Октомври с есенни листа света нашари, послушно бебе ще люлея през ЯНУАРИ!!!

• 13 528
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А моят мъж не хърка. Случва му се, когато е адски изморен, но наистина много рядко, в месеца веднъж да е. И аз така "Котееее, хъркаш, обърни се на другата страна!"  Laughing.

# 271
Моят мъж и той е от тихите - много рядко има зачатъци на хъркане, ама бързо се справям с тях и аз като Клеми  Simple Smile

# 272
Добро утро!
Моят от скоро взе да му се случва по- често. А може и да е щото аз спя все по- лошо, но го чувам понякога. Погалвам го, или го побутвам лекичко или му казвам, но това много рядко. newsm53

# 273
  • София
Мяуче, не съм съгласна с теб - моят със сигурност не хърка, нали по цяла нощ будувам и съм убедена, че той е находка (в това отношение   Mr. Green!). Но съм склонна да се съглася, че болшинството пускат дъскорезниците щом притворят очи, наистина....

А за свекървите... с тази проблем нямам - много мила и свястна, пък и тя живее в Търговище. Но имам опит 5 години с една истинска вещица + това - гъркиня!!!! Питай ме.... Ако не беше тя, можеше в профила ми да пише: местожителство - Атина. Иначе синът и беше моята най-голяма и все още най-пълноценна любов - онази първата истинска (не детската, когато си на 15, 18 или 20 години...), когато все още наивно и чистосърдечно нещата са истински....  cry

# 274
  • София
Моят мъж хърка!  Tired Ама и аз спя дълбоко!  Mr. Green Преди номерът ми беше да заспя преди него. Сега обаче като стана през нощта до тоалетната и после трябва да се приспивам наново.  ooooh! И аз го бутам да се върти, милия, а той току ми отпере някоя целувка и пак захърка. И после сърце не ми дава да го бутам пак, като знам, че е на работа, а аз - не.  Confused Но анатомичните възглавници не помагат!  Naughty Поне тия, дето сме пробвали. Даже едната е толкова неудобна, че имам чувството, че с нея хъркаше повече.
Но за беба не се тревожа - като се роди, ако се стряска от неговото хъркане, съм убедена, че бързо-бързо ще го научи да спи удобно и да се върти и изобщо ако трябва и на глава да застане, само и само да успее да поспи малко!  smile3532

Що се отнася до родата - възпитание му е майката! Тук болшинството момичета знаят за одисеите ми с майка ми. Свеки не й отстъпва много! Ама се старая да ги държа настрана и всеки да си знае мястото, иначе отдавна да са ми се качили на главата - може да съм "лоша", "невъзпитана" и "аз така ли съм те учила!", ама пък ми е мирно на главата! А и понякога просто ги оставям да си говорят и кимам утвърдително, без въобще да слушам. Не живеем под един покрив (огромен плюс!) и в края на крайщата правя нещата така, както ги преценявам.

# 275
  • София
Я да се изфукам и аз с моето съкровище  Mr. Green - за 8 години спане заедно е похърквал десетина пъти, ако е болен или нещо много е препил  Sick
А за свекървите не съм компетентна много, защото нямам, но пък си имам заместители - лелята и бабата на мъжа ми, въпреки че не се бъркат много, са дразнители   Close

# 276
Момичета не се занимаваите с мъжете си за хъркането,че се връща!Аз с първата бременност като влязох в осмия месец бях като дъскорезница-даже се събуждах сама от хъркането Naughty

# 277
  • София; Дружбето
Е, то и аз похърквам от както съм бременна, ама не ми пречи Mr. Green

# 278
 Simple Smile Привет- като чета темите- за свекърви и хъркане  май в този месец сем по раздразнителни вси4ки.
От свекърва и хъркане спасението е само едно #2gunfire/ в кръга на майтапа. Добре че свекървата не хърка. май  Joy
Вие ще излизате ли 45 дена в болничен, не е задължително нали? Но то ще е такъв стууд че май няма да рискувам по тези улици.

# 279
  • offshore & overseas
Мъж ми вика, че и аз съм хъркала [понякога], ма не мога да разбера майтапи ли се или верно съм включила на фаза.  newsm78

# 280
Мога и аз да се похваля, 4е моят мъж не хърка и мога да се похваля с прекрасна свекърва.Тя миказа как била изгонила своята да си ходи 4е пре4ела когато родила второто си дете.На мен ми каза, 4е е хубаво ходенето на курс за бременни понеже вси4ко се е променило а пък тя раждала преди 30 години и хи4 не знае за какво става въпрос.Дано се окаже и после така като сега говори.

# 281
  • Willebroek, Belgium
моя мъж си похърква от време на време ,но само като е изморен.аз само го побутвам и му казвам 4е хърка и да се обърне на другата страна и той спира Mr. Green
за свекърва ми немога да се опла4а понеже я виждам веднъж годишно Laughingпонеже е в Белгия. тя не оби4а много да се бърка в нашите отношения пък и няма кой да и разреши де Crazy

# 282
Ние сме най-хъркащото семейство Whistling  но вече свикнах и не ми прави впечатлление! Аз свекърва нямам, но имам една баба, която ме дразни за сто свекърви.Дано не ми досажда като се роди бебето,но.. бабешки работи Sick

# 283
Simple Smile
Вие ще излизате ли 45 дена в болничен, не е задължително нали? Но то ще е такъв стууд че май няма да рискувам по тези улици.

Мисля,че болничния наистина не е задължителен,но защо да не го ползваш,след като ти се дава такава възможност?Скоро в една аптека ми казаха,че би трябвало бременните още в началото на последен триместър(т.е. от 7 месец нататък) да излизат по майчинство.Защото иначе се подлагат на куп ненужни рискове ,като вируси,студ,гололедица и т.н.
  Аз нямам възможност да изляза в отпуска даже и 40 дни преди термина,защото работя на хонорар и никой няма право да ми плаща отпуските.Но ако ми плащаха,щях да се възползвам от това.

# 284
  • София
Болничния се дава 45 дни преди термин на работещита майки, ама май има опция , ако не работиш нещо НОЙ да го плаща...обаче не съм сигурна, че има такава опция. Някоя мама счетоводител да се обади, да каже.

Общи условия

Активация на акаунт