Отговори
# 435
Сравняваш Джерен, неомъжена и бременна от мъж, който не я иска, с Шениз омъжена и с деца. За каква подкрепа говорим? Шениз е била в абсолютно същото положение като Джерен преди Агях да я види плачеща на улицата. Също е била бременна и отхвърлена от бащата на детето й, както Джерен, т.е. без никаква подкрепа. В Агях е видяла възможност да се върне в къщата на Мюмтаз. Тоест тя е същата използвачка като Джерен. Да я беше родила нямаше толкова да си приличат.
А Джерен има семейство, което би я подкрепило, ако не слушаше толкова баба си и не се държеше толкова отвратително. Но дори и такава тя не е отхвърлена от семейството си. За Шениз не се споменава да е имала семейство и явно не са били важен фактор в живота й.

# 436
Сравняваш Джерен, неомъжена и бременна от мъж, който не я иска, с Шениз омъжена и с деца. За каква подкрепа говорим? Шениз е била в абсолютно същото положение като Джерен преди Агях да я види плачеща на улицата. Също е била бременна и отхвърлена от бащата на детето й, както Джерен, т.е. без никаква подкрепа. В Агях е видяла възможност да се върне в къщата на Мюмтаз. Тоест тя е същата използвачка като Джерен. Да я беше родила нямаше толкова да си приличат.
А Джерен има семейство, което би я подкрепило, ако не слушаше толкова баба си и не се държеше толкова отвратително. За Шениз не се споменава да е имала семейство и явно не са били важен фактор в живота й.
Джерен е омъжена да Недим, който при всеки удобен момент си изкарва гнева на нея. Гнева, че Джемре е омъжена за друг (не че той не е женен за друга, ама той е син на Мюмтаз, явно това се предава генетично). Гнева, че чичо му не му ходи по гайдата (не че той не доведе Джерен на пук на чичо си). Гнева, че Джемре не е хванала ръката му (не че той й предложи свободна ръка и не че той беше мил с нея). Гнева, че Дженк е жив (не че иска да го убие, о, не, ама ако може сам да умре, най-добре). Гнева, защото е Недим и трябва да е ядосан. И на кого да го изкара - на най-беззащитната, Джерен. Нея и без това всички я ритат. А това да риташ беззащитна жена, е най-"мъжкото" и "достойно" поведение. Нямам думи.

# 437
А това да риташ беззащитна жена, е най-"мъжкото" и "достойно" поведение. Нямам думи.
Не, "най-мъжкото" е да я забремениш и отхвърлиш тази мила и беззащитна жена. Wink

# 438
# 439
В погледа на Джемре имаше осъзнаване, не неудобство. Гледаше към вратата с очакване и тъга.
А Недим дори не изпита неудобство, че е заел чуждо място. Щеше да е забавно някой дебеловрат чичко да беше запазил масата и да го изхвърли като мръсно коте 🙃

# 440

От тук трябваше Джемреджъм да се досети ,че няма как цветята да са от него. Маргаритки....Символ на първата любов и невинноста. Тази гледка разби Дженк няма лъжа ,но обичащо сърце не се отказва. Ако обичаш наистина няма как да се откажеш да искаш доброто на този който обичаш колкото и да не издържаш на всичко на което ставаш свидетел...

Превода на песента:

Знаеш

Животът понякога е толкова жесток
Улавя една малка празнина в теб
И без да се усетиш, когато си най - слаба
Ранява те в сърцето

Дори и ръцете ти да са вързани
Дори и в главата ти да бушува буря
Дори и да се противопоставяш с всички сили
Ще те хвърли в обятията на безмилостна любов

И ти като мен виждаш истината
И ти като мен знаеш, че не можем да бъдем заедно
Ти принадлежиш на друг свят, мили
Ти вирееш върху почвата на своя свят

Прав си, малко късно се срещнахме
Но дори и без думи се разбрахме
Има неща, които не бива да се казват
Ние с теб преодоляхме думите с мълчание

Човек дори и да се гърчи в болки
И от любовта отново да се ражда
Дори отново и света да построи
Мечтите и реалността живеят отделно

