В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 37 713
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Локо,добре дошла на Наталия и от мен, и честито на щастливата мама! Пожелавам ти да е толкова здрава,щастлива ,усмихната и прекрасна,колкото усмивки и надежда си дала ти в този форум на нас🤗🤗🤗🤗🤗🤗

# 541
Честита да е принцеса Наталия и да усмихва мама и тати ежеминутно, да е здравичка и да расте щастлива!
Страхотни новини Локо! Радвай се на малкото човече.
И аз осъзнах че съм родила някъде на 4тия час в реанимацията. Минаха 3 месеца,  а още ми е нереално,  но с всеки изминал ден се влюбвам още и още в тези мънички топчици любов Heart
Хубаво е да си мама.

# 542
loko честита да е малката Наталия, да сте живи и здрави 🍀 Все едно вчера беше, когато писа в другата тема, че провокирана от онзи филм с Марк Уолбърг и децата, си беше направила тест. Лети си времето. И аз утре съм 24+0 с моето момченце 💙

# 543
Loko, честита да бъде принцеса Наталия Heart много хубави съвпадения са се случили, но то като цяло при теб така стават нещата, нали Stuck Out Tongue Winking Eye
Поздрави от нас за всички бременни коремчета.

Една близка е бременна сега с второ и съпреживявам с нея. Така ми се иска са не бях от онези жени със супер рядкото хиперемезис, направо като гледам отстрани не ми е за вярване. Close

# 544
Локо , честита да и малката госпожица Наталия! Много радост да ви носи! Супер са се наредили събитията при вас Simple Smile

# 545
Честито, Локич!!! Бъдете здрави 💜
Прекрасно е да си имаш детенце, наистина не може да се сравни с нищо друго 😍

# 546
Локче, живи и здрави да сте! Страхотна новина! Много се радвам, че дългото пътуване завърши щастливо! ❤️

# 547
Честита дъщеричка , Локо ! Да ви е жива и здрава малката Наталия ❤ На теб , бързо възстановяване ☺

Нашата кака е Наталия , а на 26.08. и беше кръщенката преди години . Любимо име ми е от ученичка 😍

# 548
  • София
Ехаааа колко хубаво!
Честита да е Наталия, здрава и ведра, и само да ви радва!
Flowers Four Leaf Clover

# 549
  • Казанлък(Бургас)

В сряда ме вика на преглед и малко ме е шубе да не вземе да предизвика раждането с т.нар преглед за разкритие , че само ме праща да се разхождам и да правим секс с ММ да стимулирам нещата, защото никакви контракции нямам на тоновете Grinning То е рано де , 37+3 съм ама тя защо така се е забързала Grinning Съжалих , че й разказах за нашата сакрална дата 26 август и само ме бъзика, че е време значи Grinning

Ето, че не на шега тя, Наталия, се появи точно на сакралната дата 26 - ти! 🤭 Честита дъщера, Локо!!! Нека е много здрава и позитивна, да огрява света около себе си! Да расте обичана и обичаща!
Локо, приказката продължава! Наслаждавай се!

П. П. Ще се радвам ако разкажеш как протече появата на малкото ти съкровище.

# 550
Локо, честита да е Наталия! Heartpulse Да е жива и здрава и расте много щастлива! Flowers HibiscusДано е наследила чувството ти за хумор Hug

# 551
Локо, добре дошла и честита да е малката Наталия, с размери на шепичка любов. ❤ Да ви е уютно времето, в което се опознавате, да се възстановите бързо и да сте много здрави!
Честит имен ден със закъснение на Адриана и вълна от здраве на всички в групата.
Аз: днес 29+0, почти преборихме ковид, малкият мъж ритка, на мен ми е вече есенно тук 😊

# 552
Локо, честита Наталия, пожелавам ти бързо възстановяване и да ви носи много радости Heart И аз много ще се радвам, ако споделиш как е минало раждането.

Изненадвам се и че до тук нито едно кофти име за дете не съм чула. Чудя се дали наистина пък всички сме с хубав вкус или защото са си “наши” ми харесват Joy

# 553
Хибискус, имената са една такава работа … нас постоянно ни питат, но ние си мълчим и не казваме 😬 Родителите ми още преди да разберат, че съм бременна, се изказаха много неприятно за избора на име на приятели българи, живеещи тук, чак ме стъписаха здраво. Няколко седмици по-късно им теглих лекция, че детето ни има колкото българска култура, толкова и от на таткото, а отделно живеем в страна с трета такава. Ще учи неизбежно три езика и въобще нашите да не се надяват на имена като Калоян, Крум, Григор, Димитър и т.н. Имената са много хубави, но в случая не са подходящи.
Споменавала съм, че работя в училище. Идея нямате какви имена ми попадат всяка нова учебна година 😂 Луна-Мелузине и Джон Джейсън Ленън (отзад идва и фамилията, нали…) са ми последните фаворити 🙈
П.П имената на дечицата в темата са прекрасно подбрани, не е защото са си ‘наши’! 😍

# 554
Локо, честита Наталия, пожелавам ти бързо възстановяване и да ви носи много радости Heart И аз много ще се радвам, ако споделиш как е минало раждането.

Изненадвам се и че до тук нито едно кофти име за дете не съм чула. Чудя се дали наистина пък всички сме с хубав вкус или защото са си “наши” ми харесват Joy

Е, всеки има различен "вкус" за имена, но и аз съм щастлива, че няма Камелия-Виктория, Прешъс, Памела или Вайълет Grinning

Хибискус, какво стана със стрептококито - пребори ли я тази гад? Аз извадих късмет и още от първи курс на лечение ги ликвидирах, надявам се завинаги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт