Отговори
# 450

Мади ,ако това стане ще е хубаво сещам се един коментар под клипа ми на Дженк и Нихан

Кой е Озан Долунай ,че да играе с Неслихан Атагюл ? Една хлебарка. / Много мил токат ще е от хлебарката за тази въпросна Беркерка определено./

Kлипа ми :

https://www.vbox7.com/play:b3345076e6

Беше блокиран в ютуб добре,че съм ги качила и тук....

# 451
Бори, Hug време е вече Ози да ни зарадва с хубава новина.

Диди, Hug каква красива приказка. Heart
Клипчето ти е много хубаво. Heart Eyes А относно всичките недоброжелатели, хората са го казали: "Кучетата си лаят, керванът си върви." Stuck Out Tongue Winking Eye

# 452
Пак същата песен в друг сериал с Ози

Искендер и Чичек

Толга Саръташ и Бахарче супер двойка би било

Клипа не е нещо особено ама песента я обожавам

Ах този клип....

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 21:53 от x BlackRose x

# 453

Ахх, това тъжно лице.. Дженк, осъзнай се вече! Не ти отива да страдаш за момиче, което е сляпо за теб и чувствата ти. Сам си каза, че колкото повече искаш нещо, то толкова повече се отдалечава.

„Мечтите и реалността живеят отделно.“

Изобщо не си заслужава да се мъчи и то точно заради Джемре. В такива моменти ми липсва непукиста Дженк от първите епизоди. А сега какво, гледаме как бившият плейбой на Турция пролива сълзи за селското момиче. Close Сигурно и той самият не може да се познае.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 23:58 от Madison.

# 454
Бавно ,но сигурно всичко върви към своя край и въпреки,че съм гледала много ще ме боли пак от всичко видяно.
Гледайки пак по БТВ все едно видях всичко наново не а за първи път мислех,че горчилката ми по Дженк ще изчезне ако седна да гледам уви по зле стана. Дженк има един монолог в пандемичните епизоди който много свързвам със себе си само хора които имат такива рани могат да се познаят и да се разберат.
Искрено се надявам Ози да ни зарадва с нов проект освен Линията която ни депресира допълнително.
На 22-ри става точно една година от финала на ЗИ ще се опитам да направя всичко за да го посветя на него точно до 22-ри както се казва и невъзможното...

А с това подклаждам огъня в очакване на моето...

Хазар и Беркер зад кадър на Алев

Дори думите на Сехер за изцапването на мъж който не целува ръцете и от душа бяха за Дженк защото Недим никога не и целувал ръцете или аз съм гледала друг сериал?

За Джемре Дженк е повече от приятел и пак го казвам и ще го казвам и ще го натяквам както на нас ни се някава ,че обича Недим. За приятел няма да стоиш да чакаш да му благодариш знаейки ,че може би е видял всичко което се е случило там
Джемре е сляпа за чувствата на Дженк не тя не го вижда достоен за себе си от първата секунда спомнете си думите и ,че така е искала и се е целунала пред Дживан и майка и.
Само ,че сметките ,че Дженк никога не би я наранил и разбил сърцето и излезнаха криви защото умирайки всъщност той точно това направи. Колко е щастлива Джемре за милото си другарче нали?

Но и в това ще дълбая друг път истината е ,че не заслужава кичур от косата на Дженк и в случая добре ,че умря да се отърве от този камък в него с такова чувство не се живее това смазва.Убива човека...

Дженк имаше кара севда към Джемре от това по страшно няма.Здраве му кажи щом истината живее в гърдите му.
Колкото до Джерен аз я съжалявам за бебето ,но тя всичко сама си надроби и униженията и всичко.Чакам Дженк да и го рекне днес или утре.

Мади, Дженк многократно беше убиван с такива гледки ,че за него не е нещо ново ,но този път беше капака. Дженк е доказателство ,че в живота не трябва да обичаш и поставяш някой пред самия себе си това е главното което можеш да попиеш от този персонаж освен борбата му със себе си.

# 455
Всяко лято турските папараци започват да ловуват за турски знаменитости, надявайки се да хванат най-горещите кадри, този път двойка Озан Долунай и Пелинай Игит попаднаха в обектива им.
...
Posta съобщава, че след раздялата с актрисата Мелиса Шенолсун през 2019 г., името на Озан не се споменава в любовни истории, но през март тази година той даде сърцето си на Пелинай Игит.
...
 Веднъж в интервю Озан каза, че се възхищава на смели жени, които не се подчиняват на никого и могат да проектират душата си в живота си - очевидно той го е намерил.
...
 Папараците твърдят, че сладката двойка дълго се е разхождала ръка за ръка, много си е бъбрела и се е задушавала с целувки, Пелинай привлече вниманието с идеална фигура, която може да съперничи на Еда Ташпинар (известна турска красавица и водещ на турската CNN) , са приложени снимки.

