Пролетта донесе четирилистна детелина и две чертички за мнозина. ~бебеправене 390~

• 36 259
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Момичета-кокичета, чакам дати за вълшебното списъче на ЛС. Memo
Имате време до утре вечер. Flowers Rose

# 721
Здравейте, момичета!

Имам още седмица до теста за б. Както бях писала инсеминацията беше на лявата тръба. Вчера се събудих през нощта от болка в ляво. Имах чувството, че някой в юмрук ми е стиснал яйчника. . После продължих да усещам пробождаща болка от време на време. Преди малко пак я получих, обаче наистина е силна и неприятна. Имали ли сте подобни усещания и има ли биологично обяснение? Болката е доста силна, буквално ме преряза. Много се притеснявам, а мъжът ми гледа да ме разведравя със смешки, ама мен ме обзема паника.

# 722
  • Замък сред облаците
Още е съвсем рано дори за имплантация. Аз имам такива болки понякога от похапване повече, газообразуващи храни - ей такива банални неща Simple Smile Не се впрягай, просто наистина е рано за симптом на нещо - нещо банално е.

# 723
Вчера се събудих през нощта от болка в ляво. Имах чувството, че някой в юмрук ми е стиснал яйчника. . После продължих да усещам пробождаща болка от време на време. Преди малко пак я получих, обаче наистина е силна и неприятна. Имали ли сте подобни усещания и има ли биологично обяснение?
Да, след такива болки се отказах с положителен тест, тъй че няма място за паника Flowers Four Leaf Clover

# 724
Йоана, след седмица и аз ще правя тест. О беше от десния яйчник (поне така усетих, защото винаги имам дърпане и стягане). И сега имам боцкания в дясно. Няма да казвам колко ме побърква точно това, че е само от едната страна... Та.. You are not alone Hug
Дано да е както Medika казва и всичко да е наред Heart

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 21:49 от Bubbless

# 725
  • Замък сред облаците
Аз влизам да споделя, че ще поспрем с опитите лятото. Говорихме си днес и ще се организираме да се ваксинираме и съответно ще се пазим. Половинът тренира сериозно и до месец-два ще е стопил излишните килограми. Амбицирах се и аз да мина на нвх-вм хранене (отново) и да се стегна, че коремът ми е като в 5 месец само дето са тлъстинки 😄. Усещам и нужда от психическа пренастройка при себе си за живота, принципите и усилията, не просто за бебеправенето. Много се бях пуснала по течението на рутината и не харесвам някои неща в себе си като човек в момента. Време е да си поема отговорността и да хвана юздите Simple Smile Ще продължавам да пиша, де Simple Smile

# 726
Моят е опит е, че може и нищо да не означава болката. На този цикъл имах болка и около О и в деня преди тест да направя толкова режеща болка че чак седнах от болка и накрая нищо, иначе много се навивах че значи нещо. Обаче бяха силни моменти болки сега се зачетох че сте писали че усещате пробождания непрекъснато може и да е различно, желая ви го от сърце да е на бременност вашата болка, просто не го мислете Flowers Four Leaf Clover Или става или не, няма правило ако боли да е сто процента бременност или ако не боли да не е Wink
И да си кажа че се разписвам с лелка от днес....
АА, вие си знаете, но чак да се пазите.....Мисля че за ваксините не ви казват да се пазите, Мацето се ваксинира май не се пазиха. Ако ме питаш не се пазете все пак всичко което си написала може да си го движиш и просто без пазене може и да си стане...  Решението си е ваше, времето минава - аз съм против пазенето така да се каже Joy

# 727
  • Замък сред облаците
Мерси, Уинтър, но взимам предвид и Хашимотото в случай, че ЩЗ се разбунтува. Идната събота ще я проконтролирам с витамините на чист ден, че минаха 6 месеца пт януарската контрола. Ще ми се просто да се вкараме във форма, миналото лято бяхме супер, след аборта много се отпуснахме и смятам че и това може да има пръст в последните 4 неуспешни месеца. Отделно искам да се наслаждаваме един на друг пак, не всичко да е бебеправене. ❤

# 728
AA решението ви ми звучи добре осмислено и адекватно. Важно е според мен човек да се слуша и да успява да разбере от какво има нужда, все пак не сме роботи Kissing Heart

# 729
Йоана не мога да дам адекватно мнение, но според мен няма място за притеснение. Ако болката е силна и продължи няколко дни, тогава можеш да се обърнеш към лекар.

