С какво ви дразнят свекървите? – 127

• 29 747
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • при късмета
Тъкмо и аз да кажа, че е много важно ти да им избереш дивана Joy Това пердета, дрехи, сервизи, тц, не вАжи, дивана трябва да избереш

# 496
  • Далечният изток
И да се поразвихриш да подредиш я гардероб, я шкаф...

# 497
  • BG
И да им пожелаеш да счупят 1- 2 матрака  " Дормео "/ от любовна страст /. Това го чух миналото лято отивайки на работа сутринта от цапната в устата кандидат - свекърва . Че и се провикна на централния площад.

# 498
Ето, веднага разбрах какво целиш.
Искаш да кажеш, че снахата не готви вкусно ли, че предпочита твоите манджи? 🤔
Или, не дай Боже, ѝ броиш хапките. 😜 😂

# 499
Joy
Така, така, сега ще видят новоизпечените свекърви кон боб яде ли Stuck Out Tongue Winking Eye
На старта да се готвят и загряват следващите Simple Smile

# 500
Снахите в днешно време изобщо не се и надявам да готвят. Даже по ме е страх от някоя готвачка на ултра здравословни храни, маниачка какво точно се яде.

# 501
Ето, веднага разбрах какво целиш.
Искаш да кажеш, че снахата не готви вкусно ли, че предпочита твоите манджи? 🤔
Или, не дай Боже, ѝ броиш хапките. 😜 😂
Направо си я нарече "лакома"...Joy

# 502
Ох, не мога да се сдържа да ти дам още непоискани съвети как се става идеалната свекърва.
Значи, щом се видите следващия път да я питаш още ли не е забременяла. Проблем ли има? Задължително със "загрижена" физиономия, защото, нали, то е ясно, че тя има проблем.
После, като забременее, да кажеш как ти си родила естествено след цели 30 часа мъки. А тя, моля ти се, секцио искала, или упойка.
Бебето задължително да се кръсти на теб, иначе.... 🙄 Като роди да ѝ покажеш как да кърми, как да къпе, с какво да маже(мас естествено) 😉.
Ти не правиш забележки, просто си отгледала 5 деца (минимум) и естествено имаш опит. Мани го педиатъра какво казва.
За сега толкова, че твърде идеална ще станеш. 😜 🤗

# 503
И от мен един съвет, ама сериозно - никога не коментирайте килограмите на снахата. Моята всеки път като ме види и първата и дума е " аа, май си напълняла малко" с ехидна усмивка Imp а аз от три години съм си същите килограми Smile ама биреното коремче на сина си хич не коментира, той все и се струва слабичък Satisfied
Още по - дразнещото, че постоянно се вайка колко слабо е детето, на недохранено приличало, което не е вярно, съвсем нормални кг си е.
Абе, изобщо с много неща ме дразни!

# 504
Кажи на твоята ,че мъжът ти те гледа , та за това наддаваш.Силно се грижи и  не ще да тракате като костенурки, да му убива.
Моята снаха не наддава, .Канех да хапва ,но спрях.

# 505
  • France
И моята ме захапа за килограмите. Освен да ù пожелая да ù се връща.

# 506
Малеее, то било страшна работа да си свекърва, вече се чувствам виновна Joy

Начи, да не забравя - да не коментирам килограми (то аз съм си глиган в анцуг, всички ми се виждат по-слаби, та ще е лесно), да питам за бебе - мнооого сложно, щото тя ме парира още в зародиш, сама ми каза че скоро няма да ражда (много е хитра), ама роди ли се, задължително на мен да е кръстено, когато е при мен да му давам разни забранени от снахата неща, стига да не са животозастрашаващи де. JoyJoyJoy

Ще е много весело, усещам Grinning

# 507
Освен килограмите, задължително трябва да се пита "ти кога ще вземеш кинжка/ще се научиш да..." там нещо си, дето снахата не прави. Задължително свекървата ще я научи, колко му е.

# 508
Уф бе, ми тя всичко преди мен е направила, няма за какво да се захвана. Simple Smile

# 509
Уф бе, ми тя всичко преди мен е направила, няма за какво да се захвана. Simple Smile

Оооо,винаги има за какво 😀😀😀😀Последното при нас-казала на ММ,че след като всичко с нашето бебче е наред да не съм ходела вече в часна болница а да ходя да раждам в държавна😀 Като се има предвид,че тя една стотинка не е дала… само акъл 😀

Общи условия

Активация на акаунт