Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 644
  • 745
  •   1
Отговори
# 555

Ей така съм. Satisfied
Керем Бей да ме извинява, много го обичам, но Бамби... Purple Heart

# 556
Той и Керем ще е така .....

... при тази гледка Heart Eyes

# 557
Той и Керем ще е така .....

... при тази гледка Heart Eyes
Скрит текст:

Satisfied

# 558
Ханде на стори😍

Снимките за Vogue са невероятни, както винаги Ханде е прекрасна. Интересно ми е да прочета и интервюто, но все още не го намирам никъде.🤗
Очаквам с нетърпение и фотосесията с Гамзе(мисля, че и Мави участва). Сигурна съм, че и там снимките ще са повече от страхотни! А и все пак концепцията е семейна, та ми е любопитно как се е получила.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 17:45 от Анонимен

# 559
Горещо лято с още по гореща Ханде. Да му мисли феминиста Керем. Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.gecce.com/fotogaleri-yasemin-ozilhandan-kerem-bursin … urpriz-dogum-gunu

Ясемин Йозилхан е ораганизирала вчерашното парти на Керем. Приятеля си е приятел.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 18:05 от Slawena

# 560
  • София
А днес вече по-лежерно. В семейна обстановка.  Малката Мави е на гости при леля Ханде и чичо Керем.

По традиция в дома на Керем винаги има сливи. И то с килограми.   

А най-хубавата игра е с кучето. Особено, когато то разрешава да му връзват ушите на фльонга.

# 561
Sparkling Heart

Мноооооооого е права Ханде... Керем с тази рижава коса и усмивка като малък прилича точно на слънце... Nature Sunny А сега в комплект със слънчевото му, закачливо и игриво поведение наистина огрява и сгрява всички наоколо.. Естествено специалното място и топлината на неговата прегръдка са запазени само за неговата AMAZING WOMAN...Sparkling Heart

# 562
"В ново интервю за списание Vogue, Hande Erçel ще разкаже за връзката си с Керем Бюрсин" Revolving Hearts

# 563
Линде Hug , и аз видях как Мави мародерства горкото Ноче Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Тези кучета май са общи на сестрите Grinning , а хулиганката като ги добара  жална им майка Sweat

# 564
  • София
С огромен интерес очаквам интервюто на Ханде. Интересно ми е какво ще разкаже.
Цитат
"В ново интервю за списание Vogue, Hande Erçel ще разкаже за връзката си с Керем Бюрсин"

Сетих се как през зимата един "жълт" журналист пусна клюката за връзка на Ханде с Мурат Акдоган. Сега, след като вече всичко излезе на открито, този жълтурко с какви очи още продължава да се изявява като журналист. На Ханде и на Керем им свалям шапка. С какво търпение устояха на атаките. Аз бях на 100% убедена, че това е "фейк" новина. Но имаше много хора, които повярваха. Нито Ханде, нито Мурат А. си наприваха труда да  отговарят на журналистическите въпроси. То беше канонада всеки ден по вестниците и списанията. Твърдяха че са заедно, но така и никой не извади доказателство. Как успя това момиче да запази спокойствие. Добре, че Керем не са хвана на въдицата. Такива измислени клевети, като нищо могат да развалят една връзка. Явно Керем достатъчно добре познава Ханде и й вярва.

Ето го новият персонаж, който влиза във втория сезон. Казват, че вече са направили първите снимки с Ханде. В Туитър, фенове които са го гледали в други сериали твърдят, че бил добър.

# 565
"В ново интервю за списание Vogue, Hande Erçel ще разкаже за връзката си с Керем Бюрсин" Revolving Hearts

Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Каква невероятна красивица е Ханде Ерчел! Навремето имаше няколко такива актриси, чиито имена цял свят произнасяше с благоговение - Джина Лолобриджида, София Лорен, Бриджит Бардо, Орнела Мути, Клаудия Кардинале, Катрин Деньов и Моника Белучи.

Като гледам снимките на Ханде за Vogue си спомних, че тя има през 2012 г. участие в конкурса „Miss Civilization of the World“, проведен в Баку, където заема второ място в света. Красивица от световна класа!

На мен също ми е много интересно mi_si, Линде, O.A, midnight__sun и всички, които днес сте коментирали фотосесията на Ханде, Sparkling Heart какво ще съдържа интервюто!

Линде, Sparkling Heart днес е семейното празнуване на рождения ден на Керем - майка му и семейството на Ханде. Няма да ни огреят със снимки. Добре, че Гамзе обича да снима Мави. Горката Ноче - как търпеливо понася радостта на Мави. Като видях джанките и на мен ми стана много смешно.

