Отговори
# 45
1. Този мъж го виждаш само 5 дни в годината, т.е. не го виждаш през останалите 360 дни
2. На този мъж, когото не виждаш 360 дни в годината разказваш всяка дребна подробност за теб и децата ти - чак до номера на обувките им.
3. Този мъж, на който разказваш всяка подробност не ти споделя нищо за себе си. Той е толкова потаен, че ти дори не знаеш дали си пада по жени или по мъже

Предвид всичко изброено от мен смятам, че проблема не е той, а ти. И явно и той мисли така, щом те държи далеч от живота си. Защото звучиш, като някаква луда жена, която занимава с личния си живот някакъв чужд, почти непознат мъж. Извинявай, но мисля, че имаш проблем и трабва да си обърнеш внимание. Това нещо не е нормално

# 46
Абе, що не го кастрирате този най-добър приятел, че да си подсилите приятелството още повече?

# 47
Сега прочетох пак първия пост и нещо не схващам - какво значи, че
А. Хората го мислят за баща на децата ти, понеже знае всичко за тях, след като ти си имаш съпруг?
Б. Не можеш да осуетиш среща на този човек с децата ти?

Поне аз разбирам нещата така, че интерес има и към двете ти, или там колкото са, деца, което не звучи като гей-педофил, а повече ми звучи да те е харесвал, а ти да не си разбрала, но все пак да продължава да се мъчи да те загражда.
Подмятанките от мъжа и майка ти кога започнаха? Да не се притесняват, че този ще те разведе? Мярнах, че си питала в Татковци за еректилни проблеми преди 2 години, за същия човек, който сега ти е съпруг, ли става дума?

П.п. сега, и другите две мнения звучат тотална пързалка, ама знам ли, доста хора на 40+ не са от най...кхм, адекватните в тези теми.

# 48
В какво се изразява повишения му интерес към сина? Иска да го взима с него на горска хижа или какво?
Ако общуването им е пред всички, във вашия хол, не може да навреди на момчето и няма причина да се притесняваш.
Аз лично бих тълкувала общуване с дете пред родителите като желание на госта да се хареса на родителите. Може да очаква родителите да се радват на вниманието.
Или може гостът да се притеснява да си говори с теб пред мъжа ти и майка ти, например ако е видял някакви признаци на ревност или недоволство и затова да си говори неутрално с детето, докато цялата фамилия се е събрала и втренчила в него неодобрително.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 14:56 от Uncommon

# 49
Ако се виждаха всеки ден, може би щях да разбера, но в предвид, че се виждате толкова рядко - да подозрително е, да не коментираме, че иска да се види само с едното. Направо питай този приятел защо иска да го вижда? А и не виждам проблем и ти да присъстваш. Дори да беше обвързан пак е подозрително.

# 50
Къде пише, че само с едното иска да се вижда, изпуснала съм?

# 51
Притеснява ме интересът му към сина ми (13 г.), съпругът ми и майка ми също са обезпокоени. Казват, че докато приятелят ми няма връзка, все едно с мъж или жена, е по-добре да не се среща с детето (и аз съм там винаги, засега).

# 52
Някой пусна бомба посред нощите, написа си статията и изчезна. Чиста работа. Smiley

# 53
Отговор от авторката и допълнителни разяснения няма да получим сякаш. Дойде, подхвърли едни несвързани неща и ни остави да си съчиняваме сценарии на воля..

# 54
Притеснява ме интересът му към сина ми (13 г.), съпругът ми и майка ми също са обезпокоени. Казват, че докато приятелят ми няма връзка, все едно с мъж или жена, е по-добре да не се среща с детето (и аз съм там винаги, засега).
Да, именно. И не отговаря на въпроса ми.
А съпругът и майката забраняват ли да се вижда с другото дете?
Някой пусна бомба посред нощите, написа си статията и изчезна. Чиста работа. Smiley
Дай линк към статията Grinning

То беше ясно, че е хързулка някаква това. Като за полуимпотентното ново 50годишно гадже преди 3 години, което внезапно е опънало перфектна палатка.

# 55
Или вероятно като е прочела коментарите е осъзнала за какво иде реч. Може да й  е неудобно да отговаря. Можем само да гадаем.

# 56
Авторката има няколко стари и забавни мнения за тогавашното си гадже. Сценарият тук не ми се връзва и май определено си прави гаргара с нас.

# 57
  • София
Сега погледнах и аз старите мнения на авторката и ми стана интересно този с "охлюва" дали е съпругът й, някакво гадже или същият този приятел от чужбина.

# 58
Някой си прави експерименти или си пише курсова работа по психология. Или просто скука...

# 59
Мацка, с размери 90-60-90, която пръска ципове с поглед няма ли по-интересни неща за заваления.

Общи условия

Активация на акаунт