Математически турнири 1-4 клас. Тема №59

• 84 838
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
здравейте. аз да задам един глупав въпрос...въпросите на европейското кенгуру, което правихме миналата година за 2 клас (като подготовка вкъщи) виждам, че до огромна степен съвпадат с тези за 3-4 клас? защо така? и зашо за 3 и за 4 клас са обединени на едно?

# 541
Преди са били,  вече са различни.

# 542
здравейте. аз да задам един глупав въпрос...въпросите на европейското кенгуру, което правихме миналата година за 2 клас (като подготовка вкъщи) виждам, че до огромна степен съвпадат с тези за 3-4 клас? защо така? и зашо за 3 и за 4 клас са обединени на едно?

У нас от няколко години всеки набор си е с отделна тема, но в оригиналния формат на състезанието групите действително са 1-2, 3-4, 5-6, 7-8 и 9-10 клас.
Спестяват усилия с припокриващите се задачи, основно...

# 543
Аз да си попитам тези, които са минали по този път...
На 12.02 е областния кръг на НОМ. Какво се иска от нас като подаване на заявление или друго и, ако трябва, къде - в училище ли?
За пролетните мат.състезания къде се подават заявления за участие, ако няма да се провече в училището на детето?

# 544
  • Варна
Soul Free ,при нас във Варна се подават заявления до директора на Математическата гимназия,за тези състезания,които са за кандитатстването - провеждат се само при тях,а не по училища.Има разлика по градове до колкото знам.Нашето училище например е такова,че само едно Кенгуру и Олимпиадата организират.Thinking Не са училище-координатор и всеки родител сам се интересува и подава заявления,което си е затормозяващо...кое,къде,срокове,дати Rolling Eyes Друго си е училището да ги организира.Говорим и за по-масовите състезания,които не са включени в балообразуването.
Специално за ПМС  и МЗВ се подават заявления до Директора на МГ-съответно и само там се провеждат състезанията.

п.с Да не казвам голяма дума,но "уж" другата седмица най-после и останалата част от Варненските деца ще могат да се пробват и на МБГ най-после  Hushed  то голяма сага,голямо чудо беше от октомври ни мотаят.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 10:01 от nevvy

# 545
Благодаря, nevvy. Мисля, че е различно за различните области. В София има училища организатори и координатор, който тази година май ще е СМГ.

Моят не се яви на есенния кръг на МБГ, не можаха да го проведат в учебните центрове в София. В училището не се организира. Да видим дали ще успеем за зимния. Уж са обявени дати, пък ще видим....

# 546
Здравейте ,някой да има задачите от зимния кръг на МБГ 2020 година за втори клас?Или някое детенце да е минало вече зимния кръг 2022г.На дъщеря ми е в четвъртък.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 23:23 от alex2809

# 547
  • ту тук, ту там
Здравейте ,някой да има задачите от зимния кръг на МБГ 2020 година?

За кой клас?

# 548
За втори,пропуснала съм😁

Здравейте ,някой да има задачите от зимния кръг на МБГ 2020 година?

За кой клас?

# 549
  • Където морето целува небето...
На страницата на организатора е обявено, че зимния кръг започва на 24.01. Няма как някой да го е минал вече. Къде ще се проведе в четвъртък?
Здравейте ,някой да има задачите от зимния кръг на МБГ 2020 година за втори клас?Или някое детенце да е минало вече зимния кръг 2022г.На дъщеря ми е в четвъртък.

# 550
Не съм търсила, но явно има някаква промяна. На сайта на УЦ " Ребус" - Варна има съобщение, че поради новообявените дати МБГ се насрочва на 16 януари (неделя).

# 551
На дъщеря ми е на 13.01.зимния кръг.Град Свищов
На страницата на организатора е обявено, че зимния кръг започва на 24.01. Няма как някой да го е минал вече. Къде ще се проведе в четвъртък?

# 552
  • Където морето целува небето...
На сайта не е обявено, но явно са изпратили до организаторите по места нови дати. Предполагам избързват, защото предусещат ДО (дано не!).

# 553
  • Варна
На сайта не е обявено, но явно са изпратили до организаторите по места нови дати. Предполагам избързват, защото предусещат ДО (дано не!).
Най-вероятно е така.

# 554
Може ли  линк къде и как става записване за пробни изпити за 4 клас  , провеждани  от СМГ ?

Общи условия

Активация на акаунт