Попаднах на следната информация при рускините:
Скрит текст:
🍃💚
《 Ветер не влюбляется в цветы,
ветер влюбляется в листья. 》
Вчера продюсерская компания Керема BraveBorn Films вместе с режиссёром Алтаном Донмезом, компанией ADG Medya Films, писателем Ахметом Умитом были на обсуждении нового проекта. Проект по книге Ахмета Умита 'Aşk Köpekliktir'.
"Любовь надеется на невозможное. Ахмет Юмит объясняет эту глубокую истину в «Aşk Köpekliktir »: ослепительная иллюзия любви, ее великолепный эгоизм, ее темная храбрость, ее величественная разрушительность…"

🍃💚
《Вятърът не се влюбва в цветя,
вятърът се влюбва в листата. 》
Вчера продуцентската компания на Kerem BraveBorn Films, заедно с режисьора Altan Donmez, ADG Medya Films и писателя Ahmet Umit обсъждаха нов проект. Проект по книгата на Ахмет Умит „Aşk Köpekliktir“.
"Любовта се надява на невъзможното. Ахмет Юмит обяснява тази дълбока истина в "Aşk Köpekliktir": ослепителната илюзия за любов, великолепния егоизъм, тъмната му смелост, величествената разрушителност..."

Ahmet Ümit (born 1960) is a Turkish author and poet. He is best known for his crime novels. - Ахмет Юмит (роден през 1960 г.) е турски автор и поет. Той е най-известен със своите криминални романи.

Това намерих като описание на книгата с превод от Чичко Гуги: "Всички аспекти на любовта ... Страстта обзема умовете ни. Най-красивата форма на злото ... Нашето удоволствие да бъдем опозорени ... Вкусната тъга на нашите разбити надежди ... Високомерието на нашата потъпкана чест. Съвестта, крайният егоизъм, най-дълбокият момент на илюзия ... Привличането на невъзможното ... Това е доброволното робство ... Тоест, най-невинното състояние на човечеството ... Това е лудостта, която познавате ... Така че най-неверните любовни истории ...

"Не съм сигурен, че и аз съм осъществил мечтата си. Дори не съм сигурен дали съм имал такъв сън или не. Много съм объркан. И още по-лошо, когато си помислих за Стефан, добро, добро, невинност- свързани чувства се събудиха в мен. Бях изпълнен с ентусиазъм, вълнение, надежда. Сега има много гняв. Понякога се чувствам сякаш съм извън човечеството. Това, което мисля, ме плаши. не се случва, не мога. И аз седя и ти казвам, че любовта е нелепа. Аз съм също толкова нелепа като любовта. Вярно е, но не можах да устоя. Имам истинската непоследователност. намира го за глупав и безсмислен? Вижте, отивам. Все още го търся ... Дойдох в този бар посред нощ, объркан и съкрушен. да видя дали мога да намеря ... "

Дано да се получи интересен филм или сериал. Много ми е интересно кои актьори ще участват. Режисьорът е нашия - Алтан Донмез. За първи път гледах негова режисура - "В очакване на слънцето". Много успешно работи с Керем и във "Въпрос на чест".

Каква хубава новина - мъничката сладурана Мая ще има сестричка! Майка ѝ го оповести в Инстаграм.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 22:02 от Mira07

# 566
Ханде за списанието “Vogue Türkiye”
Сигурно сте споделили снимки аз сега влизам но много ми харесва Ханде затова реших и аз да споделя снимките с вас момичета.

А тук Ханде и Керем са получили награди за сериала

Изненада на Керем на снимачната площадка от екипа  по случай рождения му ден

# 567
Наистина много хубави и интересни снимки на Ханде , а тя си е хубава навсякъде Grinning
И аз съм любопитна за интервюто .
Аз все твърдях ,че историята им е започнала от ноември ( не знам защо , може би заради лайфовете ) , чу се ,че било от началото на октомври . Кои епизоди на вратата бяха от октомври ? Знае ли някой ?

# 568
Керем току що благодари на феновете си по света за невероятните благотворителности, пожелания и подаръци по случай рождения му ден:

https://www.instagram.com/stories/thebursin/2589571434728908970/

# 569
Наистина много хубави и интересни снимки на Ханде , а тя си е хубава навсякъде Grinning
И аз съм любопитна за интервюто .
Аз все твърдях ,че историята им е започнала от ноември ( не знам защо , може би заради лайфовете ) , чу се ,че било от началото на октомври . Кои епизоди на вратата бяха от октомври ? Знае ли някой ?

13 епизод е излъчен на 7 октомври.

08.10

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 22:45 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт