В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 37 722
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
И моето бебе е 900 грама, но съм в 25 седмица и ми казаха, че е възможно да имам ГД

Към тази седмица бебето вече расте с нещо като 20 грама на ден, та 25+1 ако нормата е 800 за 25+6 вече е 900 примерно.

# 526
И моето бебе е 900 грама, но съм в 25 седмица и ми казаха, че е възможно да имам ГД

Към тази седмица бебето вече расте с нещо като 20 грама на ден, та 25+1 ако нормата е 800 за 25+6 вече е 900 примерно.

Ами аз съм 24 плюс 4 дена и 908 грама бебето. Казаха ми, че е едричко и затова са съмненията. Никакви други признаци за ГД нямам. И захарта ми е добре с глюкомер, но както казах - нямам идея дали това е признак, че нямам ГД. Ако някой и наясно, да пише Simple Smile

# 527
Ами направи си натоварването, че там е контролирано точно колко глюкоза вземаш и има норма за 1ви и 2ри час.
Глюкомерът е показателен, ама зависи какво си яла - снощи ядох само салата, един час след ядене ми беше 4.7 захарта, все едно съм на гладно.
То може и седмицата да не е точна.

# 528
Благодаря ви за пожеланията за оздравяване. Днес съм поне психически по-добре, вероятно, защото ми се спи много и наваксвам съня.
Хибискус, бързо изчистване ти желая и повече да не се сблъскваш с тези гадорийки.
🤗

# 529
Хибискус, аз пия Линекс . Оказа се че съм се сдобила със Стафиликокус ауреус и АГ искаше да пием с ММ и двамата 5 дни аугументин плюс линекс до неделя. Аз съм малко в джаза, защото от миналия четвъртък боря някакъв вирус с гърлобол, хрема, кашлица и аха да мине на 5тия ден и започна от начало всички симптоми. Даже обмислях един антигенен тест за новата делта да си пусна ама вече съм 7ми ден от симптомите. Та покрай това ми дойде и стафилокока за който знам, че си е опасен за естествено раждане и да не се предаде после на бебето и за кърмене и тн. Но АГ каза да не го мисля, ако трябва след раждането пак ще ми включи АБ , но хич не ми се ще да оставам в болница повече от необходимото...
В сряда ме вика на преглед и малко ме е шубе да не вземе да предизвика раждането с т.нар преглед за разкритие , че само ме праща да се разхождам и да правим секс с ММ да стимулирам нещата, защото никакви контракции нямам на тоновете Grinning То е рано де , 37+3 съм ама тя защо така се е забързала Grinning Съжалих , че й разказах за нашата сакрална дата 26 август и само ме бъзика, че е време значи Grinning
Честито на Мафията на сините гащи и големите бебета ! Heart Времето си летиии...
Аз от понеделник започнах да си стягам багажа за болницата и да пера и редя бебешки дрешки. Много странно чувство - хем приятно, хем леко напрягащо, че няма отлагане Grinning

# 530
Локо, не искам да не те стряскам, но знам от доктор, който е в ковид отделение от началото на вируса, че сега тоя новия делта щам, не го хващали с антигенни и пср- и много често. Така че, иди си на преглед според мен, ако не минава . Дано да е летен вирус.

# 531
7ми месец ура Simple Smile

# 532
Здравейте, момичета. Включвам се с малко закъснение да се похваля с нашата дъщеричка Наталия , която се появи точно на годишнината ни от сватбата - 26.08 и впоследствие след като бяхме избрали името се оказа че е св.Наталия. При нас тази дата е свързана с още много събития, но Наталия се оказа най-голямото от тях Heart
с размери 3150гр на 50см. След над 8 часа мъки и много увита пъпна връв, трудно изплакване и малко кислород , сега вече се гушкаме и кърмим последен ден в болницата и утре ни изписват.
Уникално е самото чувство което се заражда в теб постепенно. Поне при мен е така - не е от самото раждане и айде, заобичвам го това парче месо, нито първия ден с него, но всеки прекаран час в съзерцаване, опознаване, докосване го превръщат в нещо повече от просто обич. Heart
Пожелавам ви скоро и вие да усетите тези емоции, а на тези , които вече са ги изпитали - да ги повторят ! Heart

# 533
Ейй Локо,честито,да е жива и здрава Наталия и много да ви радва ❤❤❤❤

# 534
  • София
локче Kissing Heart
Честита сбъдната мечта ! Tada
Много чакана, много изстрадана
Наталия ! Revolving Hearts
Да ти е жива и здрава, бъдете щастливи заедно !
Кърмете се, гушкайте се и... Приключението започва. Blush

Много прегръдки от нас ! Hug

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 17:50 от rave

# 535
  • London
Честито ! 😍
Да е жива и здрава малката Наталия, а на мама бързо възстановяване ❤

# 536
Ей Локо, ами то по-точно да се пасне нямаше накъде.
Честити да сте, здрави и щастливи!
Наталия много ми харесва и супер се радвам, че не е Натали Flowers Hibiscus

# 537
  • София/Севлиево
Локо,честита Наталия.Бъдете здрави и благословени.Нека напред само хубави неща ви се случват ❤️❤️❤️
И ние имахме годишнина на 26.08 -17 години заедно и 14 като семейство.

# 538
Локо честито, много да е здрава малката Наталия и много да ви радва, да прави пакости и щуротии! Бързо се възстановявай, май малко преди термин се е появила?
На 26ти и моята Адриана има имен ден и се почерпихме Grinning.

# 539
Локоо, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва 🤗
Прегръдки и целувки Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт