Отговори
# 615
Рокси, Боби,
Ще го кажа по друг начин. За да има филм  нещо трябва да се случва. За да се случва, някой трябва да действа.
Пример: Ако Джерен не беше действала и не беше подпалила къщата, щяха да си живеят вечно на село и нямаше да има филм.
Ако Джемре не беше действала в началото, Недим още щеше да е в количката. Нямаше да я изгонят от имението, нямаше да се омъжи за Дженк и можеха с Недим да се гледат вечно, но нищо нямаше да се промени и нямаше да има филм.
Ако Дженк не беше свалил Джемре от колата, нямаше да има филм. Джемре щеше да е на село и можеше да си представя каквото иска. Щеше да е красиво, щяха да страдат - и до там.
Изобщо, за да има филм, за да го гледат хората, нещо трябва да се случва. А за да се случва, някой трябва да действа.
Вие също нямаше да харесвате Джемре, ако в началото просто беше свила рамене и беше оставила Шениз да тормози Недим. Ако не беше действала.
Разбирам, че харесвате Недим и любовта му към Джемре, харесвате отношението на Джемре към Недим и го наричате любов. Аз не оспорвам вашата гледна точка. Просто казвам, че там няма действие. Никакво действие.
И ако Дженк не ги беше подтикнал накрая, нямаше да има сватба. Джемре беше на село, Недим се мотаеше в Истанбул. Няма действие. На тях им се случва нещо, не го предизвикват.
Защото Дженк го няма като пречка, но те не са заедно. Защото са пасивни.

# 616
На вкус и цвят както при вас така и при нас.

Хубав ден!

Аз спазвам думите на Озан останалото ми е все тая....

# 617
Несериозно е да се каже, че сериалът е за любовта между Недим и Джемре, а Дженк и Джерен са просто някакви си пречки към щастието им. Сериалът засяга много теми, има много сюжетни линии и главният герой не е един. А в случая, Озан и Бахар изнесоха сериала с великолепната си актьорска игра и много хора (като мен) гледат само и единствено заради тях (и Симай). Неслучайно ви публикувах кои са най-гледаните сцени- именно с тях. А трагичната смърт на героите им, ги направи още по-паметни. Защото повечето запомнящи се герои имат фатален край. Веднага ми изникват Бихтер от ЗП, Кемал и Емир от Кара Севда и т.н.
Нормално е всеки да си има любимци, но щом на повечето хора други герои и сцени са им били по-интересни от двойката Недим и Джемре, значи има защо.

Бамби, супер снимки. Hug Аз в Пинтерест съм си направила папки с облеклата на Дамла и Джерен, така че ще си добавя и някои от твоите.

ДженДжер 💙 |  НедДжер 🖤

# 618
Здравейте момичета,
Аз, че харесвам Дженк е ясно, но определено не съм в час с любовта на Джемре и Недим.... Особено в началото на сериала.... За мен главните герои в този сериал е Агях, Сехер, Шениз, след това е Дженк Simple Smile така започва всяка серия Simple Smile))
Приела съм любовта между Джемре и Недим, но определено не харесвам доста от нещата които направиха и двамата.... А Недим ме загуби в момента в който се отнесе отвратително с Агях, това беше разковничето.... И друго, толкова лошо отношение към Брака е странно... Каквото и причини да има за сключването им, трябваше да се освободят от тези "окови" за да искат да бъдат заедно....
Коментирано беше, дали не ме е жал за Недим докато Джерен го е тормоз ела, целия период в който Недим беше в количката беше мъчен и труден за всеки който го е гледал, но в момента в който се изправи, и започна с грешните решения и ме загуби... А и не виждах лошото му отношение към Джерен какво общо има с "преди" той си се държеше просто  грубиянски....
Трудно ще ми бъде любим герой, трудно ще ме трогне след 18 серия.... Любов, любов и колко да е любов към сестрата на съпругата ти, която ти върна вкъщи....

