Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 699
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
https://www.gecce.com/fotogaleri-hande-ercelden-kerem-bursine-su … priz-yandin-sen/1

Имам проблем с нета, след като двама работят от дома и ми е трудно да публикувам. В статията се казва, че Ханде е организирала партито за Керем и тя му е залепила тортата на лицето. Отговора му е бил " Изгоря".
Сънена Ханде, надявам се не спи с шапка и чорапи, свеж Керем , ако той снима и я докарал на фокус, значи неговия не е замъглен.

ЧРД, на малкия голям мъж! Birthday

# 376
  • София
Кухнята на Ханде в любимият и син цвят...

# 377
  • Плевен / София
Керем много от рано почнал да празнува, със сигурност са го изненадали 😂

Днес моят Варицелчо става на 4! Нямаме торта още, чакам довечера да дойде, но ще бъде нещо такова 😂 Почерпете се!

Скрит текст:

От сърце му пожелавам да е здрав, умерено палав...все пак момче е Kissing Heart и да върви смело напред сбъдвайки мечтите си...Малки и големи...
За мама...
Скрит текст:

# 378
  • София
Бамби си има принципи. Любовта е само в петък... "love on friday"    

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 15:44 от БлагаВест

# 379
Поли Hug , да е жив и здрав малкият палавник Flowers Hibiscus - надявам се сте му подарили всичко , което е пожелал Grinning Flowers Four Leaf Clover Nature Sunny

И аз съм забелязала,че в Турция , противно на нас празнуват с ден -два предварително РД . Чудесно е ,че в сравнение с миналата година Керем е толкова щастлив - пожелавам на всяка от нас такова щастие ( независимо от какво ще дойде Heart)
Ханде сигурно вече си е получила ''наказанието '' Stuck Out Tongue Winking Eye
Заразих се от вас с едно огромно нетърпение за епизода , много се надявам да ни изненадат още по-приятно от колкото очаквахме .

# 380
  • София
Минавам набързо, за да честитя празника на Мики - да ти е живо и здраво момчето, да расте щастлив и безгрижен! Birthday

Днес е 03.06 и трябва да посочим снимка, свързана с работата на Керем. Избирам да споделя кадър от нашия сериал по няколко причини:
1) Първо, с ролята на Серкан открих Керем. Серкан винаги ще ми е на сърце. Въпреки че е противоречив образ, безчувствен робот и има много трески за дялане, Серкан е многопластов герой, който освен че ми влезе под кожата, разкри пред мен актьорския потенциал на Керем.
2) Това е кадър, в който виждам повече Керем отколкото Серкан, но сцената ми е много любима, защото всички герои бяха толкова щастливи, безгрижни, забавляващи се като деца в снега.
3) Този проект ще си остане любимият ми проект на Керем, който го запозна и събра с Ханде Ерчел. Тя също ми стана любимка. А двамата заедно са любимата ми двойка.

# 381
  • Плевен / София

Днес е 03.06 и трябва да посочим снимка, свързана с работата на Керем.
Моята е тази ....От Великолепният тандем....Първият сериал, в който гледах Керем....

# 382
Мики весел и щур празник на рожденника BirthdayBalloonTada да ти е жив и здрав и много да те радва но и малко да те ядосва защото иначе ще ти е скучно Wink  
Стори на Керем

от сета

# 383
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Мила Мики, Sparkling Heart Честит Рожден Ден на мъничкия ти сладкиш! Много здраве, радост, успехи в училище и в игрите, незабривимо детство с безброй сбъднати мечти му пожелавам от все сърце! Винаги много да те радва и да се гордееш с него! Бързо да оздравява, за да е отново палав и щастлив!

Много се забавлявах на снимките и видеото от партито на Керем на сета! Най-много съм щастлива от радостта, обичта и смеха, с които са пълни очите на Ханде и Керем! Винаги да бъдат така!

Фили, Sparkling Heart дай Боже, всекиму такова наказание! Joy

Днес, 03.06.2021 е Ден 6-ти от Туитър предизвикателството, свързано с рождения ден на Керем - снимка, свързана с работата му.

Избирам снимка от първия сериал, който гледах с Керем - "В очакване на слънцето":

Изминаха години, но прекрасното първо впечатление, с което останах за Керем Бюрсин, никога не се промени!

Харесва ми, че Бро и Гости, Sparkling Heart избираме снимки от различни сериали. Сигурна съм, че Алекс и Диди Sparkling Heart ще добавят от "Въпрос на чест".

# 384
# 385
# 386
Стара/нова

Ханде стори
https://twitter.com/SenCalKapimiBr/status/1400426142386081800?s=20

Керем стори

Неслихан стори

Елчцин стори
https://twitter.com/SenCalKapimiBr/status/1400427118975143939?s=20

Алиджан

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 15:30 от sani1212

# 387
  • Бургас
Може ли Аз, може ли Аз....... Wink

"Въпрос на чест"

Тази ще я познаете!

Честити празници на всеки, който нещо празнува!!!!!!!!!!!!!!!

ГУШ!

# 388
  • Пришълец
А от мен един вампир Heart

# 389
Ах,Керем Керем мога да пиша до безкрай за него.....
Споделям точно тези снимки ,защото те са първият ми сблъсък с него в “очакване на слънцето”.
От тогава следя кариерата му и знаех ,че тепърва най-доброто за него предстои.

А любимият ми проект с него е 100% “Почукай на вратата ми.”
А в комбинация с Ханде са моите любимци🧿🧿
Пожелавам му любовта им със Ханде да прерасне в една здрава връзка,защото и двамата го заслужават.
.Толкова са ми на сърце ,че когато те са щастливи и аз съм ,ако те са нещастни и аз ще съм. ❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт