Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 978
  • 745
  •   2
Отговори
# 150
  • Пришълец
А за напускането на Ферит потвърдено ли е?

# 151
  • София
Готов за NBA

# 152
💫Привет!
Аквамарин, mi_si - разтопихте ме с думи и картинки! 🥰🤩
Керем получава награда в Сеул за ролята на Али от "Сърцето на града" - макар, че сте казвали, че той не си харесва този проект, аз го харесвам, защото чрез него открих Керем. Драмата ми беше наистина в повече, но таланта, харизмата и обаянието на Керем си беше там.🥰🤩❤️

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 22:36 от Ели-mama

# 153
  • София
Бамби и Керем в Бодрум, хванати за ръце.

# 154
  • София
Линде,
тази снимка не е от Бодрум, а от епизода в Анталия - сцената с водопада. Wink

# 155
Бамби и Керем в Бодрум, хванати за ръце.

Това е кадър от SCK , епизодът в Анталия, където са на водопада.

П.п. жива съм 😂 не ми остава време да пиша, защото малкия е с варицела и бая тежко я кара, но отминава вече , сега остава само да оцелея още 20-30 дни с двамата вкъщи 😂
Скрит текст:
Целувки от Варицелчо 😂

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 22:08 от mikipoli

# 156
  • София
Ханде на вълна "Оранжево"...

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 22:28 от БлагаВест

# 157
  • Кърджали
Мини, да оздравява бързо Варицелчо.

# 158
Мики, кураж, мила.. при мен и двамата (татко и малчо) са с ангина и като типични мъже само лежат. 🤯
Офтопик съм, но да си споделя болката. 😀

# 159
  • София
Мики,
какъв е нашарен! Чок татлъ детенце. Да го нацелуваш и бързо да минава, да забравя! Hug

Магия,
при вас вече не мина ли? Откога и таткото... Ех! С болен мъж вкъщи не се живее. Спомням си моя с 37 градуса и хрема: “Жена, умирам, никога не съм бил толкова зле.” Grinning

За да не съм офтопик, споделям едно клипче с нашите, което много харесвам:

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 22:37 от Бърборанка с розови очила

# 160
  • Пришълец
Мики, Магия, да оздравяват.🍀 Ама при вас пак почти едновременно се случват нещата - мъжете ви се прибраха един след друг, сега пък и двете обгрижвате болни. (Налбантова ако беше тук щеше да каже "нали са бъдещи свати" Joy Шегувам се). Да минава бързо.

Бърборанке, някои мъже са уникални Joy Joy Joy

# 161
По принцип мъжете когато боледуват искат да са центъра на вселената Stuck Out Tongue Winking Eye , но при мен е по лошият вариант - слава Богу почти не боледува , а и да го заболи нещо никога няма да каже ох . До тук добре , но освен ,че не казва ох , не вярва и на мен - дали е главоболие , грип , ангина или други оплакване , съчувствие - нула .Сигурно само на леген с кръв , счупени крайници или кома би повярвал Stuck Out Tongue Winking Eye , сега се смея , но понякога ми става много тъжно това неговото ''съпричастие '' , което се равнява само на лекарства от аптеката .
Така ,че гледайте си мъжете и не им се сърдете ,че се глезят , защото и вие като сте болни сигурно много ще ви гледат Heart
И малките мъже бързо да оздравяват Heart Eyes
Сори , беше офф топик , ама да си искажа болката Sweat Smile

# 162
Де да беше минало, захвърлих всичката работа, защото е пълна лудница. Ту единият иска чай, ту другия - зелена супа (да се разбира спаначена 😀) Малкият е по-добре, но за жалост и двамата са антибиотици...

И за Марги специално, красив пейзаж от любима сцена:

# 163
  • Пришълец
Ооо, как си знаеш, Магия. Благодаря, липсваха ми включванията ти с красивите пейзажи.

Тази разходка под дъжда, същинска есенна магия ми е наистина любима Heart

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 22:52 от Маргарита Н.

# 164
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Общи условия

Активация на акаунт