Пролетта донесе четирилистна детелина и две чертички за мнозина. ~бебеправене 390~

• 36 260
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • гр. София
Липом имам на левия крак поне от 5 години, посетих няколко дерматолога, ако реша мога да го махна, но препоръката е, ако не пречи - не се дразни от дрехи, закача с колани, не сърби, не се зачервява... и естетически не ти пречи нямаш проблем да си стои.
Момичета някой знае ли нещо повече за процедурата ПРП, която се прилага като инжектират яйчниците със собствените ти тромбоцити за да подобрят качеството на яйцеклетките преди овулация?

# 706
  • Замък сред облаците
Fayona, мерси че ме мислиш, но датата за М ми е 27 юни, това явно е останало от предната тема, че аз така и не писах на Рейв за юни, мисля. Май ще устискам до събота за тест.

Ех, два пъти пиша и забравям да кажа: Йоана, стискам ти 20 пръста на краката и ръцете! Heart

# 707
Petufin за пръв път чувам за такава процедура.

Не ми пречи липома, нито сърби, нито боли и е съвсем малък като подкожна пъпчица.

# 708
Ели, да ти е жив и здрав бъдещия батко!
Petufin, чела съм за ПРП в проблемното забременяване, за съжаление не особено добри мнения за резултат ( тотално объркване на цикъла, растене на фоликули по всяко време и без особено подобрение откъм качество и количество) и аз не бих се подложила.
Happy пита май за Витекс - аз често съм писала, че при мен не помогна, а по-скоро навреди, като ми скъси с повече от 5 дни и обърка МЦ, три пъти го почвам, и трите пъти все е такъв резултата. Имам познати, които благодарение на него забременяха, при мен не се получи.
Стискам палци на всички в процедури или предстоящи такива, или чакащи за дата за тест Flowers Four Leaf Clover Следя ви, но не съм особено активна напоследък, давам го в момента по-лежерно с бебеправенето - чакам резултатите от имунологията, отпуск и втората ми ваксина на 11 август и може би чак тогава пак ще почнем с опитите.

# 709
Ели, да е здрав и много щастлив Слави!
Благодаря на всички, които ми писаха тук и на лични. Успех на чакащите за тест. Аз съм добре, понадигнах се духом. Ще се разходя до Бергамо след месец, в името на настъпващите 40. Имам там супер близка приятелка и все отлагах да и гостувам за първи път - заради процедурите, заради ковид. Днес говорих и с ЛЛ, на кантар съм за първа доза идните дни. Притеснява ме тромбофилията и най-вече Лайден. Ако се реша, вероятно ще си пия аспирин/натаспин профилактично за всеки случай. Все пак допреди 11 дни съм пила яко хормони и не знам кога е правилния момент. Споделям си само, не искам да повдигам за пореден път безкрайната тема за ваксините. На 1 юли съм на коментар с док, хич не ми се ходи. Мъка и за него, и за мен.
Heartpulse

# 710
Ели, честит да ти е! Много здрав и щастлив! 💙

Аз много се чудех дали да пиша какво става покрай мен, все си казвам да не урочасам нещата.. Но какво пък.
Следих О с ленти и беше според мен в събота , а според premom в неделя. Така или иначе успяхме да се разпишем само в неделя. Беше си болезнена О - и двата дни имах едно гадно усещане в дясно. Сега 5-6 дни след това пък имам едно боцкане или придърпване пак в дясно. Цяла нощ не съм спала, защото го мислих какво може да е. Понякога мразя това, че съм информирана, защото се паникьосвам. В случая за ИМБ. Опитвам се да се успокоявам, че толкова рано нищо не може да се усети и види. Имам чувството, че няма да издържа още една загуба. Много съм зле психически, напоследък. За половин година се случиха страшно много гадории в нашето семейство. Сега цяла седмица имам много работа и едва успявах да чета тук. Другата ще почивам, но за съжаление няма да ходим никъде и пак цяла седмица ще мисля и ще се панирам.

Стискам палци на всички ви, момичета! Тези които с в процедури това да е последната, тези в цикъл - това да е последният и чак догодина да видят нов, за чакащите тестове - едни дебели, дебели черти! Flowers Four Leaf Clover

# 711
  • София
Брей, този път и до тест не стигнах... Точно 11 дни след овулация ми зацапа, швейцарския часовник съм!

# 712
  • Замък сред облаците
Аз утре ще цъфна май, зацапа ми следобеда и ме боли корем и кръст. Направих един шуърчек за всеки случай, но си е напълно отрицателен. 12 ден след О съм, чакам М в неделя.

# 713
  • София
Аз утре ще цъфна май, зацапа ми следобеда и ме боли корем и кръст. Направих един шуърчек за всеки случай, но си е напълно отрицателен. 12 ден след О съм, чакам М в неделя.

Оф ние двете се таймирахме перфектно Stuck Out Tongue Winking Eye, хайде следващия месец да се изнасяме дружно вече че се заседяхме доста хахах.

# 714
И аз се отчитам с цикъл след 1000 отрицателни теста

# 715
И аз минавам с отрицателен тест и зацапване. Утре чакам да цъфна, както си трябва. Не очаквах друго покрай тийм билдинга и двата гранични секса в периферните дни на О, ама надеждата умирга последна. Продължаваме с опитите в юли.

# 716
И аз след 2 дни запаване от днес съм с болезнен цикъл. Няма да ни бъде в тази тема, чакам с нетърпение следващата 😁

# 717
Момичета, на 14ти ден О с 1 опит, и преди това на 12ти ден, възможно ли е да се получи. Confused

# 718
  • Замък сред облаците
Че е възможно, възможно е. Дали е станало точно този месец - ще си покаже.

# 719
Аз този месец съм като швейцарски часовник хаха
На 13 ден положителен тест за О и я чакам на 14, демек утре.
Дано!

Общи условия

Активация на акаунт