Отговори
# 555
Аз пък не разбирам защо в последните епизоди Дженк само ходи по хората и се извинява, все едно работи по програма на АА. Той предложи на Джерен да заминат заедно, тя отказа заради къщата. Защо трябва да продължават да циклят по темата?
Мади, и аз не разбирам защо Джерен и Дженк трябва да са най-черните. Защо те двамата трябва да бъдат наказвани отново и отново. Как снощи никой не подкрепи Джерен, сякаш всички са праведни, само тя е грешна. Все едно бракът на сестра й е бил истински и тя не е лъгала. Все едно Джерен не се жертва за семейството си, за разлика от Джемре, която уж се жертва за някаква имагинерна истина, но всъщност си живя като принцеса в уж омразната къща.
Не разбрах и причината за тоталното разкаяние на Дженк и пред Джемре, и пред майка му като обясни на Шениз, че вече трябва да плащат за греховете си. Все едно не опита да се самоубие и какво ли не. Сякаш досега е спал. Ок, целта е да се избели Недим и да се почерни Дженк, но ме дразни

# 556
Онази пипна мангизите и й светнаха очите. И вместо да си купи къща с двор както й предлагаше брокерът, тя се насочи към четиристаен апартамент. Майка й няма право да й се сърди. Тя е родила две момичета и ги е направила търсещи изгодата.
 Най ми е мъчно за Агях. Актьорът много добре играе ролята си.

# 557
Кой трябваше да намери асъл Дженк на плажа

https://www.instagram.com/p/CQhEBGHKZ_JpobmvakkQbNZqfzXjhbhoLaW_ … _medium=copy_link

# 558
Аз изобщо не съм убедена, че Дженк се извини на Джерен за бебето. Той не каза защо се извинява. Може би затова, че изобщо е спал с нея, при положение, че няма сериозни намерения, че не е взел предпазни мерки? Също не смятам, че Джерен е най-черната, но и не виждам защо заради нея трябва да се охулва Джемре. В анкетата отгоре мнозинството са отговорили защо е предпочетена Джемре. Тя каквото и да прави, го прави с цел да помогне - на Недим, на Дженк. Сега крие истината за братята, за да предпази майка си. Всъщност тази истина може да сдобри братята, но ще досъсипе семейството на Агях. Сехер, като всяка майка, гледа да предпази децата си от грешки, особено от такива, които тя самата е допуснала. Мисля, че накрая тя прости на Джерен, макар да не й го каза.

# 559
Диди, профилът е заключен

# 560

Аз я следя последвай я ще ти отвори клипа е как Джемре плаче над умрелия Дженк....

# 561
Бори, това, че Дженк се извинява показва, че на първо място е човек и се разкайва за грешките, които е допуснал. Но да, беше готов да замине с Джерен и да зареже всичко. А тя ако толкова го обичаше дори нямаше да се замисли, а щеше да тръгне с него. Какво по-хубаво от това да живее с Дженк и детето им? Но не, никога не го е обичала толкова, че да зареже имението и парите. Все към това се цели и така и няма да се научи и да си вземе поука. И сега като се сетя какво очерняне на образа й предстои.. А би следвало да е точно обратното. Като разбере, че бебето й е живо, да стане още по-добра. Защото виждаме голяма промяна в нея от началото на сериала. В момента много ми харесва.
Жалко и за Дженк. Толкова епизоди не може да си прости и смята, че трябва да си плаща за греховете. Колко още да страда?! Мисля, че всичко досега беше достатъчно. За мен той се превърна в най-положителния образ в целия сериал.
А след сцената им с Джерен вчера, си представих как намират детето си и заживяват тримата щастливо и начисто. И като чета коментарите в Youtube ми става някакво гадно как хората са вярвали, че оттук предстоят само щастливи моменти за тях, тъй като преживяха адски много страдания. Само ако знаеха.. Нямам думи просто. Close 

Broken Heart

Кога станах толкова безчувствен?
Кога загубих себе си?
Всички думи, които излизат от устата ми
Изглеждат като дошли от някой друг

Парализиран съм
Къде са чувствата ми?
Вече не усещам нещата
Знам, че трябва
Парализиран съм
Къде съм истинският аз?
Изгубен съм и това ме убива
Отвътре
Парализиран съм

Кога станах толкова студен?
Кога станах толкова засрамен?
Къде е човекът, когото познавам?
Сигурно си е отишъл
Сигурно си е отишъл
С цялата ми вяра

Парализиран съм, страх ме е да живея, но ме е страх да умра
И ако животът е болка, тогава съм заровил своя
Преди много време, но все още е жив
И ме превзема, къде съм?
Искам да усетя нещо, вцепенен съм отвътре
Но не чувствам нищо, чудя се защо
В надпреварата на живота съм, а времето минава

Вижте, аз седнах и го наблюдавам
Ръце в джобовете ми
Вълните ме разбиват, но аз просто ги гледам
Просто ги гледам
Под вода съм, но се чувствам сякаш съм над нея
На дъното съм и не знам какъв е проблемът
В кутия съм
Но аз съм този, който сам се заключи

Задушавам се и нямам въздух
Парализиран съм

# 562
Не мога да харесам образа на Джерен. Всичко лошо, което и се случи тя го предизвика. В два момента само я разбрах. Когато Джемре беше отвлечена и Джерен каза, че никой не би умрял за нея и вторият беше в разговора с Джемре. Тогава бях готова да и простя за отношението към Недим, за алчността и т.н. Предпочитам Дженк да умре, отколкото да го оставим с Джерен на финал. Това нейното още от самото начало не беше любов. Просто Дженк беше богат и красив - мечта, но това не означава, че тя е влюбена в него.

Агях - да Шенис му е изневерила, но да оставиш децата си сами в болницата,  докато жена ти се бори за живота си някак не ми хареса тук.

Джемре. Ту виждам развитие в нея, ту много ме дразни. Майката на Дженк се бори за живота си, тя защитава Недим, разбирам обича го, но просто да не ходи, допълнителни разочарования само. След като Дженк с право ги изгони, тя пак отиде. Защо? Поне от благодарност за всичко, което направи за нея, поне да не му се навира постоянно в очите да страда още повече и то в такъв тежък за него момент.
Дженк - някак ми е противоестествено. Единственият положителен герой винаги да е обречен на страдание. Защо тогава трябва да е добър? Каква е мотивацията да постъпваш правилно след като така или иначе ще страдаш.
Недим няма да го коментирам. Защото тук за мен е дупката в сценария. Обявява война на Агях, но след това ходи да го измъква от затвора и си носи куфарите при него. За един ден стана супер милия човек, но това не му попречи да подпише договора, знаейки, че ще навреди. Това "отрезвяване " ми един противоестествено след толкова гафове от негова страна.

# 563
Вали, няма как да не намесвам Джемре, след като точно тя говори на Джерен за "срам" и "морал". Както казах, тя е тази, която стоеше между двама братовчеди/братя и ги накара да се мразят. Тя е тази, която не изпускаше удобен момент да отиде при мъжа на сестра си. И нека да уточня, тя тогава не знаеше, че бракът им не е консумиран.
А Сехер нищо не може да я оправдае след думите "камък да бях родила вместо теб". Как може да изречеш подобни думи на детето си?! Заслужава Джерен повече да не я погледне дори. Може ли толкова явно да показва, че обича едното си дете повече от другото?! Всички се държат отвратително и после се очаква Джерен да действа разумно, да мисли за другите и да се държи като ангел. Е няма как да стане. Не може цял живот да те тъпчат, да получаваш най-големите удари от най-близките си хора и всичко това да не остави трайни белези върху теб.

# 564
Още колко епизода остават до края?

# 565
На 14-ти юли е финалът.

# 566
Вали, няма как да не намесвам Джемре, след като точно тя говори на Джерен за "срам" и "морал". Както казах, тя е тази, която стоеше между двама братовчеди/братя и ги накара да се мразят. Тя е тази, която не изпускаше удобен момент да отиде при мъжа на сестра си. И нека да уточня, тя тогава не знаеше, че бракът им не е консумиран.
А Сехер нищо не може да я оправдае след думите "камък да бях родила вместо теб". Как може да изречеш подобни думи на детето си?! Заслужава Джерен повече да не я погледне дори. Може ли толкова явно да показва, че обича едното си дете повече от другото?! Всички се държат отвратително и после се очаква Джерен да действа разумно, да мисли за другите и да се държи като ангел. Е няма как да стане. Не може цял живот да те тъпчат, да получаваш най-големите удари от най-близките си хора и всичко това да не остави трайни белези върху теб.

За мен бракът на Недим и Джерен си беше подигравка и с двамата от страна на Шениз. Всички се чудеха как е могла Джерен да забременее от Недим. Джемре видя следите от връзването и насилието над Недим. За какъв брак говорим? Ако тя не се беше намесила Недим и досега щеше да е в инвалидната количка и да гледа отстрани детето на Джерен и Дженк, а Джерен щеше да точи лиги по Дженк. Щеше да е в положението на Шениз и по-зле, защото освен за бебе щеше да отговаря и за инвалид. Така че не обвинявам Джемре. А и тя не е накарала двамата братя да се влюбят в нея. Защо не се влюбиха в Джерен? Нали и тя е там?

# 567
Това беше още в началото. След като Недим прибра Джерен обратно в имението, започнаха да играят игра и да се държат като истински съпрузи. Джемре виждаше, че се сближават и се дразнеше. Когато нахлуха в стаята им си помислиха, че са спали дори. А и да не забравяме, че тя си мислеше, че бебето е от Недим. И това не я спря дори.
И какво като са се влюбили, това значи ли, че трябва да дразни и единия, и другия и да ги кара да страдат и да се мразят? Първо Недим, сега Дженк. Уж като разбра, че са братя щеше да се разкара, но не го направи. Както Бори спомена, устройва я да им се вози в колите и да живее под техния покрив.
Аз не оспорвам, че и помогна много. Но това не я прави светица и няма правото да се държи по този начин със сестра й. Към всеки друг проявява разбиране, само не и към нея. Фактът, че я гледа с отвращение въпреки всичко, което Джерен е преживяла, говори достатъчно.

# 568
ОзПел

Озан - Днес е сърдита....

# 569
ОзПел

Озан - Днес е сърдита....

Хм. Озан сериозно брадясва. Дали имаме повод за ура (роля)?
Дано дано дано ❤

Общи условия

Активация на акаунт