Подготовка за малкия човек - тема 13

• 44 114
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
Ползвах Сано максима за дрехите и много ми харесваше. Инцидентно съм купувала разни Тео бебе, просто ароматизираха дрехите, не изпираха особено добре. Чувала съм много доволни от Персил бебе и от Бочко.
За миене на шишета и т.н. ползвах на Бочко, просто защото на Нук беше някъде 7лв, еми толкова пари за веро няма да дам.

# 301
  • Германия

Препоръки за перилен препарат? Не мисля да ползвам разни ароматизатори и т.н. а просто нещо за изпиране, но са толкова много.
Има ли нещо, с което да се почисти пералнята преди да пусна бебешките дрешки-има разни таблетки, но пак не съм ползвала досега :/

Препоръчвам на дм Denk mit ultra sensitiv прах за пране, без парфюми и т.н. Ползвам го вече 4 години и пера всичко с него

# 302
Аз също ползвах Сано Максима. Доволна бях. За бебешките съдове ползвах препарата на Бочко и отделна гъба. Приятелки бяха доволни от Персил Сензитив.

# 303
  • au bout du monde
За дрехите само тео бебе течен, мн съм доволна.
За шишета на Бочко и отделна гъба.

# 304
  • Пловдив
Дрехите на малката пера с Тео Бебе основно или Бочко.

# 305
Дрехите на малката пера с Ариел бебе и съм доволна.

# 306
  • Пловдив
Препоръки за перилен препарат? Не мисля да ползвам разни ароматизатори и т.н. а просто нещо за изпиране, но са толкова много.
Има ли нещо, с което да се почисти пералнята преди да пусна бебешките дрешки-има разни таблетки, но пак не съм ползвала досега :/
Препоръчвам на дм Denk mit ultra sensitiv прах за пране, без парфюми и т.н. Ползвам го вече 4 години и пера всичко с него
И аз ползвам на ДМ тяхната марка, същият ползвам, но течен.
За препарат за съдове и за нас и детето ползвам отново на ДМ, Denkt mit, тяхната си марка. От 3 години го ползвам и съм доволна. Имам екзема на ръката, но от както съм с този препарат, проблеми нямам.

# 307
И аз пера с Ариел бебе вече 1година и 2 месеца, доволна съм

# 308
  • София
Пера с Бочко.
Доволна съм от течния препарат на frosh за бебета, но има твърде силен аромат.

# 309
Ние имахме къде да сложим коритото в банята, за да не ми заминава кръста, иначе и аз бих взела стойка, но просто ме изумяват тези цени.. 😱
Пера с Тео Бебе и съм доволна, маха и петна, а пък препарат за съдовете ползвам бочко

# 310
Мария, не си единствената изумена от цените. Аз се зачудих единствената ли съм, която гледа коритцето на Икеа за 15 лева. Joy
Днес съм на БХС, ако мине добре (дано!), почвам да разглеждам малко по-последователно. Досега все надничах, но със страх.

# 311
  • au bout du monde
Коритото на икея е хубаво. Има едни гумени отдолу да не се спъзга бебето, а и винаги може да се сложи някаква подложка за наклон.

Чаршафчета с ластик, одеалце, пелени и непромокаема подложка имаме от икея.

# 312
  • Beyond the stars
Коритото на икея е хубаво. Има едни гумени отдолу да не се спъзга бебето, а и винаги може да се сложи някаква подложка за наклон.

+1 за ваничката, ползвахме я при едната баба и си е супер. По малка е обаче от стандартните и надали ще се намери стойка.
Иначе от всичко от Икеа съм доволна - спално бельо, чашки и чинийки, играчки, килимче за игра и т. н

# 313
Подкрепям за чаршафите с ластик на ИКЕА, страхотни и на приемливи цени, даже вече имат и с картинки от по-плътно тъкан памук. Много съм доволна от тях и пак такива ще купя, моите са вече на 3 години и нямам забележки. В яслата ползват чинийки, чашки, прибори от ИКЕА.

# 314
  • София

И аз имам тези неща. Много са качествени, особено непромокаемат подложка - може би е най-добрата от това, което съм купила. Взех и на лорели и на кикабу по една - нищо общо като материя.

Общи условия

Активация на акаунт