Американски колеж - двадесет и трета тема

• 58 040
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
На 15ти до колко часа продължава откриването на годината?

# 601
  • София
Дъждец, официалното  “откриване” за родители е предния ден и представлява запознаване с катедрите и учителите,  от сцена. Преди това има “мотивационна реч” от президента на колежа и слова от българското ръководство, и накрая ние от РУА ще ви поканим да се запишете е нея.

Децата си започват на 15.09. без родители Simple Smile. Цветя не са нужни.

# 602
Знам, че е предният ден. Записах час за лекар на 15ти и искам да знам в колко ще свършат и дали ще успеем.

# 603
  • София
Бройте 15.09. за стандартен учебен ден, значи до 15:35 часа следобеда.

# 604
  • софия
А как деветокласниците разбират в кой клас са?
Подозирам получават мейл?

# 605
  • София

През engage. Около 14.09. им качват програмата и учителите, които ще им водят предметите, и виждат кой секшън са. После вече помежду си комуникират, за да разберат кой с кого е в един клас.

# 606
Prizma,
А новобранците в 9 клас? Или се предполага, че те до 14 вече ще имат устройство и достъп до Engage?
Моята се е насмела яко. Как щяла да се оправя с електронната платформа, устойството. Да не пропуснела нещо. Само се моли да не стартират online. Иска да си види съучениците😄

През engage. Около 14.09. им качват програмата и учителите, които ще им водят предметите, и виждат кой секшън са. После вече помежду си комуникират, за да разберат кой с кого е в един клас.

# 607
  • София
Raly, нашите имаха ориентировъчен ден 1-2 дни преди 15 септември. Тогава им раздадоха хромбуците, дадоха им акаунтите /g-mail и този за компютърната лаборатория/, после получиха по мейла пароли за engage и engrade, казаха им в кой секшън са, разведоха ги из кампуса, имаха среща с доброволци /ученици от горните класове/,  които им обясниха малко повече за колежа и обучението. В началото на септември питай М. Илиева дали ще има и тази година. Ако девойката не е работила с Google docs/ slides, нека да погледне нещо в тази посока.

# 608
Raly, нашите имаха ориентировъчен ден 1-2 дни преди 15 септември. Тогава им раздадоха хромбуците, дадоха им акаунтите /g-mail и този за компютърната лаборатория/, после получиха по мейла пароли за engage и engrade, казаха им в кой секшън са, разведоха ги из кампуса, имаха среща с доброволци /ученици от горните класове/,  които им обясниха малко повече за колежа и обучението. В началото на септември питай М. Илиева дали ще има и тази година. Ако девойката не е работила с Google docs/ slides, нека да погледне нещо в тази посока.

Има, да. На 14.09 е родителската среща, така пише в поканата. Би трябвало детето на raly78 да е получило, нашата дойде още в началото на месеца. Вече го виждам и добавен в Engage при брат си.

# 609
Kiki,
И ние получихме welcome писмо. Много мило беше от страна на Колежа❤ Дано все пак има и някаква предварителна среща за “зайците”😄😄😄
Предполагам ще видя подробности в engage след като си получи устройството и е регистрирана в системите.

# 610
Kiki,
И ние получихме welcome писмо. Много мило беше от страна на Колежа❤ Дано все пак има и някаква предварителна среща за “зайците”😄😄😄
Предполагам ще видя подробности в engage след като си получи устройството и е регистрирана в системите.

Днес дойде писмото и за организационната среща на новоприетите в 9. и 10. клас Wink

# 611
  • софия
Току-що мрънкалото благоволи с неудоволствие да ме информира, че има готов Годишник. От 1. септември може да се купи от Библиотеката. Можело е и до края на юли, ако е имало кой да си чете мейлите.
Смятам на 15. да я накарам да купи, защото после не се знае дали и кога ще ги затворят.

# 612
  • София
Тичам! Като кацна в БГ, де. Аз се обзаведох с годишници едва тази пролет (за всичките 5 г. в АК малкия не благоволи да си купи).

# 613
  • софия
Знам, че не само моята няма желание и интерес. Обясни ми как аз съм щяла да го прибирам и нямало да е в нейната стая 🙃

# 614
  • София
Благодаря за информацията. Ще се опитам да го накарам да купи. Досега няма нито един. Дали има изостанали от предишни години?

Общи условия

Активация на акаунт