В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 37 712
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Ее, калестия, супер! На преглед съм в другия вторник, че док е почивка и предполагам ще вземе микробиология тогава. Но аз имах жълтвникаво течение, което изчезна след аб, та ме навежда на мисълта, че може и да сме ги изчистили.
Аз много харесвам точно български имена, но разбира се са подходщи, ако живеете на родна земя Simple Smile Познати, които си живеят тук(във фейса засичам още едни даже) си кръстиха дъщеричката Кая.. хора, кучето ми се казва Кая, аз не мога да го взема на сериозно това.

# 556
Локо, и от мен честита дъщеричка! Да расте жива и здрава и много да ви радва! 💕 Тези дни си мислех за теб и дали малката е избрала 26 август да се появи.. Много се радвам, че всичко е наред 🤗 Гушкайте се сега.

Прекрасни имена имат децата ни, така е 🥰

# 557
Локо, честито и от мен! Flowers Tulip
Да ви е здрава и щастлива Наталия и вие с родата покрай нея! Blush Heart Decoration Ribbon
Нареждам се и аз към чакащите с по-подробен разказ - в твоя стил за раждането Simple Smile

# 558
ХАха, Хибискус, при нас в квартала е обратното - супер много кучета са с човешки имена, и то български - Атанас, Стамат, Антон, Kосьо Grinning Grinning Grinning

Та на мен тези имена са ми табу за бебо например Grinning
Ние за сега сме се спрели на 1 конкретно име от списък с 3.. уж на 90% е сигурно, че ще е то, ама според мен са си направо 100... живот и здраве след по-малко от 3 месеца ще ви го издам Stuck Out Tongue

# 559
  • София/Севлиево
Ние на нашето бебе му говорим вече по име-да свиква.И много готино си комуникира с баща му-ММ му казва нещо,той отвътре побутва Heart

# 560
И в нашия квартал си имаме овчарка Кольо Simple Smile то Кая не е лошо име, ама пусто не мога да го възприема. Ние имаме име за момиче, за момче май също, поне само едно до момента харесваме и двамата, но не съм правила списъци и задълбочено търсене, понеже все сменяват пола и не смея Joy
Елислава, много готиноо Heart Eyes нашият човек не беше мърдал вчера хич и много бях спек, но преди малко пак ми преподреди червата и вече ми е леко на душата.

# 561
И ние също след като му измислихме име започнахме да го наричаме с него - да свиква Simple Smile Даже питам кучо - къде е .... и той се повърта Grinning
Все пак скоро ще викам и по двамата, та да си свикват с имената Grinning А бебо вече мисля пределно познава косматия си брат - Бари и прякора му - Гушанко Grinning

# 562
Ние с имената сме голяма драма... ама не ми се обяснява сега, че почвам да се ядосвам Grinning иначе имаме име, с което си говорим за бебето, което е хумoристично и със сигурност няма да се казва така, но пък да ви кажа то вземаш и да свикваш Grinning

# 563
И ние си имаме едно "име", с което го наричаме от самото начало още. Един ден в офиса на един лист видях написано "Поли" на ръка ама го прочетох като "Попчи" и от тогава така си го наричаме и до ден днешен, въпреки че май сме се спрели на име, някак си не ми се ще да го наричаме по име докато не се роди и се шегуваме, че ще си остане Попчи и после Grinning

# 564
Локо честита дъщеричка, да е здрава най вече, на мама бързо възстановяване.  Поздрави и от нас с бебе Вики . Вече на пет месеца  е госпожицата и малко по малко сме почнали приключението захранване . На бременните девойки късмет още малко и ще гушкате бебенцата🥰

# 565
Ех, че хубавооо! Локо , честита и добре дошла да е Наталия Heart Да расте здрава и да е вечно щастлива! Hug Колко хубаво ми стана, просълзих се Heart

Малко и от мен, аз днес съм 17+2, утре сме при докторката. Няма ехограф, за жалост, та с доплерче ще чуем сърчицето. В края на месеца съм на втората ФМ и нямам търпение! Преди около две седмици се прибирахме в България и го видяхме, седеше си напречно с гръбчето напред и свити кречета, та не беше възможно да видим пол Grinning А съм толкова нетърпелива вечеее Grinning От няколко дни си мисля че започвам да усещам някакви движения и не знам бебче ли е, не е ли, като за това също нямам търпение Stuck Out Tongue Winking Eye
За имената, искаме да си е българско име, нищо че засега сме в Италия, някак не си представяме да се казва Лучия, Пиетро, Доменико или тн Sweat Smile , харесваме си едни, на следващия ден не ги харесваме вече и като седнем да обсъждаме, пак се връщаме на тях Grinning
Момичета, сега съм се заела да разучавам света на количките….съответно е пълно мазало. Ще се радвам ако ударите едно рамо с препоръки или поне за вас кое е било важно при избора. Благодаря ви, прегръщам вии Hug

# 566
С препоръка не знам, по-скоро с анти препоръка бих се включила. Кам техно. Не. Не. Нито е лека, нито на мен ми е удобна. Нищо. Само прахосничество на пари. Да не говоря  и че е крива!

# 567
Моето гуру на количките е Локо От нейни препоръки, наставления и обратна връзка избрах марката - Mutsy, а след още малко обикаляне, тестване и дебнене на промоции, избрах и модела - Evo.

# 568
  • София/Севлиево
Аз ще си карам с количката от баткото-Кангаро, много ми беше удобна и през всякакъв терен вървеше.Колкото издържи,после ако трябва друга пак на същата марка съм си избрала.Иначе харесвам на  ABC -една приятелка отгледа и двете си деца с една такава,а също и САМ-другата ми приятелка изгледа две дечица и племенника ѝ с такава,но не им знам моделите,само марките.За мен важното е да е лека и да върви през всякакъв терен,а също и да не е триколка (не знам защо хич не ги харесвам).

# 569
Засега за антипрепоръка знам за Тутек, приятелка ми каза, че се е подвела по външния вид и поради липса на опит я е взела и сега не ѝ е удобна като маневреност въобще.
Харесвам, на външен вид, естествено, защото и аз нямам опит, тези с “яйцевидните”кошове, затова по картинка съм си избрала Anex M Type….ще търся магазин да я видя със сигурност на живо. Тук много хвалят Jane, но на мен изобщо не ми харесва Sweat Smile
Да се посмеете с мен, онзи ден съм сънувала, че се е родило бебето и аз още нямам количка, защото никоя не ми харесва Joy Майка ми даже ми купува две и аз пак отказвам да ги ползвам, защото били грозни Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт