Отговори
# 270
Диди, колко да е страх. Все се обръщаше да види идва ли. Да не я изгуби от поглед Wink
И накрая той се появи от другата страна 😂
И при заснемането на сцената с прегръдката на стълбите на медения месец, от двете страни изглеждаха еднакво - все Джемре се виждаше. Все едно се местеха според камерата.
А да, в цял филм една книга четоха - и то детска. И това уж умното Джемре. 😂
Режисурата е ОК докато Джевдет е на лице ,но след него е потрес...

# 271
Диди, права си. Агях и за майсторите си е мислил колко са способни, умни и разбрани, но уви.. Close Joy

Бори, Дженк докато е спортувал по дискотеките, Джемре е печелила състезания по бягане. И с чехли, и с една чехла, че и без- всякак може нашата спринтьорка. Joy

# 272
Диди, права си. Агях и за майсторите си е мислил колко са способни, умни и разбрани, но уви.. Close Joy

Бори, Дженк докато е спортувал по дискотеките, Джемре е печелила състезания по бягане. И с чехли, и с една чехла, че и без- всякак може нашата спринтьорка. Joy

Мади,лоша работа е това да си тъпоъгълен какво да ти кажа?
Ако наистина смятаха да го разболеят е в такива сцени спокойно можеха да намекнат...
Недим ли беше сценариста на този сериал се питам по някога? Ама онзи на осем де...

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 01:45 от x BlackRose x

# 273
За мен непонятно поведението на Ойя- какви причини има да не иска да помогне на Недим, като му каже колко много го обича Джемре- нещо, което той иска и болезнено се надява да е истина . Ойя вижда как тази любов го измъчва и въпреки това усилено сипва сол в раната- снощи пак му напомни как Джемре е пуснала ръката му....А когато я държеше толкова време, когато Недим имаше нужда, в инвалидната количка? Той като че ли забрави за това....Но и в живота е така. Може да правиш добро безброй пъти, но веднъж ако сбъркаш, ставаш лош ...

# 274
https://www.haberler.com/amp/uc-kurus-dizisi-oyunculari-kim-aras … //t.co/DqP70e441t

Според това тук това ще е кадрото на Три Гроша все пак чакам Бирсен Ханъм

# 275

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 10:34 от gabi999

# 276
С прекрасният глас на Озан, един от най-любимите ми разговори между Дженк и Агях Heart

Спойлер! Ще го дават довечера. Който иска да не гледа!

Ох, пак ще се реве.. и от тук нататък все така ще е! 😭 💔

# 277

Ето и този мой клип отговарящ на реалните действия....
Как съм се вълнувала като съм ги правила сега само болка изпитвам като почна клип.

https://lyricstranslate.com/bg/ben-sana-mecburum-i-am-bound-you.html

# 278
Тази вечер много харесах Джерен. Разговора с Джемре. Ще ме обичаш ли и ще бъдеш ли зад мен, когато греша? Нито Недим е толкова добър, нито Дженк е толкова добър... Джемре беше тежко ошамарена от този разговор.
Както и Недим.
По чудото с бебето. Нито схванах идеята на Недим да фалшифицира теста, нито на Оя великия план да спаси бебето. Освен за финала, май това бебе не служи за нищо... май единствената цел е да не остане Дженк капо.
И Джерен чак сега се сети за бебето. Ще каже човек, че в тази спалня има 100 чекмеджета, че досега не е бъркала в това.

# 279
Тази Оя няма грам човечност и съчувствие в себе си. Как може да причиниш нещо подобно на една майка?! Да откраднеш бебето й и да я накараш да живее с мисълта, че то е мъртво. Отвратително..
И в днешния епизод ми стана много мъчно за Джерен.. Хареса ми разговора й с Джемре. Най-накрая разкри душата си. Цял живот живее в сянката на сестра си, всички обичат нея повече, спасяват я, трепят се за нея, ами Джерен?! На кого му пука за нея? Никой не я зачита и подкрепя, никой не й подава ръка- бори се сама срещу всички. А страда най-много. И остана неразбрана.

Какво ти костваше? Всичко.

Права е, че Джемре живее в някакъв нейн си свят, в който всички са мили и добри- само Джерен е лоша. Време е да си отвори очите и вместо по цял ден да се занимава с проблемите на Недим и Дженк, малко да се поинтересува и от собствената си сестра. Добре, че беше записът, за да се сети, че и тя съществува и има проблеми.
И разбира се, много ми хареса сцената между Недим и Джерен. Разбра, че тя също като него е жертва на Шениз.

Broken Heart

# 280
Оя е мислела, че бебето е на Недим и затова го е спасила. Все пак Шениз не искаше бебето на Недим да живее. Мнимата смърт на бебето показа що за човек е Шениз на останалите трима участници. А Оя си преследва нейни цели.

# 281

Ето и този мой клип отговарящ на реалните действия....
Как съм се вълнувала като съм ги правила сега само болка изпитвам като почна клип.

https://lyricstranslate.com/bg/ben-sana-mecburum-i-am-bound-you.html

Диди, много ти е хубав клипът. Страхотен!

# 282
Имам един много интересен въпрос към всички
- Бих искала да споделите всички които пишем за всеки актьор от сериала или поне от главните лица
Най-силната им актьорска игра.Наистина ми е любопитно

Озан Долунай! Тук направо мен ме заболява глава не знам какво направи тук беше не човешка сцена.

Не човешката игра на Бахар

Беркер - Няма да забравя,че преди да започне да играе се допитал до Озан с въпроса:
Братко как ще го играя това? Недим нито ходи,нито говори.Как ще стане?
Ози пък му е казал следното:Братле точно в това е уловката и Недим също не знае какво да прави

Сера тази сцена ми е много любима като реакций не защото мачкаше Дженк или видя каквото трябва.Сера игра ОК

Симай Барлас

Много добре плаче това момиче....

Мине Тугай - Идеше ми да я убия в тази сцена и въпреки,че и двамата с Озан играят невероятно тук няма как да отбележа тази сцена споменавайки Мине това не може да е майка.

Фикрет Кушкан за мен е уникален актьор.Не напразно Озан и Беркер направо имат култ към него.Тук направо и аз заставам като Джемре.

# 283
И Джерен чак сега се сети за бебето. Ще каже човек, че в тази спалня има 100 чекмеджета, че досега не е бъркала в това.
Повярвай ми, когато си преживял подобна травма, единственият вариант да не се побъркаш и да останеш нормален човек, е да се опиташ да не мислиш за това. Забутваш го някъде в ъгъла на съзнанието си и го "забравяш" нарочно. Точно тук много я разбрах Джерен. Тя си го каза на гробчето. И естествено ме потопи в сълзи. А моят мъж ми каза, че повече няма да ми дава да гледам турски сериали.
Не се бях замисляла, че Оя е спасила бебето, защото е мислела, че е на Недим. Добре де, а след като разбра, че Недим и Дженк са братя защо няма същата симпатия към Дженк? Нещо не мога да схвана. Нали тя уж е полусестра на Недим чрез Мюмтаз? Или аз нещо не съм разбрала?

# 284
Боби, и аз не схващам мотивите на Оя. Щях да разбера, ако беше влюбена в Недим, но като цяло поведението и така нареченото й отмъщение е доста алогично.
Нямах проблем с травмата на Джерен, а с чекмеджето. В смисъл, това е първото, в което търсиш. Ако бягаш от травмата, ще скриеш спомена най-долу, в последното. Ако искаш да си напомняш, е първото, за да ти е пред очите. Но да е първото и да не си спомняш, няма логика.
Диди, това беше удар под пояса, честно.
Бахар - Джокера. Нечовек беше в тази сцена.
Мине - изнудването ва сина си в хотела. Тотална психария.
За Сера също съм съгласна.
За Беркер - прохождането и появата на сватбата. Особено появата на сватбата. Знам какво е да се събереш заради нещо жизнено важно и после да се разпаднеш. Изиграването на подобно нещо минава през проумяване или преживяване. А в тази сцена дори го харесах. Ако беше такъв и след това, с ирония и лекота, бих му станала фен.
Двойката Дженк Агях има няколко велики сцени. И тази, която си цитирала, и психодрамата. И двамата са много много добри.
Уф, Озан май няма слаба сцена. И тази със Сера, и твоята... пристрастна съм.

Общи условия

Активация на акаунт