# 619
А Дженк не преспа ли с едната сестра и след това се ожени за другата? При пристигането си за една вечер той целуна едната и преспа с другата.  Не знаеше, че са сестри, а след това? В сериала показват, че фалшивите бракове рано или късно се разпадат. Колко критикуваха Джерен защо заглеждала Дженк, след като е омъжена. След това Джемре защо търсела Недим... Фиктивни са им браковете, живеят във фалш. Агях след толкова години брак и той разбра, че е бил мамен и тръгна да се развежда.

# 620
Реално погледнато, чувствата на Недим към Джемре са преди брака му с Джерен, който беше и насила. Дженк накрая ако се беше оженил за Джерен, пак щеше да е същото- да изпитва любов към сестрата на съпругата си.

# 621

Като една лейди очаква лимонадата си...

Озанеееее пусни себе си вече бе...

# 622

Като една лейди очаква лимонадата си...

Озанеееее пусни себе си вече бе...

Пеликански отговор

# 623
Тази история с бебето е супер налудничава. В реалния живот, такова нещо няма как да стане. И все пак ми стана мъчно за Джерен. Особено в сцената с Дженк. Как се строполи на земята, молеща за помощ.. А Дженк за пореден път избяга. Както Дамла му каза в предишния епизод- "Бягай, това правиш най-добре". Нормално е да не може да повярва, Джерен също като разбра помисли, че Недим и Джемре са й скроили някакъв номер. Но не е редно за пореден път да остави Джерен, когато тя има най-голяма нужда от него. Видя колко е зле, как падна на земята и го молеше да й помогне и въпреки това си тръгна..

# 624
Тази история с бебето е супер налудничава. В реалния живот, такова нещо няма как да стане. И все пак ми стана мъчно за Джерен. Особено в сцената с Дженк. Как се строполи на земята, молеща за помощ.. А Дженк за пореден път избяга. Както Дамла му каза в предишния епизод- "Бягай, това правиш най-добре". Нормално е да не може да повярва, Джерен също като разбра помисли, че Недим и Джемре са й скроили някакъв номер. Но не е редно за пореден път да остави Джерен, когато тя има най-голяма нужда от него. Видя колко е зле, как падна на земята и го молеше да й помогне и въпреки това си тръгна..

Ето го втория момент в който ме беше издразнил Дженк като избяга ,но пак го разбирам кой би повярвал на всичко това дори не е изследвано бебето....Как може да се има доверие на една луда? Бебето беше убито едва ли не пред очите и на двамата та тя усещаше всичко.Фантасмагорий на ента степен! Карай филм да става....
В момента гледаме последния епизод преди пандемията....

# 625

Не мога да обвиня Дженк тук. Той се опита да я успокои с репликата, че бебето им е починало. Не каза твоето, а нашето. Но в тази ситуация Джерен се държи налудничаво за рационалния ум - намери умрялото ни бебе, което е живо. На нея й беше нужно време да повярва, защо Дженк веднага да повярва? Ситуацията е повече от абсурдна.
Тайно луда спасява бебе. Хора, това е фантасмагория. Чие е това бебе, как е ангажирала ковьоз в болницата за анонимно бебе без родители и без документи? Това не е вещ, човек е. Нещата няма как да се случат. Тотална измислица.
Аз и на друго се издразних. Недим, който не прояви съчувствие към Джерен, когато изгуби бебето, внезапно започна да обяснява на Башак,.че я разбира. Съчувствие, емпатия и всичко. Това откога е така? А Джемре като каква ходи с Недим при Агях? Нали уж нямаше да стои между братята? Или това беше друга Джемре? И друг Недим, който вече не се сърди на чичо си и си признава лъжите?
Ние друг филм със същите актьори ли гледаме?

# 626
След като Дженк според вас може да израсне като образ и да се промени, защо това да не стане и с Недим? Недим осъзна, че няма да стигне доникъде с отмъщението и че то не му носи щастие. Осъзна, че е допуснал грешки и си го призна. Осъзна, че чичо му е един от най-важните хора за него след като за малко не го загуби. Не виждам драма в това. Крайно време беше да спрат с измишльотините за лошия Недим и да го върнат към реалният му образ.

