Отговори
# 150
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай

Да се молим за Трите гроша тогава...може и да не е лош де...

Ох, бе.....няма се спи тая нощ!

В исиян ли ще си къзъм? Пуу....

Беше искано да не мислят,че не съм видяла....

Дали Пеликана така си го щипка?

За Дидка:kiss:Flowers Rose
толкоз много целуван в друг сериал не съм го виждала Smile
«КАМПАНИЯ ЗАБРАНЕТЕ НА ОЗАН ДОЛУНАЙ ДА УМИРА ПО СЕРИАЛИ,ВИДЕОКЛИПОВЕ И КАКВОТО И ДА Е БИЛО ВРЕДНО Е ОСОБЕНО ЩОМ Е ВЕЧЕР И МИНАВА 00:00 ЧАСЪТ»
Първа съм в каманията
«Да се молим за Трите гроша тогава...може и да не е лош де...»
«Как го искам  Озан в такъв филм! Да е лош, лош, лош......бандит, мафиот....Ех, мечти!»
Става,всякак! Само да излезе от досегашното си амплоа на разглезено богаташче,завърнало се от Америка.Може и във второстепенна роля, понякога тези персонажи са ми по – интересни и от ГГ.Добрият актьор си личи навсякъде.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 16:44 от didyulya

# 151
И аз бих искала да питам тумбата от сценаристи....ако Дженк не умира в безумния финал........на кой щяхте да дадете Джемре....че и на нея не и стана ясно  Joy

Че как на кого?
На дядо Мраз...😂😂😂

... И ....Дядо Мраззззз  HeartHeartHeart

# 152
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
И аз бих искала да питам тумбата от сценаристи....ако Дженк не умира в безумния финал........на кой щяхте да дадете Джемре....че и на нея не и стана ясно  Joy

Че как на кого?
На дядо Мраз...😂😂😂

... И ....Дядо Мраззззз  HeartHeartHeart

Hands Clap

# 153

- Кой я намери, мамо? Дженк или Недим?
- Що за въпрос е това? Няма значение.

Но за Джерен има. Май вече свикна с мисълта, че Дженк е влюбен в Джемре, а и след станалото с бебето се разочарова от него и го намрази по някакъв начин. И май май започна да си харесва Недим.

# 154
Забравих да отбележа, че Недим отново ми направи много лошо впечатление, когато беше в болницата при Джемре. Постоянно мисли и говори за отмъщение, дори броени часове след животозастрашаващи ситуации. Така беше и когато Дженк бе прострелян, сега можеше и тримата да умрат, но в главата на Недим отново има място само за отмъщение и ненавист. И защо толкова мрази Дженк, защо?! Disappointed
И на фона на острите му думи- баща и син, които се прегръщат. Този момент щеше да ме разплаче. Heart Много се радвам, че Агях най-накрая осъзна какъв син има.

Нали спаси и Дженк, какво значение има какво е казал? Два пъти го спаси. Каза си, че не издържа, защото Джемре е с Дженк.За мен това е причината в момента. Според мен не е нормално при тази ситуация да продължават да живеят в един дом. Имитация на семейство.

# 155
Вали, не разбирам как можеш да смяташ за нормална ненавистта на Недим? Ако не беше Дженк, самонадеяният Недим щеше да е прострелян и на оня свят, заедно със замръзналата Джемре. И не виждам защо мрази Дженк за избор, който е направила Джемре. Тази идея за отмъщение към човек, който за пореден път му спаси живота, си е черна неблагодарност.

# 156
# 157
Вали, не разбирам как можеш да смяташ за нормална ненавистта на Недим? Ако не беше Дженк, самонадеяният Недим щеше да е прострелян и на оня свят, заедно със замръзналата Джемре. И не виждам защо мрази Дженк за избор, който е направила Джемре. Тази идея за отмъщение към човек, който за пореден път му спаси живота, си е черна неблагодарност.
По-скоро Недим им спаси живота. Хубаво е, че действаха заедно в името на обща цел. Но наистина мисля, че е добре да не живеят в една къща. Джемре сама си прави избора, разбира се. Но няма как Недим да ги гледа заедно и да не се ядосва. Това, че и двамата не си представят живота без нея е достатъчно показателно.

