Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 988
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Башак
https://twitter.com/Sharon_sck/status/1399731065837608961?s=20

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 17:33 от sani1212

# 196
  • Пришълец

Ханде и Керем както пренесоха любовта извън снимачната площадка като нищо ще им хареса и мисълта да са родители. Sweat Smile
Смея се, но при една актриса преди около две години събитията в личен план и в сериала, който играеше се преплетоха леко. Сериална сватба, а два месеца по-късно реална с нейния си човек; героинята й бременна, не след дълго самата актриса потвърди, че е бременна. Обаче в сериала роди момиче, а в реала момче. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ели, Flowers Tulip Kissing Heart да ти е жив и здрав.

# 197
# 198
  • Пришълец
Харесах си един туит. Stuck Out Tongue Winking Eye
"Струва ми се, че на Ханде й пърхат пеперуди в стомаха през цялото време, сякаш вижда бъдещето си светло и ясно в този момент и не може да бъде по-щастлива".

# 199
  • София
Хайде! Дано!!! Както се казва - “от твоите уста в Божиите уши”. Пожелавам им го в близките година - две. Hug Heart

Харесах си един туит. Stuck Out Tongue Winking Eye
"Струва ми се, че на Ханде й пърхат пеперуди в стомаха през цялото време, сякаш вижда бъдещето си светло и ясно в този момент и не може да бъде по-щастлива".

# 200
Най-красивата Sparkling Heart

# 201
  • София
Явно аз нещо съм пропуснала и не мога да си обясня защо всички смятат ,че за раздялата е виновен Серкан. Не ми се иска,искам вината да е поделена и от двамата,тогава и връзката между тях подпомогната от детето им ще се изгради не драматично,а комично.Възможно е Серкан умишлено да е отпратил с тежки думи Еда за да не я натоварва със здравето си,но нали знаете ,няма да издържи и само след няколко дни под измислен предлог да я е потърсил и така да е стигнал до Италия.Еда която на моменти е опърничава ,обидена от неговите думи,да го е отпратила ,тъй като тя е намерила човек който я цени и тук в Италия ще си изгражда живота.Серкан да си е наложил повече да не я търси,защото както винаги е казвал Той е недостойния за нея.Тоес и двамата са виновни,и даже би изглеждало че неразбрания е Серкан,защото всички на които държи са го изоставяли,а Еда да не е оценила този му страх и да е неразбрала,че по неговите схващания той това и заслужава ,да е изоставен,не му казва за дъщеря им.С две думи-Лесно е да обичаш,но понякога е много трудно да го признаеш.Да идва вече 9,за да се завъртим отново във вихрушката на сериал, реал и мечти.

# 202
Валежът на дъжда ми напомня за теб, защото пада толкова силно, колкото аз си падaм по теб. 💙

# 203
Leddel, ако вината е споделена, това няма да оправдае Еда, че е скрила детето от Серкан. Тогава ще стане черна овца и заслужено ще понесе обвиненията, които ще й бъдат поставени. От тази гл.т. вероятно ще направят така, че Серкан да е сипал с големата лъжица на Еда, заради което тя не му е казала за Черешка.

Честит празник на тези от вас, които смятат, че 8 март е висока топка и не са дорасли за него 😆

# 204
  • Кърджали
Не помня, честирих ли първи юни на дечицата ви? Нека са усмихнати и всеки ден да е вълшебен.

Не съм особено активна напоследък, но нещо не ми остава време. Днеа пък бяхме на детски празник и концерт на вокалната група, в която пее щерката, а дребчо се радваше на кака си, която пее.
Мернах сторито на Керем с малката Мая. Бяха ми много сладки.

# 205
  • Плевен / София
Leddel, ако вината е споделена, това няма да оправдае Еда, че е скрила детето от Серкан. Тогава ще стане черна овца и заслужено ще понесе обвиненията, които ще й бъдат поставени. От тази гл.т. вероятно ще направят така, че Серкан да е сипал с големата лъжица на Еда, заради което тя не му е казала за Черешка.

Честит празник на тези от вас, които смятат, че 8 март е висока топка и не са дорасли за него 😆
Моят син, който септември ще навърши 22 години, днес ми заяви, че вечерта ще е на купон за деня на детето...така, че аз трябва да съм дорасла и празнувам на 8 март...
Я тоже....

# 206
Намерих "кусур" на Ханде. В тези сандали стъпалата и са потресаващо ужасни Grinning

# 207
  • Пришълец

...
😆 Това наистина беше добро. Разпознах се.

# 208
  • София
Според мен са си окей. Ханде е висока жена, има дълги крака и съм забелязала, че стъпалото й е дълго, но тънко. Вероятно носи 38, 39 номер обувки поне. Сега е доста слаба и краката й са по-кокалести. При слабите и жилави хора е така (говоря от личен опит). Вени, кости, всичко изпъква, когато си слаб и има напрежение. Понеже сандалите са на ток, вероятно не са й особено удобни и си личи, че при стъпалата има напрежение. Отделно снимката е леко издължена. Ето ви още една моя Монк черта - имам мания към стъпала. Първо, много мразя стъпала. Изпитвам ужас от боси крака. Особено от некрасиви стъпала. Неподдържани и т.н. Не питайте какво ми е лятото на морето или в салона, където ходя на маникюр и педикюр. Поне ММ се забавлява много с мен. Grinning Та, това е едно от нещата, които много гледам в хората. Ръцете, стъпалата, ноктите. Много държа на красиви ръце, нокти и стъпала. Grinning Така че Ханде съм я огледала, както и Керем, разбира се. Направило ми е впечатление, че Ханде има красиви ръце и крака, малко кокалести, защото е слаба, но има хубава плочка и на ръцете, и на краката. Wink
Скрит текст:
Намерих "кусур" на Ханде. В тези сандали стъпалата и са потресаващо ужасни Grinning

Сега си препрочитам този пост и припадам от смях. Надявам се и вие! Joy

# 209

Общи условия

Активация на акаунт