# 627
В турските сериали подобни нереални неща са често срещани. Аз не се учудвам. И в реала има случаи с подменени бебета в родилния дом. Има доста филми по темата. И на мен ми стана жал за Джерен в този момент. Недим разбра, че отмъщението не му носи щастие. Мнението ми е, че са били принудени да приключат бързо сериала и развитие в образите, което е трябвало да стане в рамките на 10 серии примерно те го правят по-бързо и затова изглежда нелогично. Макар че за мен не е. Никога не съм вярвала, че Недим ще си отмъсти истински.

# 628
И аз от самото начало бях сигурна, че двойката ще е Дженк - Джемре. Просто защото между двамата имаше химия. Шамарът след целувката, шишето, разбито в главата. И съдбата постоянно ги събшраше. Тези , които са гледали дъщерите на Фазилет знаят, че така започна и този филм. Хазан поряза Яъз с нож на първата среща. Изобщо аналогиите са много. С изключение на това, че Яъз винаги постъпваше правилно, а Дженк е по-многопластов образ.
Беркер несъмнено се справи отлично като Недим, спор няма. Първо в инвалидната количка, после и това как от ярост преминава към някакъв детски поглед и обратно. Героят Недим обаче не е моят персонаж, но Джемре е влюбена в него това не може да се отрече. Обаче филмът определено не се гради на тяхната любов. Главният герой е Дженк, защото всички събития или са създадени от него или се въртят около него.
1. Той бута Недим  (може би), 2. Той е извънбрачният син, 3. бебето на Джерен е от него, 4. Невъзможната любов пак е негова.
Освен това, ако любовта между Недим и Джемре беше главната сюжена линия, а останалите само пречки, спокойно можеше да определим филма като "Аз преди теб" , сниман в Истанбул този път.
bobi Дженк каза, на Недим, че съжалява, когато ходиха да спасяват Джемре. И му каза да каже какво иска и да се свършва.
Ох, не мога да разбера едно нещо. Твърдите, че това, че са женени и това, че Джемре излага няколко пъти Дженк изобщо не е пречка , защото браковете са фиктивни. Добре, донякъде съм съгласна. Обаче от друга страна винаги казвате това, че Дженк е преспал с Джерен. Ами не е извършил накакъв непростим грях.  Да, не искаше бебето и се страхеваше, защото щеше да загуби Джемре.  Той не усещаше детето като свое, но това не означава, че нямаше да поеме отговорност. Дори се оказа, че обича много повече това дете от ревящата няколко епизода Джерен.
Недим можеше да е  положителния герой, ако Дженк беше отрицателен. Ако и двамата са положителни Недим трябва да е активен, за да изпъкне.
Рокси Недим е лесно да е Добър сега, защото Джемре го обича. А щом има нейната любов той може да забрави омразата. Дженк няма любовта на Джемре, но не изпитва желание да си отмъщава на Недим или на Джемре за това и остава добър, въпреки това , което му се случва. Тук е разликата. Лесно е да си добър с останалите, когато на теб нещата ти вървят добре. Когато имаш липси и неприятности тогава се изисква сила на духа.
Съжалявам, че стана дълго.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 23:09 от Mmegii

# 629
  • Свети Влас
Съжалявам, но тук не съм съгласна ! За мен като фен щеше да ми е много по-интересно нахъсан и отмъщаваш наистина Недим, от този, които в момента показват... Толкова ли са безсилни СЦ, за да изграят един нормален образ, какво беше това, пълна глупост и разочарование, особено с образа на Недим ! И, не не се прави като Сърма, когато си поел ангажимент, го довършваш до край !!! Или поне казваш, какъв ти е бил замисълът... Или да бяха направили нов сериал.... Пълна измишльотина със съживяването на бебето, защо изобщо го съживиха, след като майка му и баща му бяха убити.... Пълно разочарование, а почна много обещаващо....

Общи условия

Активация на акаунт