Американски колеж - двадесет и трета тема

• 57 699
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Освен ако не е била на гости на колегите си, Чакърова си е съвсем в колежа.

# 631
Освен ако не е била на гости на колегите си, Чакърова си е съвсем в колежа.

Дано да си е там, че синът ми вече измрънка, че е останал в профила заради нея, като му споделих новините от форума...

# 632
Някой знае ли кога трябва да излезе разпределението по класове?

# 633
  • София
А за 15.09. да има някаква информация?

# 634
  • софия
Предполагам, че утре ще има готови секции. На 15-ти си е нормален учебен ден за всички освен осмокласниците. Те първо ще направят легендарната снимка на целия випуск, а после ще затиктакат по програма. Първата седмица в колежа за мен е най-личният, сантиментален спомен.
Обичам колежа! ( при все, че през годините се е случвало да промрънквам)

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 14:46 от Амели

# 635
  • София
raly, девойката няма ли утре ден за ориентация в колежа?

# 636
Даааааа😄
Утре е на среща с останалите зайци. Хем се вълнува, хем и се е свила душичката.

raly, девойката няма ли утре ден за ориентация в колежа?

# 637
А очаква ли се да получим някакъв имейл с информация? Нормално ли е 10 човека да се питат във форума?

# 638
  • софия
А очаква ли се да получим някакъв имейл с информация? Нормално ли е 10 човека да се питат във форума?
Нямате ли писмо/ покана за посрещане в колежа?! Така наречената родителска среща? Тази на кото ви предствят преподавателите и реда?! И после има ( поне преди пандемията) коктейл посрещане?!официална среща с РУА?! С ученици от колежа…. Буквално “добре дошли” парти….

# 639
  • софия
Дъждец, миналата година изпратиха покана. Провери старомодната пощенска кутия.
Доста е вълнуващо за осмокласника. Лично адресирана е.

# 640
Може и аз да съм в грешка, но си мислех, че форума е за това… Да се питаме, споделяме мнения, отзиви и впечатления😄
Безкрайно благодарна съм на всички, които ми помагат с инфо и мнение!❤

# 641
  • София
Хм, този път и нас, РУА,  са ни забравили. Нали на тази първа среща рекрутираме за записване на нови членове в РУА.

# 642
  • софия
Може покрай пандемията да са променили реда. Жалко.
Но пък и родителска среща, посрещане, представяне на колектива на учителите няма ли да има?

# 643
  • София
Дъждец, не знам как е в 8 клас, но в горните класове учениците сами получават информацията на 14 септември. Нямат наужда от по-ранна информация - отваря им се  програмата в engage и на 15 септември са си на училище според обявената програма, стая и преподавател. Учебници им дава всеки учител по съответния предмет, когато имат час с него, тетрадки по повечето предмети май не се ползват, по-горе бях-писала, нямат униформи, така че извън тръпката от това с кои деца са в клас /което те сами установяват помежду си на 14 септ., след като им излезе кой в коя секция е/, както и с кои учители са, практически няма особено значение дали имат тази информация на 10 септ или на 14 септ например. Така или иначе впоследствие си доуточнават графика с включването на клубове и елективи евентуално.
Родителските срещи са по-късно, индивидуални с всеки учител, в последните месеци, дори година, основно онлайн - zoom.
Но си мисля, че би трябвало да имате тържествено посрещане на осми клас, както и на новоприетите ученици в 9 и в 10 клас, утре следобед. Нямате ли покана за такава среща?

# 644
  • софия
Докато си говорим сме получили писмо от колежа Simple Smile
Измислили са го, осми нлас ще бъдат присъствено Simple Smile
има нова пълна стипендия за 5 години! Браво на човека!
Е, усеща се вече началото на новата учебна година! Нека е пълноценна, спокойна и щастлива!
На завъшилите ни колежане пожелавам много успех, адаптация и ценни предизвикателства по новите пътища!

Общи условия

Активация на акаунт