Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 649
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Купонът не спира вече трети ден. Керем не вярвам да е имал такъв рожден ден.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 18:33 от БлагаВест

# 496
По случай рождения ден на Керем среща с приятели.
Пожелавам му да е много здрав много професионални проекти и да е многоооо щастлив с любимата си Ханде.

А това е новоизлязла снимка от фотосесията им за списание HELOW  на тази снимка Ханде е поздравила любимия си. Аз си мисля че още от тогава те са били двойка.

# 497
Приятел на Керем е казал, че днес за него е двоен празник. Освен рожден ден, празнуват и 8 месеца с Ханде, като двойка Wink

Sparkling Heart

# 498
Момчето, което очакваше слънцето, срещна дъщерята на слънцето! Sparkling Heart

Ханде:
Stay close to people who feel like sunshine ✨
Happy birthday to the funniest part of my life ,so lucky to have you 🤟🏻🤍
Стойте близо до хора, които чувствате като слънце ✨
Честит рожден ден на най-забавната част от живота ми, толкова съм щастлива, че те имам 🤟🏻🤍

Керем:
MY SUNSHINE Heart🙏🏻
МОЯТА СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА Heart 🙏🏻

Днес започнах пожеланието си към Керем с: Бъди все така слънчев, чаровен и прекрасен!

Безкрайно много съм щастлива заради Ханде и Керем! Страхотни са! Пу, пу, да не им е уроки!

Пожелавам ви, мили момичета, да намерите вашите слънца, които да греят и топлят душите ви! Sparkling Heart

mi_si, Sparkling Heart това означава, че връзката им е започнала на 4-ти октомври 2020 г.

Ханде организира купона за предварителния рожден ден на Керем с нейните приятели, а днес празнуват с приятелите на Керем. Предполагам, че съвсем скоро компанията значително ще се увеличи като се смесят приятелите и станат общи.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 18:54 от Mira07

# 499
# 500
✨Ох, изпарих се като капчица роса в юлско утро!!!💝
Прекрасен рожденик, прекрасни влюбени!

Много се радвам на щастието им, и нека да продължи! 🥰🥰
Имам да наваксвам още страници назад, но докъдето съм стигнала, да си кажа: Мира и Марги, съгласна съм с вас за Неслихан( нещо не можа да ме грабне тази актриса, не съм си казвала мнението досега, за да не засегна някой, защото знам, че има много фенове! Но различни очи, различно гледат! Не можах да се прехласна нито по изпълнението й, нито по гласа й - напротив, неприятни са ми и престорени! Няколко пъти се насилвах да гледам нещо, ама не ми се получи...)
За мама Неслихан/Айдан - как го е взела под крилото си Керем, одобрявам 🙃; снимката, споделена от Ханде 🔥🔥🔥🔥🔥, отговорът на Керем 🔥🔥🔥🔥🔥
💗💗😍😍
Прекрасна вечер ! Да ходя да си дочета! 🙂

# 501
  • София
Мира, аз горе долу от тогава вече съм ги заподозряла. Много нишани ми подаваха без да се усетят. 
Тогава някъде за първи път се включи и майка му на Керем. Беше изпратила едно гласово съобщение към Ханде да го стопира с неговото F..k.  Тогава съвсем ми светна лампичката. Започнах много внимателно да ги наблюдавам при всеки техен лайф. Колкото и да се опитваха да се крият личеше им, че не са само най-обикновени приятели. Радвам им се, като на най-близки мои приятели. Вътрешно много исках да се развие тази тяхна връзка. Защото виждах, че двамата са много сходни души. Сега само мога да им пожелая да продължават да се обичат. Да се поддържат и да гледат в една посока.

Ето я и дългоочакваната торта на самият рожден ден!
Красив Керем! Влюбен и много щастлив! Какво ли ще си пожелае преди да духне свещичките?

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 19:32 от БлагаВест

# 502
Линде, Sparkling Heart по същия начин бях заподозряла Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит, когато гледах "Чучулигата". То не бяха погледи, усмивки - пред и зад камера, млади, много чаровни и красиви, точно като нашите влюбени гълъбчета.

Тук има още едни интересни съвпадения. Една от първите роли на Ханде Ерчел е в "Чучулигата". Керем и Бурак направиха страхотен филм - „Да жертваш себе си” - много ми хареса, въпреки че беше за ужасите от войната в Сирия.

Днес, на 4-ти юни, Фахрие Евджен също има рожден ден - става на 35 години! Серхат Шен, който е гримьор и приятел на Ханде, поздрави Фахрие с много хубаво видео:

https://www.instagram.com/p/CPsQQZHpLE1/

Та както познах за семейство Йозчивит, така ми се струва, че ще позная и за семейство Бюрсин!

# 503
  • Кърджали
Lipton също поздравяват Керем за рождения му ден
https://twitter.com/ellena_krizvaar/status/1400851294508793860?s=19

# 504
  • София
Привет!
Прочетох един превод на първото изречение на посланието на Ханде - Стойте близо до хора, които ви карат да блестите!
Много ми хареса...

# 505
  • София
Линде, Sparkling Heart по същия начин бях заподозряла Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит, когато гледах "Чучулигата". То не бяха погледи, усмивки - пред и зад камера, млади, много чаровни и красиви, точно като нашите влюбени гълъбчета.

Тук има още едни интересни съвпадения. Една от първите роли на Ханде Ерчел е в "Чучулигата". Керем и Бурак направиха страхотен филм - „Да жертваш себе си” - много ми хареса, въпреки че беше за ужасите от войната в Сирия.

Днес, на 4-ти юни, Фахрие Евджен също има рожден ден - става на 35 години! Серхат Шен, който е гримьор и приятел на Ханде, поздрави Фахрие с много хубаво видео:

https://www.instagram.com/p/CPsQQZHpLE1/

Та както познах за семейство Йозчивит, така ми се струва, че ще позная и за семейство Бюрсин!
Мира, ние с теб бяхме едни от малцината, които нито за миг не се поддадохме на съмнения, относно тяхната любов. Твърдо, до последно си отстоявахме мненията.
На Фахрие също честит рожден ден. Наистина и те с Бурак започнаха като екранна двойка.

А феновете са неуморни. Веднага направиха паралел между двата рождени дни на Керем. А като гледам тези снимки на това красиво и много добро момче от миналата и от тази година няма как да не ми стане мъчно. Колко самота е изписана на лицето му на 04.06.2020г. А тези дни усмивката му от 24 карата не слиза от неговото лице.
Та като правим паралели, нека да им пожелаем на ХанКер да следват житейският път на Фахрие и Бурак. Да се съберат, да имат деца и да бъдат едно много щастливо семейство.

# 506
Момичета ,  водя ви един малък чаровник!☺❤💋 Какво сладко момченце е бил Керем !

И сега вече един  харизматичен мъж и талантлив актьор  ❤

Днес с двоен празник - 34 рожден ден   и  8 месеца като двойка Ханде и Керем.....

# 507
Голямо вълнение, все едно сме си първи приятелчета и е близък на семейството ... Wink

Sparkling Heart

Wink
"Каквато сестрата, такава и жената ...."

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 20:29 от mi_si

# 508
  • София
Поздрав от Анъл!

Happy birthday brother, i love you so much, you're the man!
Честит рожден ден братко, много те обичам, ти си човекът!

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1400855500594483202

# 509

Общи условия

Активация на акаунт