На море в Гърция 2021 - II

• 50 356
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте. Гледам фериботите за Корфу - имат намаления. До Керкира -50%, до Лефкими -25% . Лошото е , че  се запазва и определен час. Чудя се, ако тръгнем в 6 часа сутринта (петък) от Сандански дали ще успеем за 15.00 часа до Лефкими, по мои сметки би трябвало, или да не рискувам с покупка предварително. Освен това колко най -близо като дни сте купували билети. Ако чакам предния ден дали ще свършат? Благодаря.
Аз си купувам онлайн към Солун, горе-долу преценяваме за колко време ще стигнем до пристанището. По този начин ползваме отстъпка от 50%, това на Kerkyralines.

# 121
Здравейте. Гледам фериботите за Корфу - имат намаления. До Керкира -50%, до Лефкими -25% .
Аз си купувам онлайн към Солун, горе-долу преценяваме за колко време ще стигнем до пристанището. По този начин ползваме отстъпка от 50%, това на Kerkyralines.
Пише, че не може за същия ден да се купува.
Току що казаха, че стачката на фериботите е отложена за 10 юни. Това какво озачава - до 24 часа на 10 юни ли е или хваща и 11ти?

# 122
Здравейте. Гледам фериботите за Корфу - имат намаления. До Керкира -50%, до Лефкими -25% .
Пише, че не може за същия ден да се купува.
Току що казаха, че стачката на фериботите е отложена за 10 юни. Това какво озачава - до 24 часа на 10 юни ли е или хваща и 11ти?
Здравейте! Къде пише, че не може да се купува за същия ден? Стачката би-трябвало да е само на 10-ти, ако е 24 часова

# 123
  • Русе
Здравейте, ако някой може да препоръча хотел/студио на Корфу, както и агенция за рента кар.
Полетите на уиз ме накараха да се загледам по този остров.

# 124
Здравейте, ако някой може да препоръча хотел/студио на Корфу, както и агенция за рента кар.
Първо трябва да се ориентирате към селище, в което да отседнете. Зависи какво търсите, спокойно място за почивка със семейството или по-шумно място с туристи и нощен живот.

# 125
И аз малко да сменя насоката на темата - с какво предпочитате да плащате - където може с карта или навсякъде кеш?
И кое е по-изгодно? Предполагам теглене от банкомат е скъпо, а с карта, ако плащаш, няма такси, нали?
По колко кеш носите примерно за 10 дена и къде обменяте в Евро?

# 126

Здравейте! Къде пише, че не може да се купува за същия ден? Стачката би-трябвало да е само на 10-ти, ако е 24 часова

# 127
  • Русе
Първо трябва да се ориентирате към селище, в което да отседнете. Зависи какво търсите, спокойно място за почивка със семейството или по-шумно място с туристи и нощен живот.

По спокойно място с магазинчета и заведения за хранене, както и  с плаж на близо. 
Ако не се справим с рента кар - да има транспорт от летището.
Извинявам се за не съвсем точните изисквания, но в Гърция сме почивали само 1 път и не на остров.

# 128

Извинете, не взех предвид, че искате да пътувате директно за Левкими. За Керкира няма такова ограничение, Керкира лайнс е до 2 часа преди заминаване, а другата компания беше 3 часа по-рано.

#BOSS SAMORAI

По спокойно място с магазинчета и заведения за хранене, както и  с плаж на близо.
Ако не се справим с рента кар - да има транспорт от летището.
Извинявам се за не съвсем точните изисквания, но в Гърция сме почивали само 1 път и не на остров.

Може да разгледате Дасия или Беницес, и двете са спокойни, имат си всичко. Дасия е по-близо до града, но пак трябва да смените автобус, за да стигнете до летището. Иначе е на много добро разстояние от града, автобусите се водят градски, така че са начесто. Има заведения за хранене, по мое мнение, хубав плаж, както и магазини и супермаркети. Като цяло, източният бряг е с по-топла вода, имайте го предвид, ако сте с по-малки деца.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 22:40 от shushumishka88

# 129
  • София
Ние обичаме да плащаме с карта навсякъде, носим малко кеш - да кажем по 50 Евро макс на ден, за всеки случай.

# 130
  • иска ми се Варна през лятото
Здравейте, къде мога да видя на английски как изглеждат от лабиратория резултати за Гърция. Имам положителен от 01 месец, направен в Лина и ми изписаха само името по лк транслитерацията и на резултат positive. Всичко останало е на бг. Има ли тема за това? Не видях. И някой има ли минал с документ за преболедувал?

# 131
  • София
Здравейте! За пръв път ще попълвам Plf и не мога да се ориентирам откъде да вкарам и детето, и мъжа ми като семейство. Моля за помощ от някой, който се е справил. Благодаря!

В края на попълването има опция за добавяне на членове на семейството и НЕ членове.

И аз малко да сменя насоката на темата - с какво предпочитате да плащате - където може с карта или навсякъде кеш?
И кое е по-изгодно? Предполагам теглене от банкомат е скъпо, а с карта, ако плащаш, няма такси, нали?
По колко кеш носите примерно за 10 дена и къде обменяте в Евро?

Плащам с карта винаги и навсякъде, където е възможно. Няма значение дали съм в България или в чужбина.

# 132
Някъде срещали ли сте информация дали ще върнат полетите на Rayan до Атина?

# 133
Аз не препоръчвам Дасия, където бяхме миналата година. Наистина има магазини, ресторанти и е близо до Керкира, но плажът е ужасен според мен. И има таралежи във водата.
Наистина хубаво място ми се стори Arillas, но не сме спали там, бяхме само на плаж, така че не мога да препоръчам място за спане. Но плажът е уникален, има заведения, много тихо и спокойно ми се стори. Така да се каже, заплюх си го за някой следващ път там.
А с рент-а кар няма да имате никакви проблем. 30 евро на ден и се качваш на колата:)

# 134
и на мен плажът в Дасия не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт