Отговори
# 480
Озан е гадже мечта. Пеликана вече си има личен фотограф. Joy

Керем Бюрсин и Озан Долунай.. Двама от най-красивите мъже, които някога съм виждала. Heart Eyes

Като близнаци са.
Дидке, тази снимка май специално за теб е правена. Joy Hug

# 481
Озан е гадже мечта. Пеликана вече си има личен фотограф. Joy

Керем Бюрсин и Озан Долунай.. Двама от най-красивите мъже, които някога съм виждала. Heart Eyes

Като близнаци са.
Дидке, тази снимка май специално за теб е правена. Joy Hug

БОЖЕЕЕ! Това вече ще е за моето слабо място определено.....

Както казваше Кериман в Парампарча:Ой сърцето ми!

https://www.instagram.com/p/CM4fqVJJ2D8/

Така се смея с глас се смея на този клип

https://www.instagram.com/p/CPSoBDVD6oc

И едно видео на СинСин

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 21:56 от x BlackRose x

# 482
Клип с песен на Лепа Брена. Жива да не бях 🤣
Тази вечер продължиха със сбърканите роли. За кого ли тъгуваше Джемре като видя празната маса?
Разбран Недим и обвиняващ Дженк.
Ако филмът не беше турски, щях да реша, че тук се прави алюзия със сцената "Защо ме остави, татко" на Христос на кръста. Дженк мъченик. Не му отива.
И Недим внезапно осъзнал грешките си. Кога стана този катарзис и ние къде бяхме и защо не сме го видели?

# 483
Не знам за вас, но мен Джемре и Недим изключително много ме дразнят и не знам как ще ги изтърпя до финала. Толкова сериали съм изгледала досега, за първи път някой да ми е толкова неприятен. Даже Недим не ме дразни толкова, колкото Джемре. Може и да е до самата актриса, така и не можа да ме грабне. И в комплект с дразнещия характер на Джемре, облеклото й и всичко свързано с нея, ми идва в повече.
Също така прочетох, че финалът ще е на 14-ти юли.

Първият клип веднага отива в запазени. Уникални саа. Heart Eyes
А вторият и мен ме разсмя. Joy Чалга песните идеално описват отношенията в този сериал. Joy

Бори, това е истинският Недим, с който Джемре се гордее. Ние нищо не разбираме.
Довчера искаше да отмъщава на всичко живо, а от днес вече иска с Агях, Дженк и Дамла да си живеят заедно и щастливо. Simple Smile Как става това осъзнаване за един ден не знам..

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 23:07 от Madison.

# 484
Мади, то и аз бих се гордяла с него. Женен мъж, който се сваля с балдъзата си и ходи по барове по цяла нощ. Мъж мечта направо.
И аз бих се гордяла с мъж, който зарови кървавата риза на брат си, но внезапно започна да го жали. Не можел да му причини болката, че майка му е изневерявала на баща му. В смисъл, щом вече не е женен за Джемре, да живее.
Аз пък бих питала Джемре с принципите чий го дири с мъжа на сестра си и по нейните вярвания баща на нероденото й дете? И като нямаше да застава между братята, къде точно е застанала в момента?
Но да, явно ние не разбираме.

# 485
Мади, то и аз бих се гордяла с него. Женен мъж, който се сваля с балдъзата си и ходи по барове по цяла нощ. Мъж мечта направо.
И аз бих се гордяла с мъж, който зарови кървавата риза на брат си, но внезапно започна да го жали. Не можел да му причини болката, че майка му е изневерявала на баща му. В смисъл, щом вече не е женен за Джемре, да живее.
Аз пък бих питала Джемре с принципите чий го дири с мъжа на сестра си и по нейните вярвания баща на нероденото й дете? И като нямаше да застава между братята, къде точно е застанала в момента?
Но да, явно ние не разбираме.

Аз пък бих питала ако беше намерила кървясалата риза на бившия си съпруг какво ли би било станало
Да ти кажа голяма гордост щеше да прояви....
Как не спря да се прави закрилница отива и се вре в/....да не казвам къде на Дженк после се хили като тиква с Недим и това е поведение на ОК жена? Резил! Дори не е нясно какво прави с това нейно фалшиво съчувствие жалката хлебарка.