# 158
Много ми стана мъчно за Джерен. През какво ли не мина това момиче.. Да, за повечето неща сама си е виновна, но все пак и тя заслужава малко щастие..

А на Шениз пък как все й се разминава.. Днес трябваше две бомби да гръмнат, но пак се спаси. Нито Дженк и Недим разбраха, че са братя, нито Агях разбра, че Шениз е наредила да убият Джемре.

# 159
По-скоро Недим им спаси живота. Хубаво е, че действаха заедно в името на обща цел. Но наистина мисля, че е добре да не живеят в една къща. Джемре сама си прави избора, разбира се. Но няма как Недим да ги гледа заедно и да не се ядосва. Това, че и двамата не си представят живота без нея е достатъчно показателно.
Ако Дженк не беше отишъл, онзи щеше да убие Недим и да си вземе парите. Както каза и на Джемре, след 3 смъртни присъди, няма много спирачки. Така че всъщност Дженк спаси живота на Недим.
Интересно, как си го представяше Недим. Отива, дава парите, онзи освобождава Джемре и после ги хвърля донякъде, понеже Недим е пеш? Или си викат такси в средата на нищото? И какво точно би го спряло да гръмне Недим? Точно нищо. Глупава самонадеяна постъпка от страна на Недим.
Нямало как Недим да ги гледа двамата и да не се ядосва? Има. Нарича се любов, благородство, зрелост, мисъл за доброто на другия. Но Недим не притежава подобни качества. Само себелюбие

# 160

"Да, болна съм. Излез! Оставете ме намира! Мрази ви! Мразя това имение. Мразя ви всичките."

# 161
На мен ми направи лошо впечатление, когато Дженк настигна Недим с колата и му каза: "Дай парите и се прибирай". Доста грозничко. Да беше предложил двамата да отидат...
Не видях и грам благодарност, че Недим го спаси. Казвам това с уговорката, че не съм гледала серията от тази вечер. Помня как Недим прегърна Дженк след като той го спаси в началото на сериала.
Недим, такъв какъвто го виждате в момента и не харесвате, е продукт на безхаберното отношение на Дженк и глупостите, които сътвориха Агях и Джемре. Как пък веднъж не отиде и не каза на Недим: "Бях дете, не исках, прощавай." Сори, но няма как да харесам Дженк.

# 162
# 163
А умничкият Джвнк защо се остави да го затворят и него в склада? Какво щеше да направи сам? Нищо. Трябваше да двйстват заедно. Сега аз мисля, че ако Нвдим не беше поискал да разбере дали Джемре е жива, а просто беше дал парите, престъпникът щвше да ги вземе и да си замине, като го остави сам да намери Джемре. Предполагам, че самият наемник не знаеше дали Джемре е все още жива и затова искше първо да вземе парите и да офейка. Освен това фактът, че отидоха двама вместо един го направи подозрителен. По въпроса за двама братя, влюбени в една жена, по БТВ даваха сериал с Йозджан Дениз миналата година. Там когато се разбра, че единият брат е влюбен в жената на другия, той се изнесе от имението. И пак известно време съпругът на жената гледаше другия подозрително. А и те бяха израстнали заедно и се обичаха, което не се отнася за Дженк и Недим.

# 164
Фарук и Осман няма как да са пример за ЗИ и отношенията на интриги
Понеделник има такъв момент и без това когато Недим събра багажите на Дженк и той искаше да си отиде тогава реакцията на Агях беше остра и ясна.

ПП:И аз няма как да харесам Недим ако иска да изкара камъни и да ги сложи пред имението от някой кладенец.

Общи условия

Активация на акаунт