АА щом така си го усетила, значи е правилното решение за теб, въпреки че аз не бих спряла с опитите независимо от нищо, защото дълго време чаках да стигна до решението, че искам още едно дете и то точно с човека до мен и понякога пак се прокрадват някакви съмнения, но не им обръщам внимание. Преди мислех, че щом реша ще стане с магическа пръчка от първия път и бях обърнала фокус към кариера, пари, жилище, поредното образование и какви ли не други неща, а се оказа, че не съм била права. Разбира се не ангажирам никой с мнението си, просто исках да го споделя и да се аргументирам.
Сега съм постигнала всичко върху което се бях фокусирала, единствено не съм свалила излишните килограми и това много ме мъчи и тормози, но все пак, ако чаках и това можеше още година да мине и повече.
И още нещо, опитите не значат непременно всичко да е бебеправене, може да се отпуснете и просто да не се занимаваш с лекари, тестове за О, следене и т.н. пък другото е Божа работа.

# 730
АА, ние така януари месец, след почти година опити решихме да намалим темпото, разбирайте един опит за целия месец 😅.. ии започнахме Кето, движение, спокойствие и края на месеца видях двете чертички, след като точно между Коледа и Нова година посетих 2-3 АГ, които ме отписаха за спонтанна овулация и естествено забременяване. Пожелавам на всички, които решат да си дадат почивка за лятото да им се случи същото!!!
ПП. И хашимото имам, и така ми се беше разбъзикал хормона декември/януари, че просто не знам как станаха нещата.
Весело лято момичета, поръсвам ви с ритащо синичко!! 💙💙💙

# 731
Азалия ти си пример за това как може да стане дори и когато наистина има проблем налице, а и баналното, когато се успокоиш. 😊🥰

# 732
Ние правихме опити около О, но ми е адски криво, защото бабата на ММ е много зле и си отива и виждам колко му е кофти...
Гадни са тези неща и се питам дали няма вече да ни се завърти колелото, защото от миналата година все такива неща гадни се случват.. Пу....

АА - важното е да направиш това, което ти усещаш за най-редно, колкото и банално да звучи❤️

# 733
Аз този месец бях с доста силни болки в яйчника и преди, и след О. Като си ги усещах през цялото време, но най-много ми помогнаха упражненията за разтягане. Направих една дълга серия и след няколко часа всичко утихна.
Йоана, стискам палци при теб да е знак за нещо много хубаво!
Аз (не) чакам лелка днес, но тъй като О беше малко по-късно от обикновено сигурно ще се проточи. Имам си всички ПМС симптоми, то не бяха пъпки, болки, напрегнати гърди... мъка. Laughing

АА, почивката и грижата със сигурност ще ви се отрази добре! Хубаво е човек да се изключи.

# 734
  • София
AA Правилно сте решили, здравето идва отвътре, правилно е и с диета че после като забременееш да си качваш на воля, както и да си сложите ваксина. Всичко ще е наред Heartbeat

Йоана , стискам палци болките да са знак за нещо хубаво!

Аз запазих час за 6ти да стартираме инсето. Чудя се много дали да говоря с шефката, на кантар съм, знам че ще ме подкрепи, не е притеснително, но ми е трудно да говоря за това нещо с когото и да е. Наскоро споделих с две приятелки и малко ми олекна, ама някак това си е наше нещо и не искам да излиза извън нас двамата, от друга страна ще се налага от тук нататък да излизам от работа за прегледи, не че и сега не излизам, ама по-често ще са и може да направят впечатление. Та или днес или другия понеделник ще го вмъкна в разговора на личната ни среща най-вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт