Отговори
# 120

Габи този Бунт ще е друг ама...
Много хубава песен на Синан Акчъл в това видео.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 22:05 от x BlackRose x

# 121
Огън са двамата. Nature Fire

# 122

Хубави колажи на Лила

# 123
Какви колажи, какво чудо.. Heart

Как изтръпва всеки път, когато Джемре е близо до него..

Heart

# 124
Аз пък си мисля, че Джемре даде напразни надежди на Дженк с тези реплики, че иска да говорят. След хладилното той очаква друг разговор. Не че й се получава накрая това, което е планирала, но...
Домъчня ми за Джерен. Сестричките също заслужаваха шанс, не само братята. Не знам защо сценаристите решиха така да накажат Джерен и да я изкарат чистото зло наравно с Шениз

# 125
Какви колажи, какво чудо.. Heart

Как изтръпва всеки път, когато Джемре е близо до него..

Heart

Както казвам аз това поглед: Колабс....Човека ще колабира върху нея буквално.

Дали така гледа Пеликана?

# 126
Габи този Бунт ще е друг ама...

Е то е ясно...само какви са постерите на клипа!

Една от най- любимите ми снимки между Дженк и Джемре  Heart Колко любов може да има в един поглед! И за мен Джемре пак не разбра, чу ще му свие сърчицето! Отново! Но така си беше и през целия сериал. Джемре  непрекъснато е с Дженк, неотлъчно до него, а накрая иска той да няма надежди(:

# 127
Ами не напразно има клипове с руска песен
Ти си безпощадна....

# 128
Както казвам аз това поглед: Колабс....Човека ще колабира върху нея буквално.

Дали така гледа Пеликана?
Хаха, и аз това се чудя.
Как може толкова добре да играе влюбен човек.. Толкова е истинско. Heart Eyes

Не могат да се разделят дори и когато са замръзнали. Heart

# 129
Малко музика  MicrophoneGuitarSaxophone и много Озан за красота Heart

# 130
За първи път слушам турски рап. Песента ми допадна, а и е с послание.
Озан какво да го коментирам, той винаги си е страхотен. Heart Eyes Хубаво е, че клипът е толкова дълъг, да можем да му се порадваме. Добре, че накрая не го гръмнаха, че вече много щеше да му дойде. Sweat Smile А, или май го очистиха?! Еее, няма късмет този човек.

# 131
За първи път слушам турски рап. Песента ми допадна, а и е с послание.
Озан какво да го коментирам, той винаги си е страхотен. Heart Eyes Хубаво е, че клипът е толкова дълъг, да можем да му се порадваме. Добре, че накрая не го гръмнаха, че вече много щеше да му дойде. Sweat Smile А, или май го очистиха?! Еее, няма късмет този човек.

КАМПАНИЯ ЗАБРАНЕТЕ НА ОЗАН ДОЛУНАЙ ДА УМИРА ПО СЕРИАЛИ,ВИДЕОКЛИПОВЕ И КАКВОТО И ДА Е БИЛО ВРЕДНО Е ОСОБЕНО ЩОМ Е ВЕЧЕР И МИНАВА 00:00 ЧАСЪТ

КУЧЕ СЪМ МУ НА ТОВА МОМЧЕ.....НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА ПРОСТО.
ПЕСЕНТА Е СУПЕР НАПОМНИ МИ НА ПАРЧЕТАТА ЗА ЧУКУР ОТ ГАЗАПИЗЪМ И ДЖЕЗА

Сещам се,че при Ибрахим Селим беше споделил ,че пише негови текстове на песни и сценарий и много слуша рап и Шами /руски рап/
 Ползвал личната библиотека на Фикрет Кушкан който му помагал в това начинание.

# 132
Аз много обичам рап, но признавам си ,че на турски цяла песен ми е за сефте.Слушах само за секунди във филма му с Елиф, като и пускаше в колата. Тази песен вече я слушах няколко пъти!  Как го искам  Озан в такъв филм! Да е лош, лош, лош......бандит, мафиот....Ех, мечти!

Сещам се,че при Ибрахим Селим беше споделил ,че пише негови текстове на песни и сценарий и много слуша рап и Шами /руски рап/

И аз за това се сещам винаги от това интервю.

# 133
Аз много обичам рап, но признавам си ,че на турски цяла песен ми е за сефте.Слушах само за секунди във филма му с Елиф, като и пускаше в колата. Тази песен вече я слушах няколко пъти !  Как го искам  Озан в такъв филм! Да е лош, лош, лош......бандит, мафиот....Ех, мечти!

Да се молим за Трите гроша тогава...може и да не е лош де...

# 134

Да се молим за Трите гроша тогава...може и да не е лош де...

Ох, бе.....няма се спи тая нощ!

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 01:00 от gabi999

Общи условия

Активация на акаунт