С какво ви дразнят свекървите? – 127

• 29 809
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
  • France
Това да се чува.

# 361
Браво! Видя ли, че нямаше какво толкова да го мислиш
Нали се чудех защо не иска да се запознаваме, тя обременена от бивша майка на гадже, аз обременена от полазване и сприятеляване с предната.
Балансът е труден, гледам да не разваля положението в момента, че на Нова година не знам писах ли ви тука как я поздравих по тел- айде, догодина да сме в същия състав, и с още някой член отгоре Joy
Мани, мани, добре, че тя се смя , амаааа... после го коментирах със сина ми, викам да не съм я пресирала нещо, той каза, че не, но и тя му е споделила за моето пожелание.
Чакам някоя вест за внуче, но това споделям  само на вас и целия форум Blush

# 362
Таис пък какво има да му мисли Joy
Каквото й кажат, това ще е и така Wink

# 363
  • Варна
Още някой член отгоре звучи доста двусмислено, да ти кажа 😋😋😋

# 364
Как,Сийке, добре дошла в отбора  на свекървите!  Да са живи, здрави и щастливи младите, да се виждате често   и да живеете в разбирателство!

# 365
За пореден път се убеждавам че, дете се ражда кокато си готов за това. Когато можеш каквото и да се случва с татковци свекърви и всички наоколо да се справиш и сама. Съвсем честно не ме хвана жал за авторката, жал ме е за детето. Тук доста скочиха срещу мен че съм чакала 13 години за да родя на мъжа ми дете, наричаха ме егоист и какво ли не. Но не не съм егоист мисля за децата ми преди всичко. И хич нямаше да ми пука ако не можех да имам на тези години дете. Защото виждаме всички какво се получава.

# 366
Хич не обичам големи събирания, имам чак отвращение. Като се съберат по 20 човека ,в къщата на свекърва ми, на маса, кой от семейството на ММ, кой по-далечен и стават 20. Огромни приготовления, готвене, чистене, миене и това цял ден. Пък кой ще ние чиниите, пък кой ще готви и става една дъндания. Отдавна гледам да ги избягвам тия събираници. Нито можеш да се видиш с някой, нито нищо.

# 367
Как'Сийке, здраве и разбирателство ви желая.

# 368
Таис, много се радвам, значи можело да има разбирателство, не всяка свекърва е змия. Wink

За миенето на чиниите - като ходим на гости у свеки, аз мия чиниите задължително, защото тя се е потрудила с манджата. Но откак й купихме миялна, вече не е драматичен момент това миене.

На Елен не знам повече какво да напиша. Явно, че всякакви варианти са трудни за 31-годишна жена без особена подкрепа от роодителите, но най-губещият е този, в който тя си седи в момента. Чак ми се приисква да съм й майка, за да й помогна, да отгледаме детето и да се реши казусът. Така ще ги насмета тая "свекърва" и оня мухльо, че ще има да се чудят от къде им е дошло и цяла година ще заекват.

# 369
Много ми харесва как е уютно тук, с чиниите и новите свекърви. А къде е Абсурд?

# 370
Е, хайде сега не сме се държали като Богданки да чакаме на готово само. За всичко останало помагахме, сервирахме, отсервирахме, мъжете се заеха с барбекюто, свеки направи една салата само, не ни е сервирала десет степенно меню, че да я  преуморим жената Grinning А и нито е стара, нито болна. И все пак е домакинята, та не знам защо се очакваше някой друг да мие чиниите.
Например тя като ни е на гости никога не е мила чинии, а и аз не съм очаквала да го прави, както и от други гости, даже ще ми е неудобно някой гост да ми застане на мивката. Аз си ги мия след като си тръгнат гостите.

# 371
Говоря по принцих.
И винаги съм била на това мнение.
Крайностите не харесвам.
Щом всички сте участвали с нещо, тя защо се дърви.Нито е преуморена, като е яла наготово, с една салата  е нормално да измие.
Защо си вика лоша свекърва или зла, не помня?Да не ви е чула   или преиграва?Ако е последното, си е заслужила "доброто" отношение и  име, дето сама си дава.

При мен всичко е готово до идването, сяда се, носят чинии  някои, аз сипвам, хапнем и някога ,с приятели се оттеглям, с роднини си говорим, сега с внуците излизам като ги нахраним и  те се оправят , всичко е на една маса ,в печката , или  сервирано.
Приготвям супа  и ядене за топене за малките, месно ,скара, салати и  предястия различни, с чесън и без, с това и  без, което на когото се хареса.Някои неща вземат.
Оправям след тях, може и на другия ден като не смогна, може  и веднага.
Разстлано е за спане.
Имах едни гости и ми бе много приятно като пипнаха, масата  оправена от празни  съдове, леглата им сутринта  събрани, чаршафите - свалени.
Хареса ми.
Твоята си е твоя, а и никой не я кара да мие  веднага ,може и после, може да седне и тя на кафе.

# 372
Amandel,
Спокойно. Никога не мия чинии у свекървата, когато сме на гости. Тя у нас - също, защото гостуването ни е от ден до пладне - не спим у тях, само децата преспиват. Когато сме всички на вилата готвим и мием чинии на смени.

Как'Сийке,
Честито, само радост и разбирателство!

# 373
  • France
Да, наистина, какво става с АбсурТ. От сумати време не съм я мяркала.

# 374
Може да е с бан, че се вихри в някои теми.Беше изчезнала и аз се питах ,появи се, не се оплака, сега пак я няма.

Общи условия

Активация на акаунт