Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 639
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Оо, пускай жалба, въобще няма какво повече да чакаш...

# 586
Здравейте момичета,номер 26 от дамската номерация на дънки  на кое отговаря-С или М може би?

# 587
  • Beyond the stars
Здравейте момичета,номер 26 от дамската номерация на дънки  на кое отговаря-С или М може би?

С. 28 е по-към М.

# 588
  • София
О, 26 е S, а може и XS

# 589
А бе, реших този път с добро и с търпение. Звъннах им, пак всички оператори заети,..но върнаха обаждане, обещаха да видят точно моя случай какво става и да ме информират по-късно. Писали ми.

Ето го отговорът им, копиран:
"Здравейте,

Парите са преведени , но заради междунсроден превод ще сав идими  по-късно по сметката ви. Правим заппитване на коя дата са наредени , за да ви информирaме.

Поздрави,
Екипът на LC Waikiiki"

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 13:07 от *Камея

# 590
Вече не е необходимо да се чака с дни за международни преводи. За ден до два парите са по сметка. Явно някакъв друг проблем има.
Понеже прочетох, че първо трябва да заявя връщане през профила и влязох да видя процедурата. Много добро впечатление ми направи, че цялата поръчка е подробно описана. Липсващите артикули са обозначени не с дефект, а с "продуктът не е намерен". Сумата си е подробно описана кое от къде и колко, отстъпките и те. Ще пиша после и с връщането как се отразява и кога ще ми възстановяват сумата.

Няма да връщам. Намериха си нов собственик.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 15:42 от agnesana

# 591
# 592
Тъкмо получих и аз имейл за безплатна доставка два дни.

# 593
Сега остава да има и налични размери

# 594
Тъкмо исках да поръчам и не ми зареждат изображенията на продуктите... Все някакъв бъг ще има. Само при мен ли е?

# 595
На мен пък цената не ми харесва. НищЪ да плащам в рони Joy

# 596
  • София
Тъкмо исках да поръчам и не ми зареждат изображенията на продуктите... Все някакъв бъг ще има. Само при мен ли е?
При мен е същото. Няма картинки..... няма поръчка 🤨

# 597
При мен като избера мъже примерно, отгоре си избирам картинката с намалените продукти. Така имам изображение на дрехите. Обаче явно правят нещо по сайта, понеже асортимента е много малък ~ 50 артикула, и всичко е в рони. Ще чакаме.

# 598
При мен сайта работи.
Даже пуснах 2 якенца по 8.99лв

# 599
Хелуинските неща са в лева

Общи условия

Активация на акаунт