Отговори
# 465
SilvyS, и аз вече тотално се обърках. Joy
Досега Джемре и Дженк бяха неразделни, а от два епизода насам, тя и Недим не се отделят един от друг. Най-после си казаха повече от пет изречения и той не я нагруби. Има напредък в отношенията им. Satisfied Явно вече гледаме “добрият Недим”, който Джемре познава! Я гледай ти, как изведнъж реши, че не иска Дженк и Дамла да страдат.. Ангели небесни са с Джемретица.
Хареса ми как Дженк ги изгони от болницата. Sunglasses Всеки да си знае мястото. Няма нужда от фалшива загриженост.

# 466
Мда, този ми е от най-абсурдните епизоди. Дженк е сърдит, Недим е мил, точно обратното на цял сериал. Дженк, който при предишните кризи направи чудеса, проверява камери и т.н., сега седи и гледа тъпо. Според мен тук някой е разменил ролите на Недим и Дженк. Дженк е действащ, Недим е обвинител, а сега е обратно.
И Джемрето, което не пропуска ролята на утешител, уж отиде при Дженк в болницата, но хукна след Недим.
И пак Джемрето, което уж държеше теста под дюшека, го е пъхнала в чекмеджето, разбира се. Най-добре да го беше оставила на масата, че да й е лесно на бабата за го намери. Не че има логика очилата й да са в чекмеджето на Джемре, но...хайде, точно това нагласяне е най-незначителното. Пълна боза.
И Джемре ще се връща в детския център, където я прати Дженк. И пее, пак където я прати Дженк. Тя, наистина, за кого пя в бара? Наистина ли за Недим, който я прати да сменя подлоги на бабички??? Би било доста малоумно от нейна страна.
Сера е сериозно подпухнала, и гримът не я спасява. Явно разводът не се отразява добре на Джемре 😎 А миличкият Недимчик защо още е женен? Не че нещо, ама да питам 🙃
Сега, по казуса с банския и Пеликана. Не знам колко е велика тази инфлуенсърка (аз това занимание не го разбирам), ама не е татуирана като софийски подлез. Също така, снимките й са по-естетски, с елемент на загадъчност (скритото лице) и концепция. А при Пеликана и висенето на врата на Озан, и снимките са твърде показни.

# 467
Бори, точно и аз това си помислих докато гледах епизода. Че са разменили ролите на Дженк и Недим. Но няма как, трябва лека по лека да изчистят образа на Недим, че мноого го очерниха. Даже си беше станал отрицателен герой, поне в моите очи.
Само ролята на Джемре не се променя. Все трябва да спасява някого и да се бута, където не й е работа.

По другата тема- няма място за сравнение между Кендъл Дженър и Пеликана. Joy Кендъл не изглежда пошло, дори и да си качва по-разголени снимки. Даже аз много я харесвам. Единствено не харесвам тези бански, отвратителни са ми.
А Пелинай и на мен ми изглежда нечистоплътна. На снимките от плажа е.. Close

# 468
От видеото най-гнусната част:
-Озан си наглася гащите отпред
- Обарва и шляпка Пеликан по задните части.
- И как само и е като фотограф смях и позор

Жалко ,че Озан не попада в устите на хората с неща които трябва а пишем такива неща
Много съм му бясна днес на Озан! Не защото се е влюбил а защото си показва кревата на плажа
Няма нужда да се гледа такова нещо.Позорно меко казано в момента в очите ми няма много разлика от Дженк дето е си е пълнил джакузито с уиски...
И все пак много го обичам! Дано е ок дано никой не го използва.

Нови

# 469
От видеото най-гнусната част:
-Озан си наглася гащите отпред
- Обарва и шляпка Пеликан по задните части.
- И как само и е като фотограф смях и позор

Жалко ,че Озан не попада в устите на хората с неща които трябва а пишем такива неща
Много съм му бясна днес на Озан! Не защото се е влюбил а защото си показва кревата на плажа
Няма нужда да се гледа такова нещо.Позорно меко казано в момента в очите ми няма много разлика от Дженк дето е си е пълнил джакузито с уиски...
И все пак много го обичам! Дано е ок дано никой не го използва.

Нови

Диди, накара ме да изгледам видеото отново. Бррр.
При цялото мятане на Пеликана на врата на Озан, добре че той е с широк бански... че щеше да има и по-срамни кадри. 🤭
Второто ми наблюдение - камерата следи не него, а нея. Като нищо папарашкото видео може да не е съвсем папарашко. Но... аз съм професионално деформирано подозрителна. Особено към мацки, които парадират и висят по вратовете на гаджетата си нон стоп. Или си е решила да си го бодне като брошка на ревера - да цитирам последната сцена с Джемрето "той е хубав мъж" (баси плоския комплимент, думи нямам), или да си вдигне акциите като "инфлуенсър" (каквото и да означава това). Второто засега й се получава...
Продължавам да насочвам енергия и всичко към преговори за филм, че аман и байгън от кадри на Озан по молове.
В краен случай действаме по схемата на Хазал - купуваме студио и пишем сценарий за него, едни скромни 1000 епизода 😎

# 470
Така е при известните личности, понякога личният живот измества професионалния. Докато няма нов проект, ще се говори за връзката му.

Една слънчева Мине.

# 471
Момичета, знаете ли дали има тема за "Островна приказка" с Алп и Айча?

# 472
  • Свети Влас
Не разбирам, Озан какво харесва на този отвратителен бански, които още малко ще ѝ покаже.... Нямам думи, колко грозно ѝ стои ! Озан може и да е сляп, но ние не сме ! Съгласна съм с теб,Бори. Купуваме едно студио, ние ще пишем СЦ, а Озан и любимите ни странични актьори ще са главните ни актьори....

# 473
Селин, няма, но го коментират в общата тема за турските сериали: https://www.bg-mamma.com/?topic=1323699.msg43018107#new.

# 474
Благодаря, Мади

# 475
Здравейте момичета,
Диди ❤️
Не се ядосвай, няма лоша реклама Simple Smile
Озан е Мъж, нормално поведение, еле пък на плаж, да се понамести....
Дори не му шарят и толкова ръцете по нея Simple Smile, очаквах да е доста по зле, ама имам чувството че е търсен ефект този репортаж...
Пелинайче, има перфектно тяло, и много красиво излъчване, но оооо поведението, дрехите (по скоро липсата им) татусите,и факта че виси постоянно на врата му ме дразнят сериозно.... То бива, бива ама тоталната липса на вкус към жените  от Озан не изненадва.....
Освен да се наситят по бързо един на друг, не се сещам каква друго да кажа.....

# 476
"Ти си различна. Имаш чисто сърце, не го цапай."

Хубав ден, момичета! Flowers Hibiscus

# 477

Дженк Стайл 😍💓

# 478
Ехх, какъв красавец е. Heart Eyes Не мога да му се нарадвам.

Момичета, някоя от вас гледа ли новия сериал на Идрис, Baht Oyunu? Интересен ли е?

# 479
Ехх, какъв красавец е. Heart Eyes Не мога да му се нарадвам.

Момичета, някоя от вас гледа ли новия сериал на Идрис, Baht Oyunu? Интересен ли е?

Аз за лятото е перфектен.

Нямаме си такова гадже че да ни снима във всяка поза и ъгъл....
Браво Озан Долунай!

Общи условия

Активация на акаунт