Американски колеж - двадесет и трета тема

• 58 117
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Аз също все още не съм получила договор, но следващите две седмици не сме в София. Това означава ли, че има шанс да пропуснем срока за записване в 11 кл.?!
Не, разбира се. Миналата година срокът беше до 28-ми юли. Сега, предполагам ще е до по-късно. Но ако се притеснявате - обадете се до колежа и попитайте.
[/quote

Срокът е до 26. Wink

# 436
Къде го има?

# 437
  • софия
В мейла по организацията за приключване на учбната година и записване за следващата Simple Smile

# 438
В мейла по организацията за приключване на учбната година и записване за следващата Simple Smile
Aз нямам такъв. Би ли препратила моля?

# 439
  • софия
Aз нямам такъв. Би ли препратила моля?

със сигурност имаш, вероятно си го подминал без да искаш...
пращам.

# 440
Сори, 28.07 е крайната дата Wink

# 441
  • софия
кики29, мисля ще е по-добре сега да скриеш текста Simple Smile не е много яко да се намира в нета. Все пак не е пуснат така до широкото население...

# 442
# 443
кики29, мисля ще е по-добре сега да скриеш текста Simple Smile не е много яко да се намира в нета. Все пак не е пуснат така до широкото население...

Благодаря, Амели! Махнах го направо Sad

# 444
  • софия
мерси, много си бърза Simple Smile

# 445
  • София
Ежко, поправка за щастието. Последното е умение да поспреш, да се огледаш и да се насладиш на постигнатото. Да се насладиш на любимия човек до себе си. Да целунеш детето по челото. Да вдъхнеш чистия въздух. Другото е просто его.

# 446
Разбира се. Но когато си си поставил за задача "успех"...
Спираш, оглеждаш се, а огледалото показва 40+ годишен "успял" човек, без  деца и без партньор, дишащ коктейл "столичен ауспух"...
И тогава на пътя ти вече обич няма. Остават егото и работохолизма. Като в редакционната статия на последния "Мениджър" - "По този път обич няма - има отдаденост".

И да, "ако не обичаш това, което правиш, ще загубиш от някой, който го обича"
Което  усвояваш или като много млад, като част от училищното образование и семейна култура, или разбираш на практика, когато е станало твърде късно.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 07:56 от Ezhko

# 447
Кики, защо СС да е повлияла на неприемането на детето в АК?
Единствено се сещам за диплома под 5, което го изключвам като причина.

Домашното, което дадоха по БЕЛ, ми се струва много глупаво.

# 448
Здравейте, ние сме от последните записали се в Американския т,е. днес😊Да се представим - момиче от СМГ, което не му стига бал за досегашното училище. Прието е в 91НЕГ след първо класиране, като между немска и американски колеж   сравнение  за нашето семейство няма. Надявам се да приемате и помагате на новодошлите😊Сега се връщам да изчета всичко от първа страница, за да мога да се ориентирам по-добре и да не досаждам с въпроси на които вече е отговаряно. Желая хубав ден!

# 449
Vicomte, успех на девойката!

Общи условия

Активация на акаунт