Озан е по-влюбен и от Дженк.....то целувки, то любов...

Ще умра от смях.......как я снима .......
ето я и снимката, направена от Озан ....

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 11:10 от gabi999

# 456
Дотук Пеликанът си спечели медийна популярност със "смели" снимки. Да видим какво ще се случи с любовта.

https://www.tv100.com/amp/unlu-oyuncu-ozan-dolunayin-sevgilisi-p … galeri-557570?p=3

# 457
Ехее, много са се разгорещели двамата влюбени. Хич не си отиват, но кой ли ме пита.. Satisfied Любов да има.

Озан и Фикрет Кушкан (на младини).

Като две капки вода са.

Бахар и Дамла Сьонмез.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 14:33 от Madison.

# 458
Ужасен бански си е сложила тази девойка. То не остава нищо за въображението, всичко е на показ. Специално за долнището говоря. За съжаление ми се вижда от тези девойки, които печелят слава на гърба на известната си половинка. Дано греша. Сигурно е влюбена разбира се /Озан е готин/, но прекалява с фотосите. По-нарядко и по-скромно би предизвикало по-голям интерес у хората.

# 459
Не съм вярвала че един ден ще съм на мнение с Беркер фенките
Като медийна 🐒 е Озан за мен
Хвана ме жал от целия зор на Пелинай да го опъне на плажа.
Озан беше човека който не пускаше снимки на два месеца един път
Язък!

# 460
Ужасен бански си е сложила тази девойка. То не остава нищо за въображението, всичко е на показ. Специално за долнището говоря. За съжаление ми се вижда от тези девойки, които печелят слава на гърба на известната си половинка. Дано греша. Сигурно е влюбена разбира се /Озан е готин/, но прекалява с фотосите. По-нарядко и по-скромно би предизвикало по-голям интерес у хората.
Не просто е ужасен, а й стои кофти и не е модерен. В момента модата е на ретро или асиметрия.
Днес погледнах, фотосесиите й са по всички медии. Наричат ги смели, за мен са показни, дори твърде. И с това постоянно висене на врата на Озан... Определено го прави за трупане на слава. Защото, както се шегуват приятелите ми, преди това е била известна само на съседи и роднини.
Дано Озан скоро започне проект, за да не го мъкне по молове и плажове да си прави реклама с него

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 18:53 от 6brn

# 461
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
«Тази гледка разби Дженк няма лъжа ,но обичащо сърце не се отказва.»
На мен пък ми разби сърцето гледката на смазания Дженк в колата.Broken Heart

Ако може Дидка да обясни, за кого Джемре изпя тази песен,понеже не ми стана много ясно.Питам, щото много често чета, че ГГ по принцип си имали свои песни.Или текстът няма отношение към повествованието?Thinking

« И ти като мен виждаш истината
И ти като мен знае, че не можем да бъдем заедно
Ти принадлежиш на друг свят, мили
Ти вирееш върху почвата на своя свят.»

«А с това подклаждам огъня в очакване на моето...»
Ааа, много сладък клип,някак си различен от всички други,може би защото преобладават кадри от първи сезон.И музиката….много драматична

«Озан е по-влюбен и от Дженк.....то целувки, то любов...»
Няма лошо че са влюбени, ама чак да молят други да ги фотографират….твърде показно

# 462

Аз съм човек естет.....ужасно ми  изглежда....и превръзката през оная работа, и татуировките, и целуването, и опипването.....

И светлият пример ....най-голямата и най-копирана инфлуенсърка, най-скъпият модел в света, Кендъл Дженър! Само с 169 милиона последователи в Инстаграм.....и кифлите като Пелинай непрекъснато я копират.

Скрит текст:

Само че.....само че!!!!....Кендъл не се е пернала на турски плаж.....и то с артист, който чака преговори за проект! Няма да ви казвам какви коментари прочетох в Инста под клипа и снимките днес! Направо ужас...
Диди, и аз съм в потрес! Но кой пък мен ме пита!!!

# 463
Ауу, да ви кажа не съм някоя лелка тесногръда, ама тази мацка чак ми изглежда нечистоплътна…, едно такова кофти усещане създава!  Май се е взела вече и за селебрити 🤔

# 464
От вчера насам пак се обърнаха нещата, след 30 епизода Недим отиде да каже на Джемрето колко е прекрасна 😀. Днес отново, въпреки че сериалът развиваше всички отношения освен техните, той от нищото отиде да й споделя тайната на Шениз и баща си…А пък Дж я изгони 😀 и Джерен и тя се сети, че загубила бебето - като пазаруваше сутиенчета… Време е да приключва този сериал, толкова пък да е неясно какво се случва 😀 в главите на сц.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 20:42 от SilvyS

Общи условия

Активация на акаунт