Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 700
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Радвам се, че гледаш от забавната страна на нещата и не ги приемаш твърде лично, Фили. На това се смея : "Самата Ханде каза,че се е готвила за ролята на Еда и то си личи .А сега ще я обучава Керем" Joy
Иначе различните очи убедила съм, че виждат различно. Повечето хора я харесват и казват, че е добра актриса, но на мен Неслихан не ми въздейства по никакъв начин и след няколко неуспешни опита да загледам нещо с нея, сериалите й просто ги пропускам.
За Ханде съм съгласна, че има още какво да учи. Но това се отнася и за най-добрите - винаги може повече.

Мира, ти май следиш изявите и на Ханде, и на Керем отпреди?! За Керем пост 336 и 338 ми направиха впечатление Open Mouth

Марги, Sparkling Heart много харесвам Ханде и Керем от сериалите им, които ги направиха известни:

Керем от 2013 - 2014 г. от "В очакване на слънцето", където изигра блестящо героя си Керем Сайер и си партнираше с Ханде Доандемир. Оттогава следя актьорската му кариера и съм му върл фен.

Ханде за първи път видях в "Дъщерите на Гюнеш" през 2015 - 2016 г. Героинята ѝ Селин, заедно с Али, изигран от Толга Саръташ ми бяха любимата екранна двойка в сериала и ме залепваха за екрана, така като се случи и със следващите ѝ сериали. Само "Черната перла" от нейните не съм гледала.

Двамата с Керем изгряха в сериали за тийнейджъри, които горещо препоръчвам на всички мами. Можем да вземем безплатни уроци по психология и как да се държим с подрастващите от там. Имаше много житейски мъдрости, които ме впечатлиха.

Ще се изненадате колко много общи неща имат Ханде и Керем:

1. Изгряват в сериали за тийнейджъри, в заглавието на които има "слънце".

2. Двамата имат по 5 сериала преди да играят заедно в "Почукай на вратата ми".
Ханде:
1. "Дъщерите на Гюнеш" - 2015-2016 г. с 39 серии - драма.
2. "Любовта не разбира от думи" - 2016-2017 г. с 31 серии - комедия.
3. "Черната перла" - 2017-2018 с 20 серии - драма.
4. "Халка" - 2019 г. с 19 серии - криминално - мафиотска.
5. "Азизе" - 2019 г. с 6 серии - драма с криминално - мафиотски елементи в сюжета.

Керем:
1. "В очакване на слънцето" - 2013-2014 г. с 54 серии - драма.
2. "Въпрос на чест" - 2014-2015 с 26 серии - драма.
3. "Сърцето на града" - 2017 г. - с 20 серии - драма.
4. "Неживите" - 2018 г. - с 8 серии - вампирска сага.
5. "Великолепен тандем" - 2018-2019 г. с 12 серии - криминале.

Комедията "Любовта не разбира от думи" вече се излъчва за трети път по "Диема Фемили". Иначе "Ханде има много да учи". Телевизиите, обаче, които излъчват нейните сериали имат друго мнение по въпроса, докато си инкасират приходите от реклами. Наистина въпрос на гледна точка, Фили. Sparkling Heart Може би, приемам твърде лично незаслужената критика към актриса, която ценя високо и безкрайно много уважавам. Винаги съм си мислела, че повечето критики към нея са породени от завист заради международния ѝ успех. Ханде стана толкова популярна след като сериалите ѝ бяха излъчени зад граница. Броят на последователите ѝ в Инстаграм говори сам по себе си. Ханде има почти 22 милиона последователи, Неслихан - на половината - 11.8 милиона. Пожелавам и на двете актриси много здраве, лично щастие и успехи в кариерата!

3. В личен план - Керем започва връзка със Серенай, която се разделя с Чачо докато участва в "Кварталът на богатите" през 2015 г. Срещат се в реклама на "Мави". Разделят се през 2019 г.

Ханде имаше връзка с певеца Мурат Далкълъч от края на 2017 г. след развода му с Мерве Болуур. След едно прекъсване през 2018 г., възобновиха отношенията си до лятото на 2020 г.

Ханде и Керем имат сериозно отношение към сърдечните си трепети и след кризата в предишните любови са научили много от житейските уроци. Това ме навежда на мисълта, че този път нещата са специални за тях и много скъпоценни.

Али, Sparkling Heart Ханде има остатъци от тортата на Керем по нослето и май с тях си е останала.

midnight__sun и Линде, Sparkling Heart много хубави паралели. Каква невероятна сила е любовта!

Ще чакаме още хубави снимки с нашите любимци от предстоящия рожден ден на Керем и от следващите серии. Как не ми се иска тази хубава приказка да има край!

# 361
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с усмивки и настроение. Wink
Нашите започват да се отпускат пред хора Wink

Gift Heart

Heart Eyes

# 362
  • Пришълец
Скрит текст:
Радвам се, че гледаш от забавната страна на нещата и не ги приемаш твърде лично, Фили. На това се смея : "Самата Ханде каза,че се е готвила за ролята на Еда и то си личи .А сега ще я обучава Керем" Joy
Иначе различните очи убедила съм, че виждат различно. Повечето хора я харесват и казват, че е добра актриса, но на мен Неслихан не ми въздейства по никакъв начин и след няколко неуспешни опита да загледам нещо с нея, сериалите й просто ги пропускам.
За Ханде съм съгласна, че има още какво да учи. Но това се отнася и за най-добрите - винаги може повече.

Мира, ти май следиш изявите и на Ханде, и на Керем отпреди?! За Керем пост 336 и 338 ми направиха впечатление Open Mouth

Марги, Sparkling Heart много харесвам Ханде и Керем от сериалите им, които ги направиха известни:

Скрит текст:
Керем от 2013 - 2014 г. от "В очакване на слънцето", където изигра блестящо героя си Керем Сайер и си партнираше с Ханде Доандемир. Оттогава следя актьорската му кариера и съм му върл фен.

Ханде за първи път видях в "Дъщерите на Гюнеш" през 2015 - 2016 г. Героинята ѝ Селин, заедно с Али, изигран от Толга Саръташ ми бяха любимата екранна двойка в сериала и ме залепваха за екрана, така като се случи и със следващите ѝ сериали. Само "Черната перла" от нейните не съм гледала.

Двамата с Керем изгряха в сериали за тийнейджъри, които горещо препоръчвам на всички мами. Можем да вземем безплатни уроци по психология и как да се държим с подрастващите от там. Имаше много житейски мъдрости, които ме впечатлиха.

Ще се изненадате колко много общи неща имат Ханде и Керем:

1. Изгряват в сериали за тийнейджъри, в заглавието на които има "слънце".

2. Двамата имат по 5 сериала преди да играят заедно в "Почукай на вратата ми".
Ханде:
1. "Дъщерите на Гюнеш" - 2015-2016 г. с 39 серии - драма.
2. "Любовта не разбира от думи" - 2016-2017 г. с 31 серии - комедия.
3. "Черната перла" - 2017-2018 с 20 серии - драма.
4. "Халка" - 2019 г. с 19 серии - криминално - мафиотска.
5. "Азизе" - 2019 г. с 6 серии - драма с криминално - мафиотски елементи в сюжета.

Керем:
1. "В очакване на слънцето" - 2013-2014 г. с 54 серии - драма.
2. "Въпрос на чест" - 2014-2015 с 26 серии - драма.
3. "Сърцето на града" - 2017 г. - с 20 серии - драма.
4. "Неживите" - 2018 г. - с 8 серии - вампирска сага.
5. "Великолепен тандем" - 2018-2019 г. с 12 серии - криминале.

Комедията "Любовта не разбира от думи" вече се излъчва за трети път по "Диема Фемили". Иначе "Ханде има много да учи". Телевизиите, обаче, които излъчват нейните сериали имат друго мнение по въпроса, докато си инкасират приходите от реклами. Наистина въпрос на гледна точка, Фили. Sparkling Heart Може би, приемам твърде лично незаслужената критика към актриса, която ценя високо и безкрайно много уважавам. Винаги съм си мислела, че повечето критики към нея са породени от завист заради международния ѝ успех. Ханде стана толкова популярна след като сериалите ѝ бяха излъчени зад граница. Броят на последователите ѝ в Инстаграм говори сам по себе си. Ханде има почти 22 милиона последователи, Неслихан - на половината - 11.8 милиона. Пожелавам и на двете актриси много здраве, лично щастие и успехи в кариерата!

3. В личен план - Керем започва връзка със Серенай, която се разделя с Чачо докато участва в "Кварталът на богатите" през 2015 г. Срещат се в реклама на "Мави". Разделят се през 2019 г.

Ханде имаше връзка с певеца Мурат Далкълъч от края на 2017 г. след развода му с Мерве Болуур. След едно прекъсване през 2018 г., възобновиха отношенията си до лятото на 2020 г.

Ханде и Керем имат сериозно отношение към сърдечните си трепети и след кризата в предишните любови са научили много от житейските уроци. Това ме навежда на мисълта, че този път нещата са специални за тях и много скъпоценни.

Али, Sparkling Heart Ханде има остатъци от тортата на Керем по нослето и май с тях си е останала.

midnight__sun и Линде, Sparkling Heart много хубави паралели. Каква невероятна сила е любовта!

Ще чакаме още хубави снимки с нашите любимци от предстоящия рожден ден на Керем и от следващите серии. Как не ми се иска тази хубава приказка да има край!
Леле, Open Mouth ходеща Уикипедия си ти. Изредила си сериалите им в хронологичен ред, навярно знаеш и за рекламите, наградите получени през годините... Приятно изненадана съм, признавам.

# 363
Добро утро

Стори на Керем

фрага

Гюнфер това е от миналата година

Ханде

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 11:40 от sani1212

# 364
Керем много от рано почнал да празнува, със сигурност са го изненадали 😂

Днес моят Варицелчо става на 4! Нямаме торта още, чакам довечера да дойде, но ще бъде нещо такова 😂 Почерпете се!

Скрит текст:

# 365
Ханде:История за събуждане в любимото кътче на къщатата ми

# 366
Мики,честит рожден ден на порасналото ти момче!Да бъде много здрав,много весел,игрив,любопитен и любознателен!Да има много и истински приятели HeartHeartHeart

Хубаво парти са си спретнали и явно са празнували отсега до късно като гледам снимките на Ханде GrinningKissing Heart

# 367
Хаха, проекта на новата ни кухня е същият като тази на Ханде🤯
Прекрасни са на снимките и видеата от снощи.

# 368
Мики, Честит Рожден Ден и от мен на малкия сладур!

Да е жив и здрав, много щастливо детство и щастлива звездичка да го следва в живота му Hug
Влюбеното  Бамби Heart Eyes

# 369
  • Пришълец
Много здраве и безгрижно детство на момченцето ти, Мики Blue Heart

П.П. аз сигурно съм единственият човек, който не си пада по подобни изненади и празненства по случай рождени дни Rolling Eyes Joy

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 12:14 от Маргарита Н.

# 370
  • Кърджали
Мики, жив и здрав да ти е малкият юнак! Да са весели дните му, пълни с весели игри и щуротии с добри приятели!

# 371
  • София
Поли, да ти е живо и здраво това сладко пумпалче. Много радост да ти носи. Нека да има едно прекрасно и щастливо детство.     

Нашето красиво, влюбено момиче.  Фотографа рано сутринта е другият влюбен, рожденика Керем.   

# 372
# 373
Какъв по-хубав подарък - любимата жена да оближе тортата от лицето ти 😆
Ама и ръката й е така собственически около врата му... 🥴
Честит празник на Мики и нейната малка пъпчица 😏🥴

# 374
Иска ми се ти да беше тук или аз да бях там, или да бяхме заедно където и да е..

Общи условия

Активация на акаунт