Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 641
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Наистина много хубави и интересни снимки на Ханде , а тя си е хубава навсякъде Grinning
И аз съм любопитна за интервюто .
Аз все твърдях ,че историята им е започнала от ноември ( не знам защо , може би заради лайфовете ) , чу се ,че било от началото на октомври . Кои епизоди на вратата бяха от октомври ? Знае ли някой ?
Фили тези снимки Ханде беше качила на 04.10.2020г. Предполагаме, че тогава официално са започнали връзката си. Много коментари имаше тогава, много съмнения и догатки. На снимките се виждат две чаши. Ханде щастливо танцува, а в профила беше качила едно слънце... Сега след като приятел на Керем е казал, че на 04.06.2021г. Керем има двоен празник, вече почти е сигурно, че това е датата на началото на тяхната любов.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 00:15 от БлагаВест

# 571
Цитат
Аз все твърдях ,че историята им е започнала от ноември ( не знам защо , може би заради лайфовете ) , чу се ,че било от началото на октомври . Кои епизоди на вратата бяха от октомври ? Знае ли някой ?
Пердетата (на Налбантова) са били вече заснети. Joy

# 572
Много сладка аналогия с мама, тати и щерка:

https://twitter.com/nocontextchery/status/1398023552591405062

Katya_I, Sparkling Heart точно за пердетата на Налбантова Sparkling Heart са тренирали! Те са в края на 13-ти епизод. Значи, би трябвало всичко при тях да е започнало по време на снимките на 13-ти фатален епизод!

На мен много ми върви на 13-ти! Дано и на тях!

Мила Алекс, Sparkling Heart Честит празник - Световния ден на околната среда! Дано всички еколози по света да помогнат да възстановим красивата природа на нашата планета!

Ханде отбеляза този ден в Инстаграм и в Туитър:

https://www.instagram.com/stories/handemiyy/2589555274604056463/

https://www.instagram.com/p/CPugb6_nh4p/

Текстът към посланието е: "За да оставим по-чист и по-подходящ за живеене свят на бъдещите поколения, ние отдаваме значение на устойчивостта и защитаваме природата на утрешния ден от днес.
Честит Световен ден на околната среда!"

https://twitter.com/HandeErcel/status/1401141680036777984

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 00:26 от Mira07

# 573
  • София
Тя е перфектна!  Ханде заслужава да бъде на корицата на "VOGUE"...

Милиони мъже могат само да завиждат на Керем...

Прекрасен фенски плакат:  "Кралицата на сърцата..."
Бих допълнила: На разбитите мъжки сърца...

Е, то бива, бива, ама може ли такава красота? Това момиче, ако живееше в САЩ, досега да е направила невероятна кариера в рекламния бизнес. Наистина, тя гони световните красавици. А в действителност няма грам величие, надменност, възгордяване. Съвсем земно и естествено момиче. Дано да се съхрани такава, каквато е сега.  

А Керем, в профила са в Инстаграма благодари на всички за прекрасните пожелания, за картичките, за подаръците и цветята, които е получил за рожденият си ден.

https://www.instagram.com/stories/thebursin/2589571434728908970/

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 00:05 от БлагаВест

# 574
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

Wink

# 575
  • Пришълец

Добър ден Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

# 576
Здравейте весел слънчев ден момичета 🌸🌼🌺💜

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 11:30 от sani1212

# 577
Най-накрая и аз успях да се включа.HeartSmileFlowers Hibiscus
                           Блага вест и Мира 07, аз също бях от тези, които беше сигурна, че Ханде и Керем имат
                           връзка. Даже отдавна преди няколко месеца публикувах пост, че Нашичките вече са
                           гаджета, по моя преценка от месец ноември или в краен случай м. декември м.г. Ами то
                           беше ясно отвсякъде, любовта и ревността не могат да се скрият. Винаги съм гледала
                           очите, които са лицето на душата. Даже се очудвах на Марги и някои други Момичета, които
                           се съмняваха в тази връзка. За мен беше ясно от самото начало, че тук ще става нещо, но
                           не можех да преценя кога ще се случи. Разбира се ние сме различни, с различни възприятия
                           и виждания, но това не е важно, важното е , че се откриха и разпознаха и са много щастливи.
                           Много се радвам за тях, те го заслужават. Дано нещата продължат в този дух и да бъдат
                           цял живот заедно. Аз си го следя Керем отдавна, като излезе информация за него и Серенай
                           въобще не можах да ги възприема заедно, до последно си мислех, че ще се разделят и то така
                           и стана. Четох едно интервю на Керем при рускините след раздялата, в което Керем каза, че
                           това било грешка. Ами и аз какви ви ги пиша все едно съм дърта свекърва и мен ще питат.
                            Много харесах Серенай в "Квартала на богатите", но това е друго.Като чета сега Серенай с
                            какви Дрътльовци се занимава, такова младо и хубаво Момиче, явно има други приоритети.
                            Като си спомня реакциите ви преди месец, че сериала излиза във ваканция, а сега ето вре-
                            мето мина и ето я срядата и пак се подреждаме в киносалона.

Един хубав слънчев ден ви пожелавам и събирайте сили за сряда, че ще имаме нужда,
                            имаме много въпроси.Flowers Hibiscus

# 578
Уверената жена е красива жена.

# 579
# 580
  • Пришълец

Просто прекрасни Heart

# 581
Утре ще ни пуснат снимки и озет Wink

# 582
Година разлика Blue Heart

Всeки, който работи с нея е останал очарован. Simple Smile