че викала на мен. Не са от досадните родители по принцип, но то стига веднъж в месеца свекървата да ти направи някакъв фасон, че да ти държи влага и да нямаш желание да я виждаш.

# 286
Имаме си нова тема, така че хайде пристигайте:))

Общи условия

Активация на акаунт