Дениз Уур в Червена Стая

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 23:58 от x BlackRose x

# 486
Джемре е изключително нахална. Дженк я изгони от болницата, а тя после пак се връща и се прави на загрижена. Какво търси там изобщо?! Тъче на два стана. Ту е при единия, ту при другия. Цял сериал не си намери място. Все трябва да е по средата, все трябва да се бърка в чужди неща и семейства. Ами да погледне малко своето. Това нейното за мен е фалшива доброта, а такива хора най-много мразя. Тихомълком, стъпка по стъпка, си изпълни целта. А уж щеше да се разкара, за да не застава между двамата братя. Мхм.

Бахарче Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 00:26 от Madison.

# 487

Дженк и Джерен - АУ

Заради любовта
Ако разкажа кой би повярвал имам една история останала наполовина...

Хубав ден!

От снощи седя и си мисля дали Озан не би си подхождал и Биге Юнал?

----

Обожавам този тандем!

Малко ВО

Като свърши ЗИ какво ще правим не знам ,но аз мисля да изгледам всичко с Озан без ЗИ и щото така го казвам пак ще се намеря гледаща ЗИ това е отрова за хлебарки и пак ходя там да гледам да му се не знае и избора ми.

И един смях от Патрула

# 488
Абе то и Дженк докато беше женен ходеше по барове и не се държеше много пристойно /сещам се как грозно постъпи с онази златотърсачка, но и с Джемре като накара друга жена да го закара до собствения му дом/. Хайде да не сме такива моралисти. Всички знаем колко "женен" е Недим за Джерен. Скоро и това ще бъде поправено.
В снощната сцена ясно се видя за кого мисли Джемре, гледайки празната резервирана маса. Влезе веднага след това, а тя отново засия. А в болницата ходи, защото както казах тя се сближи с Дженк по време на брака им, смята го за добър човек, който не заслужава страдание и е нормално да иска да му помогне, дори и само с подкрепа. Грижата и съчувствието не са фалшиви и не разбирам защо ви дразни. Вероятно защото избира Недим, но това все пак е просто един сериал.
Не виждам и защо Недим да не преживее катарзис. Последните събития му показаха, че може да загуби хората, които обича. Дженк пък вече не стои на пътя му към Джемре. Шениз си получи заслуженото, дори без неговите усилия. Време е и той да се почувства малко щастлив. Много се радвам, че накрая любовта възтържествува. Единствено не се радвам, че почти цялото семейство измира. Ама за това вина имат сценаристите, не Недим.
С интерес чакам да видя реакциите на Джерен и Дженк, когато разберат че бебето им е живо. Искам да видя дали някой от тях ще ме разочарова в тази връзка.

# 489
С интерес чакам да видя реакциите на Джерен и Дженк, когато разберат че бебето им е живо. Искам да видя дали някой от тях ще ме разочарова в тази връзка.
Аз също. Очаквам да си имат проблеми с тази Башак, едва ли ще даде бебето толкова лесно, особено след като вече се привърза към него. А и виждаме колко е ненормална и отвратителна. Не знам за каква се е взела, много е дразнеща.

# 490
Вече Башак ме дразни повече от Джерен,дано си намери майстора 😄
Шениз ще бъде ли в количката  на Недим 🙄
Финал 14 юли еха че то не останало,наистина ли🙄 някой беше писал нагоре 🙄🙂

# 491
До колкото си спомням не става кой знае какво.

Един смях да кажа някои фенки на Озан или са в обсесия или са полудели.
Искат Пелинай да му партнира
Ами Боже опази...

Ах тази гледка...

А монолога...

# 492
Определено тази Башак ще им създаде много проблеми.
Актрисата се казва Севинч Кумаш и е по-голяма сестра на Себахат Кумаш(Втори шанс, Черна роза и Великолепният век).
Участвала е в Между два свята(неизлъчван в България).

# 493
Не ми допада тази актриса, но пък явно добре си играе ролята, щом всички ни дразни Башак.

Диди, и в кое по-точно да му партнира Пелинай? Тя като "Инстаграм модел" не е особено успешна, какво остава като актриса.. Някои фенове определено са полудели. Joy Сякаш не стигат многобройните снимки, които си качват двамата, че и на екран да ги гледаме заедно. Close

Heart Eyes

# 494
Щем я не щем тя плътно до Озан вече и либовни излияния му пише
-Толкова съм влюбена в теб

Ози ми изглежда унил определено.
Дано всичко е наред....

Общи условия

Активация на акаунт