И ти като мен виждаш истината
И ти като мен знаеш, че не можем да бъдем заедно
Ти принадлежиш на друг свят, мили
Ти вирееш върху почвата на своя свят

Тази песен я пуснаха и в Фазилет ах ЯХаз ах хубавите ми деца

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 20:49 от x BlackRose x

# 441
Джемре гледа на Дженк като на добър приятел. Със съвсем друг поглед гледа Недим. Тя всъщност затова и не видя Дженк. Защото погледът й беше залепнал за Недим. А by the way как разбрахте кой е запазил масата? Тук ми липсва почесващото се по главата човече. Simple Smile

# 442
Джемре гледа на Дженк като на добър приятел. Със съвсем друг поглед гледа Недим. Тя всъщност затова и не видя Дженк. Защото погледът й беше залепнал за Недим. А by the way как разбрахте кой е запазил масата? Тук ми липсва почесващото се по главата човече. Simple Smile

Масата и букета са на Дженк пределно ясно и просто върви ръка за ръка.

# 443
Диди, Недим така самоуверено се настани на масата, че на Джемре не й мина никакво съмнение през ума, че не е той. Ако беше помислила, щеше да осъзнае, че няма как да е той. Той не би направил нищо за нея.
Вчера много й се ядосах как се зарадва на неговото "Искам да си щастлива". Ако имаше поне един мъж опит, щеше да знае, че това не означава, че наистина иска да е щастлива. Означава "Трябва да си с мен", без значение какво искаш ти. Или "аз знам по-добре какво е най-доброто за теб". Това е в моя топ 10 на най-гадните мъжки реплики.

А by the way как разбрахте кой е запазил масата? Тук ми липсва почесващото се по главата човече. Simple Smile
По маргаритките, по бележката и по появата му. Това е нещо, което Дженк би направил.
А това да риташ беззащитна жена, е най-"мъжкото" и "достойно" поведение. Нямам думи.
Не, "най-мъжкото" е да я забремениш и отхвърлиш тази мила и беззащитна жена. Wink
Това май сме го обсъждали, но да си кажа пак: жената носи отговорност за тялото си. Дженк не е подмамил Джерен и да спи с нея. Ако някой освен Джерен носи отговорност, е бабата, но не и Дженк.

# 444
Време е Шена да ЛЕТИИИИИИИ

Забелязвам все детайли с цветя около Дженк пак ще кажа и черния кон над главата му в офиса е препоставка за фаталност.

# 445
Време е Шена да ЛЕТИИИИИИИ

Шена е като котка, има поне 9 живота.
От нея би станал велик играч на покер. Много добре блъфира

# 446
Дълъг е поста, от друга тема е. Роже е пътешественик, обича Истанбул и вижте коя къща е видял:
https://bg-mam.ma/p/1322929/43012132

# 447
Според това тук

https://www.ilan365.net/sefirin-kizi-nare-ve-gediz-bulusuyor-nes … -dizisine-katildi

Според това тук пише ,че Несли се присъединила в кадрото на Три Гроша

Предложение е отправено на Лейля Танлар

Ако не приеме Енгин Йозтюрк предложението горещо гледали Озан Долунай или Ибрахим Челиккол.
Може ли да изкараме Танер???? Ураз, Енгин и Озан биха били чудесно трио! Бисмилаах!

# 448
Дълъг е поста, от друга тема е. Роже е пътешественик, обича Истанбул и вижте коя къща е видял:
https://bg-mam.ma/p/1322929/43012132
Това е супер яко. Heart Eyes Много искам да посетя имението. Да се почувствам Карачай. Joy

Диди, а дано. Hands Pray Точно вчера си говорихме за Несли и Ози, и гледай.. Стискам палци!

Ох, много ми е жал за Дамла и Дженк. Обречени са на нещастие с такова семейство.. На всичкото отгоре да видиш как майка ти полита от покрива.. ужас!

# 449
Диди, Мади, впрягам всичките си умения скоро да обявят и участие на Озан ❤

Общи условия

Активация на акаунт